Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Αμερική, έρχεται η ‘Ωρα της….Aνωνύμου: ”1.970.000 Αμερικανοί θα πεθάνουν!” Καταστροφή.. Όπως πρόβλεψαν οι Γέροντες .. Θα είναι φυσική καταστροφή; Οι Αμερικανοί έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

 

Αμερική έρχεται η ‘Ωρα της….Aνωνύμου: ”1.970.000 Αμερικανοί θα πεθάνουν!” Καταστροφή.. Όπως πρόβλεψαν οι Γέροντες Στεφάν ο Σέρβος, Εφραίμ Αριζόνας, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού .. Θα είναι φυσική καταστροφή;

Kαι για να το αποδώσουμε με την ασυναγώνιστη σε λαικούς ιδιωματισμούς και γλαφυρότητα γλώσσα του Αγ Παισίου του Αγιορείτη οι Αμερικανοί έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Η Αμερική θα μείνει όντως μερική..

Aνώνυμος άκουσε φωνή στον ύπνο του που του είπε ”θα πεθάνουν 1.970.000 Αμερικανοί ( επικρατέστερο το πρώτο ή 1.670.000 Αμερικανοί”.. λέει όνειρο είναι. Ξαναέκλεισε τα μάτια του και άκουσε φωνή για δεύτερη φορά ”1.970.000 Αμερικανοί θα πεθάνουνμάλιστα του έδειξε κι ένα τόπο που σχετίζεται με αυτό το γεγονός έχει να κάνει με το ΒΑ τμήμα της Συρίας ..

Τελικά τις αμαρτίες τους στη Συρία θα πληρώσουν.. κάπως έτσι το κατάλαβε γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η συσχέτιση..Έκαναν πολλά κακά και παντού αλλά εκεί που βρήκαν εμπόδιο από εκεί θα πέσουν…. η Συρία δεν τους έπαιξε το χαρτί του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας για να νομιμοποιήσει την κατάκτηση της τους ανέτρεψε τα σχέδια..Το πουλάκι πέταξε ηττήθηκαν για πάντα… Στη Συρία ηττήθηκαν ηθικά πνευματικά ιδεολογικά πολιτικά, και επί του πεδίου οι πληρεξούσιοί τους.. Επίσης η Συρία άνοιξε τις πόρτες της διάπλατα στη Ρωσία (πύλη Ανατολής, Μεσογείου, Μέσης Ανατολής) και άλλαξε για πάντα το παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη . Δεν είναι λίγα αυτά..

Η κρίση η οικονομική και ο πόλεμος στη Συρία μέρος των γεγονότων είναι..Χρόνο με τον χρόνο θα δυσκολεύουν τα πράγματα.Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει το Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική.…” (”Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης Νουθεσίες-Διδαχές” του Διονύσιου Α. Μακρή εκδ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ 2019)

Ο Σέρβος μεγαλόσχημος-αρχιμανδρίτης που έζησε τον 20ό αιώνα, Στέφαν Καρούλσκι,

προέβλεψε την τύχη των δύο κρατών. Αυτός ο μοναχός από το Άγιο Όρος από ταΚαρούλια όπου ασκήτεψε είδε ένα όραμα που του αποκαλύφθηκε από ψηλά, στο οποίο είδε πώς τα νερά (τσουνάμι) πλημμύρισαν ολόκληρες πόλεις και η γη εξαφανίστηκε κάτω από τα πόδια του (σεισμοί), αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν καταφύγιο σε άλλες χώρες .

Είχε ένα εκπληκτικό όραμα για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Προέβλεψε ότι στις αρχές του 21ου αιώνα ολόκληρος ο κόσμος θα αντιμετώπιζε μια υδάτινη καταστροφή που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή στη Γη για πολλά χρόνια.

Μεγάλες πλημμύρες θα επηρεάσουν πολλές χώρες και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εξαφανιστούν λόγω αυτής της καταστροφής.

Η Αμερική σύντομα θα καταρρεύσει. Θα εξαφανιστεί τρομερά και εντελώς. Οι Αμερικανοί θα φύγουν, θα αναζητήσουν καταφύγιο στη Ρωσία και τη Σερβία. Αυτό θα συμβεί”, προέβλεψε ο Σέρβος Αθωνίτης Στέφαν. ( σσ ο οποίος έζησε μια μεγαλειώδη θαυματουργική μεταστροφή στη ζωή του)

Είναι γνωστό, είπε, ότι η Ρωσία δεν θα πληγεί από τη μεγάλη πλημμύρα και γι’ αυτό θα γίνει καταφύγιο προσφύγων μετά τη μεγάλη πλημμύρα. Εκατομμύρια πρόσφυγες θα εξαπλωθούν σε όλη την επικράτειά της, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και ακατοίκητων εδαφών. Οι άνθρωποι θα πρέπει να ασχοληθούν με τη γεωργία για να επιβιώσουν.

Ο Θεός θα βοηθήσει τον ρωσικό λαό να επιβιώσει από όλες τις κακουχίες, παρά το γεγονός ότι οι καιροί θα είναι δύσκολοι. (ορθόδοξα θέματα)

Πρόρρηση Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας

Την Αποκαλυπτική Επόμενη Μέρα που περιμένει τις ΗΠΑ λόγω γεωφυσικών φαινομένων είχε προβλέψει και ο άλλος μεγάλος Άγιος των ημερών ο Εφραίμ ο Φιλοθείτης της Αριζόνας..Ήδη οι επιστήμονες προειδοποιούν για Μεγάλο ρήγμα στα ανοιχτά της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικό σεισμό 9 και πλέον Ρίχτερ.

ή από πυρηνικά.. ο ίδιος είπε:

”Η Παλαιά Διαθήκη λέγει: «δεν θα μείνει το πνεύμα μου στους ανθρώπους, γιατί είναι σάρκες». Αυτό ισχύει για σήμερα. Τα Σόδομα κάηκαν, το ίδιο… τα πυρηνικά. Δεν ανέχεται αυτές τις αμαρτίες ο Χριστός. Παντού λατρεύεται η αμαρτία της σάρκας. Δεν υπάρχει μετάνοια. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία μετανόησε. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα εξαλειφθούν. Όλα χώμα… Τα πυρηνικά… Όλα χώμα. Ο πόλεμος θα γίνει για τις αμαρτίες.”gr.pravoslavie.ru

(Απομαγνητοφωνημένο υλικό μοναχών, πνευματικών παιδιών του Γέροντος από την Ελλάδα, που τον επισκέφθηκαν στην Ελληνορθόδοξη Ιερά Μονή του Αγίου Αντωνίου, στην Αριζόνα της Αμερικής)

O Γέροντας Ιωνάς  της Οδησσού:

 ”Έρχεται η οργή του Θεού.Τους εχθρούς της Ρωσίας θα πλήξουν Αποκαλυπτικός Σεισμός και τσουνάμι κ.α. Ο πόλεμος θα σταματήσει από φυσικές καταστροφές.Ο Θεός να δώσει να μην πέσει η Αμερική πριν την Ανάσταση για να προλάβετε να φύγετε. Ορθόδοξοι σπεύστε στο καταφύγιο της Ρωσίας! Η Αμερική και πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα πέσουν….” Αναφορικά με το δολάριο είπε : “o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνόχαρτου “. Ενώ μίλησε για το Πάσχα της Νίκης H προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού για τα 3 Πάσχα…..

Βέβαια όλα αυτά θα ισχύουν μέχρι την μη απόδειξη του αντιθέτου .. γιατί ο Θεός είναι η μεγαλύτερη προσαρμοστική κι αναπροσαρμοστική δύναμη στο σύμπαν κι εκτός σύμπαντος κόσμου.

Mάλλον η Αμερική θα ζήσει την Αποκάλυψη…… πριν την Αποκάλυψη..

πάντως πυκνώνουν τα ”σημάδια”, διασταυρώνονται οι πνευματικές ”πληροφορίες” και η μια πιστοποιεί την άλλη. Τα ”είδωλα” θα συντριφθούν οι επίγειοι θεοί πάντα ήταν θνητοί αναλώσιμοι με ημερομηνία λήξης..

Ο κόσμος. όπου ο νόμος της Αμερικής είναι ο Νόμος του κόσμου τελειώνει..

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου