Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Απίστευτη προειδοποίηση από τους μεγαλύτερους: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι το τελευταίο «χαρτί» που παίζει ο διάβολος ενάντια στην ανθρωπότητα».

Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια. Το πιο εκπληκτικό όμως είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέως (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν. Έγινε λόγος για αυτό στη δεκαετία του 2000 αυτού του αιώνα.

Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.  Το πιο εκπληκτικό όμως είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέως (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν.

Ας πάρουμε την κύρια ουσία των δηλώσεων του γέροντα, ή μάλλον τις προειδοποιήσεις:

1. Η επιστημονική έρευνα αποδεικνύει ότι θα υπάρχει παντού κάποιο είδος ασθένειας, και το γνωρίζουν εκ των προτέρων, και τώρα θα σχετίζεται άμεσα με τη δημιουργία βιολογικών όπλων με την ενεργό συμμετοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Αυτό θα αποκαλυφθεί τότε σε όλους.
2. Αυτή η ασθένεια θα δημιουργηθεί τεχνητά, οι ρίζες της θα είναι στην Αμερική.
3. Οι Αμερικανοί σκόπιμα θα δημιουργήσουν φόβο και πανικό. Το κύριο όπλο τους είναι να τρομάζουν τους ανθρώπους, όπως πιστεύουν.
4. Θα προσθέσουν πράγματα στο φαγητό που θα προκαλέσουν υπογονιμότητα στους ανθρώπους, αυτό θα γίνει επίτηδες. Τέτοια πρόσθετα θα προέρχονται από τις ΗΠΑ.
5. Στην Καλιφόρνια θα πουν ευθέως ότι όλα τα προϊόντα των τριών εταιρειών είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους. (Παρεμπιπτόντως, αυτό έχει ήδη γίνει πραγματικότητα: η συνταγή της Coca-Cola είναι επιβλαβής για την υγεία, έχει δηλώσει εδώ και καιρό ο ίδιος ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, βάσει ερευνών).
6. Τα ποτά που παράγονται στη Βόρεια Αμερική θα περιέχουν απαγορευμένες ουσίες. Θα το κάνουν σταδιακά για να γαντζώσουν τους ανθρώπους. Μην αγοράζετε τίποτα από αυτούς.

Έγραψαν για αυτές τις προειδοποιήσεις του γέροντα και μάλιστα κυκλοφόρησαν ένα βίντεο το 2007 σε ελληνικές ιστοσελίδες. Έχουμε μεταφράσει μόνο μερικά γεγονότα. Παρεμπιπτόντως, εξακολουθούν να δημοσιεύονται εκεί, αλλά δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες χώρες. Καταφέραμε να τα ανοίξουμε.

Γενικά, όντως έτσι είναι, όπως είπε ο πατήρ Σάββα. Σήμερα, όλο και περισσότερα γίνονται γνωστά για φρικαλεότητες από άλλη ήπειρο.

Ο γέροντας είπε επίσης: «Ο στόχος των προγραμματιστών όλων αυτών των φρικαλεοτήτων είναι η εξόντωση του παγκόσμιου πληθυσμού, αυτή είναι η παράφορη και εμμονική επιθυμία τους, το καθήκον τους, το πρόγραμμά τους».

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι πλέον είδηση, γιατί στις αρχές της δεκαετίας του '90, διάφοροι ηγέτες μίλησαν στην αμερικανική τηλεόραση, μιλώντας ευθέως για αυτό, αλλά ταυτόχρονα επισημαίνουν μόνο ένα σοβαρό εμπόδιο. Μετά πάλι στη Ρωσία οι άνθρωποι επέστρεψαν στην πίστη και άνοιξαν εκκλησίες. Και αυτό εξέφρασαν: «Το κύριο πρόβλημα για τον κόσμο είναι η Ρωσία και η Ορθοδοξία τους».

Ο εχθρός του ανθρώπινου γένους λέει ανοιχτά μέσω αυτών ότι η Ορθόδοξη πίστη είναι μεγάλος φραγμός για την εκπλήρωση όλων των φρικαλεοτήτων.

Ας επιστρέψουμε στον Γέροντα Σάββα που ανησυχούσε για την Ελλάδα:

- Ένα από τα κύρια καθήκοντά τους είναι ο πληθυσμός της Ορθόδοξης Ελλάδας, τον οποίο θέλουν να εξοντώσουν και να φροντίσουν να εξαφανιστεί ακόμη και το ίδιο το όνομά του από τον χάρτη.

Και εδώ υπάρχουν μερικές ακόμα θολώσεις.

Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος (Μουλατσιώτης), μιλώντας για την τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο, σχολίασε:

Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.  Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέας (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν.-2
Ο διάβολος, μαζί με σκοτεινές δυνάμεις, συχνά κρύβεται πίσω από εκείνα τα ορατά γεγονότα που γινόμαστε μάρτυρες. Δεν εμφανίζονται ανοιχτά γιατί αν το κάνουν θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις τους. Αν ο διάβολος είχε εμφανιστεί στον Αδάμ και την Εύα όπως ήταν, δεν θα είχαν παραβιάσει ποτέ την εντολή του Θεού. Αμέσως απομακρύνονταν από αυτόν και έτρεχαν στον Θεό για βοήθεια. Αλλά τους εξαπάτησε. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να είστε πάντα πολύ προσεκτικοί για να μην πέσετε σε εχθρικά δίκτυα.
Αφού ο διάβολος κατάφερε να εξαπατήσει τον άνθρωπο με το πρόσχημα του φιδιού, ο Θεός, παρά την πτώση των πρώτων ανθρώπων, δεν τους εγκατέλειψε. Τι έκανε ο Θεός για να μας σώσει; Ο Υιός του Θεού, το δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, σαρκώθηκε από την Παναγία και έγινε άνθρωπος. Το φίδι εξαπάτησε τον Αδάμ και την Εύα με πονηριά. Ο Θεός λοιπόν χρησιμοποιεί ένα είδος «πονηριάς», «κόλπας» εναντίον του διαβόλου. Ο Ίδιος ο Θεός έγινε άνθρωπος και έτσι για την ώρα κρύφτηκε από τον διάβολο.

Ο π. Νεκτάριος λέει επίσης ότι αξίζει να ακούμε τα λυχνάρια της πίστεως (γέροντες), στους οποίους κάτι έχει αποκαλυφθεί. Προειδοποιήσεις, και μερικοί θα πουν ότι οι προφητείες τρομάζουν αυτούς τους δίκαιους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα, αυτός δεν είναι ο στόχος του εκφοβισμού των πιστών, αλλά, αντίθετα, η προστασία τους από μια δυσμενή έκβαση. Γι’ αυτό πολλοί γέροντες μιλούν κυρίως για μετάνοια.

Λέει επίσης ο π. Νεκτάριος:

Υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε. Όλα τα έθνη, και ιδιαίτερα το Ισραήλ, περίμεναν τον ερχομό του Σωτήρα. Αλλά όταν έγινε άνθρωπος, υπήρξε μεγάλη σύγχυση μεταξύ των ανθρώπων λόγω της εσφαλμένης κατανόησης των προφητειών. Μερικοί άνθρωποι παρερμήνευσαν τις προφητείες και άρχισαν να αμφιβάλλουν ότι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ήταν ο Χριστός. Είπαν: «Δεν είναι αυτός ο Χριστός που περιμέναμε, περιμένουμε κάτι άλλο». Και οι άνθρωποι χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Προσοχή, γιατί  πίσω από κάθε διχασμό και διχόνοια, κρύβεται και ο διάβολος. Σήμερα, στις μέρες μας, τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο μαρτυρούν τη μεγαλύτερη σύγχυση εννοιών, πίσω από την οποία βρίσκεται ο εχθρός του ανθρώπινου γένους και οι σκοτεινές δυνάμεις υπάκουες σε αυτόν. Δημιουργούν σύγχυση επίτηδες. Πώς λοιπόν, υπό την επήρεια σκοτεινών δυνάμεων, οι αρχιερείς -και μετά από αυτούς ολόκληρος ο εβραϊκός λαός- φώναξαν: «Σταύρωσε, σταύρωσε τον!» (Ιωάννης 19:6) και παρέδωσαν τον Κύριο για να σταυρωθεί, και τώρα θέλουν να απομακρυνθούμε από τον Χριστό και την Εκκλησία Του. Ψάχνουν τρόπους για να συνεχίσουν να παραπλανούν τους ανθρώπους. Κάποιος λέει: «Αν δεν κάνεις αυτό που σε συμβουλεύω, θα βρεθείς σε θανάσιμο κίνδυνο». Ένας άλλος λέει: «Όχι, αν θέλεις να επιβιώσεις, πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη γραμμή συμπεριφοράς». Η προπαγάνδα γίνεται όπου είναι δυνατόν: σε εφημερίδες και περιοδικά, στην τηλεόραση... Όλα τα είδη προπαγάνδας έχουν εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας και ο καθένας μιλάει με τον δικό του τρόπο.
Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.  Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέας (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν.-3

Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και συχνά καταδικάζουν αυτόν που πραγματικά κάνει το καλό και επαινούν αυτόν που κάνει το κακό. Κοιτάξτε μόνο πώς οι άνθρωποι έφυγαν σε διάφορες χώρες, αφήνοντας την πατρίδα τους, υποτίθεται ότι όλα είναι πολύ άσχημα εδώ και όλα έχουν τελειώσει. Αλλά μετά πέρασε ο καιρός και άρχισε να έρχεται η κατανόηση ότι όλα ήταν τελείως διαφορετικά, αλλά τώρα ήταν αδύνατο να γυρίσω πίσω.

Ο πατέρας Νεκτάριος προσθέτει:

Οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι, όπως ήταν και κατά την επίγεια ζωή του Χριστού. Ποιος χρειάζεται όλη αυτή τη σύγχυση; Προς τον εχθρό της ανθρώπινης φυλής: ο διάβολος θέλει να οδηγήσει τους ανθρώπους και να τους κάνει να εκτελούν τις εντολές των σκοτεινών δυνάμεών του. Να συνηθίσει σταδιακά έναν άνθρωπο σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής όπως αυτός που θα υπάρχει στην εποχή του Αντίχριστου.  Αυτό ακριβώς είναι το σχέδιό τους.

Ο κόσμος τρέχει μακριά από την αλήθεια σήμερα. Αλλά ταυτόχρονα εξαπατώνται, ευσεβείς πόθοι. Από την άλλη, πάντα έτσι ήταν.

Λέει επίσης ο π. Νεκτάριος:

Οι σκοτεινές δυνάμεις εργάζονται ακούραστα. Αυτό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι μια πρόβα τζενεράλε . Θα σας πω το εξής: Αμερική... Και οι σκοτεινές δυνάμεις είπαν: «Ας δούμε τι επιρροή έχουν τα μέσα ενημέρωσης στους ανθρώπους για να καταλάβουμε αν μπορούμε να προωθήσουμε τις απόψεις μας με τη βοήθειά τους». Και έτσι άρχισαν να προκαλούν τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο. Θέλουν να υποτάξουν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τους εαυτούς τους και να παρακολουθούν τους πάντες, άρα και τον έλεγχο. Ποιος είναι όμως ο αόρατος κουκλοπαίκτης που τραβάει τα νήματα όλων των μαριονέτα κυβερνώντων του κόσμου; Διάβασα στο βιβλίο της Αποκάλυψης ότι όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου, όσοι αρνούνται τη σφραγίδα του θα υπόκεινται στους ίδιους περιορισμούς. Προφανώς μας προετοιμάζουν για εκείνες τις εποχές. Θέλουν να μας επιβάλουν αυτόν τον τρόπο σκέψης και να μας οδηγήσουν σε μια γωνία. Βρίσκουν κάθε φορά μια νέα δικαιολογία. Τώρα μόνο η πρόβα είναι σε εξέλιξη, πρέπει πρώτα ο κόσμος να το συνηθίσει και μετά να τα πάρει όλα δεδομένα.

Φυσικά, όλα πήγαιναν προς αυτό από τα αρχαία χρόνια, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα συμβεί αυτή η τελευταία φορά. Ο Κύριος προειδοποιεί γι' αυτό και δίνει αυστηρά οδηγίες να μην μαντέψετε ημερομηνίες. Μόνο Αυτός ξέρει πότε και τι να συμβεί. Το καθήκον μας είναι να ζούμε σύμφωνα με τις εντολές.

Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.  Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέας (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν.-4

Ο πατέρας Νεκτάριος προσθέτει επίσης:

Όταν οι άνθρωποι μπερδεύονται, θα τους παρουσιάσουν έναν λεγόμενο «σωτήρα» και θα τους καλέσουν να τον προσκυνήσουν. Οι άνθρωποι θα έχουν συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό στην υποταγή, θα είναι τόσο εύκολο όσο το να τους ξεφλουδίζουν αχλάδια... Μπορούμε όμως να υποταχθούμε στο κακό; Δεν θα γίνει! Ναι, και μέχρι στιγμής αυτό δεν συμβαίνει παντού! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για μετάνοια. Αλλά αναπόφευκτα θα έρθει μια στιγμή που όλη η ανθρωπότητα θα ενεργήσει εντελώς διαφορετικά από πριν. Δεν είναι τυχαίο που κυβερνώντες από τη Δύση μας λένε ότι αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν χθες. Είναι αυτοί που ενσταλάζουν αυτή τη φράση στο μυαλό των ανθρώπων. Ολα θα αλλάξουν. Και, πρώτα απ' όλα, πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου, πρέπει να συνηθίσεις όλους αυτούς τους περιορισμούς στην ελευθερία σου. Πρέπει να αποδεχτείτε όλα τα επιχειρήματά τους και να συμφωνήσετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δεν πάρετε την άδειά τους, εκτός εάν αποδεχτείτε τη σφραγίδα τους. Όπως είπε ο Στ Κοσμάς ο Αιτωλός: όποιος δεχθεί τη σφραγίδα τους δεν θα μπορεί να κρυφτεί ούτε στο πιο απόμερο μέρος, θα τον βρουν ακόμα και στα πέρατα της γης . Όλα αυτά θα γίνουν εν καιρώ. Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους τώρα, τότε αυτό θα είναι το επόμενο βήμα τους: να βάλουν το σημάδι του Αντίχριστου στο δεξί χέρι και στο μέτωπο των ανθρώπων . Όλα οδεύουν προς αυτό. Αυτό ακριβώς είναι το σχέδιό τους, το οποίο υλοποιούν με διάφορα προσχήματα. Προσέξτε, «να μη σας εξαπατήσει κανείς με κανέναν τρόπο» (Β΄ Σολ. 2, 3). Προσέξτε να μην σας πιάσουν απρόοπτα. Στα χρόνια της επίγειας ζωής του Σωτήρος, οι αρχιερείς Άννα και Καϊάφας οδήγησαν τους απλούς ανθρώπους και πέτυχαν τον τρομερό στόχο τους - σταύρωσαν τον Χριστό. Με τον ίδιο τρόπο, τώρα οι δυνάμεις του σκότους σκοπεύουν να οδηγήσουν τον λαό του Θεού και να τον κάνουν να πάνε ενάντια στον Θεό και να πάρουν το μέρος του διαβόλου . Μείνετε ξύπνιοι και νηφάλιοι, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Εχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μην αφήνετε ποτέ την επιφυλακή σας κάτω.
Πολλά μυστικά έγιναν ξεκάθαρα, ειδικά όσα είχαν προγραμματιστεί στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.  Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Γέροντας Σάββας Αχιλλέας (1930-2016) προειδοποίησε τον κόσμο για αυτό πολλά χρόνια πριν.-5

Φυσικά, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί στην πνευματική σας ζωή. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι αναζητούν δικαιολογίες για την αμαρτία και ακόμη και τα πιο τρομερά εγκλήματα. Μόνο ο διάβολος μπορεί να δικαιολογήσει το κακό, αλλά ο Κύριος περιμένει τη μετάνοια. Όμως η περηφάνια και η υποκρισία στην εποχή μας έχουν γίνει σχεδόν οι πιο σημαντικοί οδηγοί στη ζωή.

Ο πατέρας Νεκτάριος, ολοκληρώνοντας τις σκέψεις του για το θέμα των παγκόσμιων γεγονότων, εξακολουθεί να ελπίζει για το καλύτερο και να γιατί:

Ωστόσο, όποιες ίντριγκες κι αν ετοιμάζει ο διάβολος,  ο Θεός έχει το δικό Του σχέδιο για τη σωτηρία της ανθρωπότητας . Η Αγία Γραφή περιγράφει την τελική νίκη επί του διαβόλου· δεν έχει φύγει ακόμη πολύ. και αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας είναι το τελευταίο του «χαρτί» που προσπαθεί να παίξει ενάντια στην ανθρωπότητα. Αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Σωτήρας Χριστός θα νικήσει. Θυμηθείτε πώς το αναστημένο αστέρι έπεσε από τον ουρανό και πώς σείστηκε το βασίλειό του μετά την Ανάσταση του Χριστού. σύντομα η δύναμή του θα τελειώσει και η πόρτα στη Βασιλεία του Θεού θα ανοίξει.
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Ο Θεός να σε έχει καλά, ειρήνη μαζί σου! Μην φοβάστε τίποτα, ο Χριστός θα είναι ο νικητής! Ο διάβολος τρέμει μόλις ακούει το όνομα του Χριστού. Αισθάνεται άνετα μόνο όταν υπάρχει σύγχυση τριγύρω.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αβέβαιες στιγμές όπως αυτές. Μείνετε στην Εκκλησία, δίπλα στον Κύριο, παραμένοντας στην πατερική πίστη. Ολα τα καλύτερα για εσάς! Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα και τις ευλογίες του Θεού όλο αυτό το έτος. Σίγουρα θα νικήσουμε: ο Χριστός και η Αγία Του Εκκλησία. Αμήν.

Δόξα τω Θεώ για όλα!

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ DZEN : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου