Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Μόρφου Νεόφυτος: Ἡ ἁγία Μαρία ἡ Αἰγυπτία ἀπαντᾶ στὸν Κίσινγκερ τὸ 2020.

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, τῶν θυρῶν κεκλεισμένων, στὴ  Θεία Λειτουργία τὴν Ε΄ Κυριακὴ τῶν Νηστειῶν (ὁσίας Μαρίας τῆς Αἰγυπτίας), ποὺ τελέσθηκε στὸν  ἱερὸ ναὸ Τιμίου Σταυροῦ τῆς κοινότητος Πεδουλᾶ τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου (5.4.2020).
Είδατε τι λέει το σημερινό Ευαγγέλιο,άρχισε να λέει στους Μαθητές Του τα μέλλοντα συμβαίνει.Μερικοί όταν ακούμε κάποιους αδερφούς μας  τι πρόκειται να συμβεί στο άμμεσο ήστο απώτερο μέλλον -ε μα γίνεται να λέτε προφητείες λες και η προφητεία εξέλειπε μαζί με τους προφήτες της Π.Διαθήκης-ο ίδιος ο Χριστός έχει το προφητικό αξίωμα.
Και το μοιράζεται με τους ανθρώπους της Μετανοίας!
Και μας άφησε και σε εμάς,μέσα από τους Αγίους Του,-και τους σύγχρονους και τους παλαιοτέρους-να ξέρουμε τα μέλλοντα συμβαίνει.Οχι με λεπτομέρειες,ανδρομερώς(περιληπτικά).Μόνο τα αναγκαία.
Δεν ξέραμε ότι θα γίνει πόλεμος μεγάλος στη Συρία και δεν θα σταματά;Μας το είπαν,οι σύγχρονοι Άγιοι.
Δεν ξέρουμε ότι μετά από αυτόν τον πόλεμο ότι η Ελλάδα μας προς στιγμή θα πεινάσει;Και ξεκίνησε αυτή η δοκιμασία.
Δεν ξέραμε ότι θα διαλυθεί η Σοβιετική Ένωσης;Και συνέβη.
Ότι θα διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία;Τα έλεγε σε μας και σε πολλούς άλλους ο Άγιος Πα'ί'σιος.Με λεπτομέρειες τα έλεγε.
Δεν ξέρουμε ότι θα διαλυθεί κι αυτή ακόμη η Ευρωπα'ι'κή ένωση;Και ύστερα η Τουρκία!Θα τεμαχιστεί για να  είμεθα ακριβής, η Τουρκία.Θα σμικρυνθεί.
Και αυτά ποιοί τα είπαν;Αυτοί που μιμήθηκαν τον Χριστό.Μας είπαν τα μέλλοντα συμβαίνει ,για να μην είμεθα κουτάβια τυφλά,μέσα στα ποικίλα γεγγονότα και που έρχονται και που μερικά ήρθαν!
Δεν μας είπαν για τις ασθένειες;Που ήδη ζούμε μία,κατασκευασμένη από τους ανθρώπους,αυτό που ζούμε,μεγαλοποιημένη από τις μεγάλες δυνάμεις,για να κάμουν το κουμάντο που θέλουν στους φοβισμένους και αδύναμους ανθρώπους.

Και διαβάσαμε χτες,αυτόν τον δεινόσαυρο της διπλωματίας,τον Χ. Κίσσινγκερ-οι Κύπριοι δεν μπορούν να τον ξεχάσουν και δεν δικαιούμεθα και δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε ποτέ αυτόν.
Εξ αιτίας και αυτού είμαστε πρόσφυγες.Αλλά δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα.
Και είπε χτες:
Το πρόβλημα της πανδημίας μας δείχνει ότι τα κράτη δεν μπορούν να το λύσουν.Πρέπει-λέει-να παραιτηθούν από την εξουσία τους οι κυβερνήσεις των εθνών και να δημιουργηθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση.
Τώρα που έκαναν την παγκόσμια ανηθικότητα,ηθική,με νόμους,με βούλα δηλαδή,τώρα που κατάστρεψαν την πλειοψηφία της νεολαίας,τώρα που έσπειραν τον φόβο στην τρίτη ηλικία,και η μέση ηλικία αδημονεί σε ένα τόπο και ένα τρόπο,πολύ σκοτεινό,τώρα ξαφνικά θα έρθουν ως σωτήρες!Ως φωστήρες!
Μας έκτισαν το φούρνο για να καιγόμαστε από τους πειρασμούς που αυτοί έβαλαν μέσα μας ,αλλά δυστυχώς κι εμείς τους δεχτήκαμε,αυτό είναι το δικό μας λάθος,και εγκαταλείψαμε την παράδοση της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας,την παράδοση της Μετανοίας,δηλαδή.
Εγκαταλείψαμε τον πόθο της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας,που ήταν πόθος αθανασίας,αγιότητας και όταν μας βρήκαν αδύναμους,σέρβιραν και τον ιό,αλλά φαίνεται τους ξέφυγε.
και τώρα μέσα σε αυτό τον πανικό θέλουν να δημιουργήσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση,με ηλεκτρονικές ταυτότητες,με δικό τους χρήμα,που δεν θα έχει καθόλου σχέση με το χρήμα που έχουμε τώρα,και να κάμουν ένα κόσμο ανελευθερίας και ηλεκτρονικής παρακολούθησης.
Να πέσει δηλαδή ο άνθρωπος στην κατάσταση του δούλου και του ζώου.Εκεί θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα η Νέα Τάξη Πραγμάτων,που έχει καταντήσει αταξία.
Όμως και το σημερινό Ευαγγέλιο,λέει ότι δεν θα τα καταφέρουν.Δεν έχουν μόνο αυτοί σχέδια.Σχέδια έχει αυτός που δημιούργησε τον κόσμο.
Και το σχέδιο το είπε σήμερα το Ευαγγέλιο.Ο Χριστός δεν έχει κρυφά.
Μυστήρια έχει.Μυστικά δεν θέλει να έχει.
Είπε:
Και την Τρίτη ημέρα αναστήσετε!Αυτό είναι το μέλλον μας.Η Ανάσταση είναι το μέλλον μας.
Τι λέμε στο Πιστεύω:Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος.
Το Πιστεύουμε;
Το προσδοκούμε;
Το θέλουμε;
Το ποθούμε;
Αν αυτό το θέλουμε,το πιστεύουμε ,τότε να είστε βέβαιοι όλα αυτά τα σχέδια της Νέας Αταξίας του Χ.Κίσσινγκερ και των λοιπών μαθητών του ,αυτά όλα θα καταπέσουν.
Και έχει σχέδιο ο Χριστός όταν δει Μετάνοια μέσα στις καρδιές των ανθρώπων ,όλων των καλοσυνάτων ανθρώπων της γης,και πόθο αγιότητας ιδιαιτέρα στους Ορθοδόξους που έχουν το πλήρωμα της αληθείας ,τα πολλά προφητευθέντα δεν θα γίνουν,θα γίνουν λίγα.Τα άκρως απαραίτητα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος της επί γης ιστορίας.
Η Παναγία και οι Άγιοι τώρα περιφέρονται στη Γη και ζητιανεύουν από μας,πόθο αγιότητας.Πόθο Μετανοίας.

 immorfou.org.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου