Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

GEWKWN : ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

 


GEWKWN 

Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗ ΞΗΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…..

Ήδη στην Ουκρανία βλέπουμε συγκλονιστικές σκηνές νεκρών Ουκρανών και Ρώσων   στρατιωτών και καταστραμμένα  τεθωρακισμένα Η ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ στην Ουκρανία δουλεύει πολύ καλά και ασταμάτητα.  Απόλυτα τρομακτικές μάχες κατά μήκος της πρώτης γραμμής με χιλιάδες θύματα.  



EKTAKTO: Ουκρανοί στρατιώτες, με λευκές σημαίες, παραδόθηκαν μαζικά σε Ρώσσους στρατιώτες σήμερα.  

Επίθεση με drone κατά της Μόσχας, βίντεο δείχνει την πρόσκρουση και την έκρηξη σε κτίρια γραφείων. 

 Οι ρωσικές Στρατιές προελαύνουν χωρίς αντίσταση προς όλες τις κατευθύνσεις! 

warnews247 : ‘’Το Κίεβο συγκεντρώνει μοίρες ελικοπτέρων για να πραγματοποιήσει μεγάλη κλίμακα απόβαση βαθιά στα ρωσικά μετόπισθεν…..Στην επίθεση που θα συμμετέχουν ειδικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ-Βρετανία-Πολωνία’’ 

Τα αμερικανικά στρατεύματα ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ήδη σε μάχες στην Ουκρανία και είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία. Το Πεντάγωνο έγκρινε πρόσθετη αμοιβή κινδύνου για μέλη των αμερικανικών δυνάμεων στην Ουκρανία…..J.H. SVAN. 

Δηλαδή το πεντάγωνο έγκρινε το “COMBAT PAY” την αμοιβή μάχης που είναι ένα μπόνους που καταβάλλεται στο στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί σε περιοχές πολέμου η πολύ υψηλού κινδύνου, αυτό σημαίνει ότι Αμερικανοί στρατιώτες είναι ήδη μέσα στην Ουκρανία, και πολεμούν εναντίον των Ρώσων, είναι και άλλοι,  έτοιμοι να μπουν στην Ουκρανία με την δικαιολογία ότι μπαίνουν ΣΑΝ ‘’ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ’’  

Αερομεταφερόμενα στρατεύματα των ΗΠΑ φθάνουν σύνορα της Ουκρανίας και θα αναπτυχθούν στην Ουκρανία 

Η Ρωσία γίνεται πιο επιθετική, στρατεύματα των συμμάχων και των ΗΠΑ φτάνουν στα σύνορα με την Πολωνία

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑΣ /ΚΙΝΑΣ, για την Ρωσία αυτός ο πόλεμος είναι υπαρξιακός, για τις ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα αποτελούν απειλή για «τους αμερικανικούς νομισματικούς και χρηματοοικονομικούς ελέγχους του κόσμου» Για τους Ρώσους  όμως είναι ένα υπαρξιακό ζήτημα, όσο περισσότερο τους δυσκολεύουν οι Δυτικοί, τόσο πιο σκληρά θα χτυπούν οι Ρώσοι, «Η ήττα μιας πυρηνικής δύναμης σε συμβατικό πόλεμο ίσως πυροδοτήσει πυρηνικό πόλεμο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ο Μεντβέντεφ, που είναι αναπληρωτής πρόεδρος στο πανίσχυρο συμβούλιο ασφαλείας της Ρωσίας. ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 2014. Μετανοείτε παιδιά μου, προσευχηθείτε, γονατίστε στον Ουράνιο Πατέρα, γονατίστε στον Χριστό μας, γονατίστε στην Αγία Τριάδα, 10 λεπτά προσευχή μπορείτε να κάνετε την ημέρα; Τότε να κάνετε 10 λεπτά μην την ξεχνάτε, κάποιοι πάνε στην εκκλησία διότι πρέπει να πάνε, να πάνε όμως στην εκκλησία για να μείνει η ψυχή τους μέσα στην εκκλησία, να φύγουν ως σώμα αλλά η ψυχή τους να μείνει εκεί μέσα, να ζει, να τρέφεται και να βασιλεύεται από τον Βασιλιά των Βασιλεων τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Ουράνιο Πατέρα την Αγία Τριάδα την Μητέρα μας την Παναγία και όλων των Αγίων και Αρχαγγέλων.   

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου