Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

" η αμαρτία χτύπησε την καρδιά της Γης " Γερόντισσα.

 

Ποιον δεν προβληματίζει ανησυχητικά η παρατεταμένη ζέστη με θερμοκρασίες καύσωνα επί τρεις μήνες; το αν θα δροσίσει φαίνεται πλέον ότι είναι πνευματικό θέμα. 

Γράφει ο Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 

Το ποσό στενάζει μαζί μας η άλογη φύση , τα ζώα , τα πουλιά ακόμα και τα ψάρια που κολυμπούν σε θάλασσες που αυξήθηκε δραματικά η μέση θερμοκρασία τους;
Κάποιοι ομιλούν για ανθρώπινη παρέμβαση στο κλίμα με προχωρημένη τεχνολογία  (μπορεί αυτό να συμβαίνει εν μέρει και τοπικά )
Αν πούμε ότι αυτό συμβαίνει σε  παγκόσμια κλίμακα  αφαιρούμε την αμαρτία , την διαστροφή και την Οργή του Θεού που επέφεραν αυτά και παραμερίζουμε την αμαρτία ως κύρια αιτία .
Σήμερα έχουμε εφεύρει πολλές δικαιολογίες, όπως κλιματική αλλαγή , πράσινη επανάσταση , πράσινους φόρους , εναλλακτικές λύσεις και τελικά κρύβουμε την πρωταγωνίστρια αμαρτία  καταλήγοντας  πάλι σε  αδιέξοδο. 
Καλοκαίρι Ελληνικό του 2024 φλεγόμενο με υψηλές θερμοκρασίες προθέρμανση για την κόλαση επί της γης και όσο δεν λέμε ήμαρτον με την καρδιά " προθέρμανση για το έρεβος της απώλειαςτης ψυχής ".
Όταν πέφτουν θερμοβαρικά με απεμπλουτισμένο Ουράνιο στην Ουκρανία να μην περιμένουμε την πνευματική  δροσιά του Ουρανού .
""Όταν παρακολουθώ τους μεγάλους να συνεδριάζουν χάνω την υπόληψη μου για το ανθρώπινο είδος "  μας είπε ένας Γέροντας και το επισημάναμε από το 2015...σήμερα το ζούμε εμείς οι ζωντανοί και όσοι αθώοι έφυγαν αναμεταξύ μας το βλέπουν από εκεί ψηλά .
 Μετά  από αυτά ( τις υψηλές θερμοκρασίες)  το νερό που θα έρθει ( ραγδαίες  βροχοπτώσεις) δεν θα είναι για καλό .
Ένας μεγάλος ομαδικός τάφος Τύμβος έχει ανοίξει;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου