Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ.

 ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ

Ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου
—–

—-

ΚΛΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤHΣ «ΙΕΡΑΣ» ΣΥΝΟΔΟΥ

ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!& ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, βουλευτης και στενός συνεργάτης του μητσοτακη, μιλᾶ με υφος 1000 καρδιναλίων: «Πρέπει να αντιληφθοῦμε όλοι ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό, δεν…, δεν θα πάμε σε εκκλησίες».
  • ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν» (Ματθ. 23, 14).

Οι παρακάτω μητροπολίτες υποτάχθηκαν χωρίς όρους στον Καίσαρα, με μια μνημειώδη απόφαση: Νὰ κλείσουν τους ἱερους ναούς την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και την Ανάσταση!!! Ὁ ἱερὸς Χρυσόστομος μιλᾶ για το εἶδος αὐτὸ τῶν ἐπισκόπων και λέει: «Ουδέν δέδοικα ως επισκόπους πλην ολίγων».
Αντιστέκεται σ᾽αὐτὴν τὴν ἀπόφαση το μικρό Ποίμνιο τοῦ Χριστοῦ, Οἱ χριστιανοί που πιστεύουν στην δύναμη τοῦ Θεοῦ και οἱ ἁπλοί ἱερεῖς, που ἔχουν Χριστό στην καρδιά τους καὶ δεν προσκύνησαν τον διάβολο τῆς μασονίας για νὰ ἀρπάξουν μῖτρες και μαγκοῦρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου