Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Προφητεία του Αγίου Κούξα της Οδησσού: δεν θα υπάρξει ειρήνη. Πόλεμος.. φοβερός καιρός έρχεται! θάνατος, θάνατος και θάνατος…

 

Από την Προφητεία του Αγίου Κούξα της Οδησσού.

οι καιροί κινούνται προς την καταστροφή, τώρα αρχίζει το τελευταίο κεφάλαιο του τρίτου(;) βιβλίου του προφήτη Έσδρα που θα εκπληρωθεί , η καταστροφή κυλά γρήγορα προς το μέρος μας, ω, ω αδερφές μου, έρχεται μια στιγμή που δεν θα θέλετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο.

Αλλά, ιδού, τρομερές καταστροφές έρχονται στη γη, φωτιά, πείνα, θάνατος, όλεθρος και καταστροφή και ποιος μπορεί να τις αποτρέψει. Αν έχει οριστεί από τον Κύριο για τις αμαρτίες των ανθρώπων και αυτή η ώρα είναι ήδη κοντά, ιδού. Και μην ακούτε κανέναν που λέει ότι θα υπάρξει ειρήνη, δεν υπάρχει ειρήνη και δεν θα υπάρξει ειρήνη.

Πόλεμος και αμέσως μετά μια δυνατή, ακραία πείνα, κοιτάξτε που όλα θα εξαφανιστούν αμέσως, δεν θα υπάρχει τίποτα να φάτε, και μετά θάνατος, θάνατος και θάνατος, όλοι θα οδηγηθούν στην ανατολή, άνδρες και γυναίκες, αλλά ούτε μια ψυχή θα επιστρέψει από εκεί, όλοι θα πεθάνουν εκεί. Θα υπάρξει ένας φοβερός και μεγάλος θάνατος από την πείνα. Και όποιος μείνει από την πείνα θα πεθάνει από λοιμό και αυτή η μεταδοτική ασθένεια θα είναι αδύνατο να θεραπευτεί. Δεν ήταν μάταια που ο άγιος προφήτης είπε και έγραψε: «Αλίμονο, αλίμονο, αλίμονο σε σένα, γη μας». Μια ΘΛΙΨΗ θα περάσει, μια δεύτερη θα έρθει, μια δεύτερη θα περάσει, μια τρίτη θα έρθει κ.ο.κ. Ω Θεέ μας.

Να ξέρετε, αγαπητές αδελφές, ότι ο Θεός έχει πλέον βάλει τέλος σε όλες τις επίγειες ευλογίες. Αλήθεια, αλήθεια, σας λέω ότι τώρα δεν γίνεται πια να παντρευτούμε και να κάνουμε γάμο, γιατί αυτές είναι οι μέρες του Κυρίου που μας έδωσε αυτές τις μέρες μόνο για μετάνοια, για σαρκική μετάνοια και όχι για γλέντια και γάμους. , όχι για υπερβολές και μεθύσια, και γλέντια. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά. Πρέπει να παρακαλούμε και να ικετεύουμε μέρα και νύχτα με δάκρυα και λυγμούς τον Αληθινό Θεό για τις αμαρτίες μας και να Του ζητάμε έλεος στην Τελευταία Του Κρίση. Γιατί μετά από όλες αυτές τις καταστροφές θα έρθει μια Μεγάλη και ένδοξη «Ημέρα». Και η Τρομερή Ημέρα, η Τελευταία Κρίση του Θεού.

Η Γραφή λέει ότι οι εκλεκτοί του Θεού θα γνωρίζουν, δηλαδή, ο Θεός μπορεί να τους αποκαλύψει το έτος και το μήνα του τέλους του κόσμου, αλλά μόνο την ημέρα και την ώρα κανείς δεν ξέρει, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει. Ω, τι φοβερός καιρός μας πλησιάζει. Ω Θεέ φυλάξοι να τον δούμε, από τη δημιουργία του κόσμου δεν υπήρξε ποτέ τέτοια εποχή όπως θα υπάρξει τώρα και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά τέτοια. Ω Θεέ! Ποιος δεν θα σε φοβηθεί, Κύριε;

Ακούστε, αδέρφια και αδερφές μου, και ξέρετε τι σας λέω.

Ότι ο Θεός έχει ετοιμάσει έναν τέτοιο «λάκκο» για τον κόσμο που δεν υπάρχει πάτος σε αυτόν. Και όλους όσους απορρίφθηκαν από τον Θεό, θα τους βάλει εκεί σε αυτόν τον «λάκκο». Θεός φυλάξοι, Κύριε ελέησον! Θα σας πω ευθέως, χωρίς να σας κρύψω, ότι αυτό μου το αποκάλυψε προσωπικά ο Θεός. Αλήθεια, αλήθεια, σας λέω, δεν σας απατώ, ότι το να λέτε ένα ψέμα είναι τρομερό αμάρτημα. Θεός φυλάξοι τώρα να σκέφτεσαι τον γάμο, τώρα δεν μπορείς όχι μόνο να μιλάς, αλλά και να σκεφτείς ότι είναι αμαρτωλό. Αυτό είναι τρομερό αμάρτημα, όχι μόνο οι νέοι και τα κορίτσια δεν μπορούν να παντρευτούν , αλλά ακόμη και όλοι οι σύζυγοι που ζούσαν πριν από αυτό το διάστημα, νόμιμα ζώντας μαζί, δεν μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλον, εν ολίγοις, να ζουν σύμφωνα με τη σάρκα. Υπήρχε μια εποχή που ζούσαμε και ο Θεός μας ευλόγησε, αλλά τώρα όλα αυτά έχουν τελειώσει.

Αλλά οι άνθρωποι αυτού του κόσμου θα συνεχίσουν να τα κάνουν αυτά μέχρι το τέλος. Θα διαπράξουν ανομία. Και για αυτό θα πεταχθούν σε έναν απύθμενο λάκκο, στην κόλαση και την αιώνια φωτιά, γιατί δεν ξέρουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Ο Κύριος έχει αποκαλύψει όλα όσα γράφω. Αγαπητοί μου αδερφοί και αδελφές εν Κυρίω, για τους ανθρώπους αυτού του κόσμου όλα αυτά είναι ένα μυστικό, λυπάμαι όλους όσους δεν ξέρουν τίποτα από αυτά και δεν θέλουν να μάθουν. Είναι πολύ κρίμα που οι άνθρωποι περπατούν σαν τυφλοί και δεν βλέπουν τον απύθμενο λάκκο μπροστά τους και που σύντομα θα πέσουν μέσα του.

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή τον Αληθινό Θεό Τον Ελεήμονα που μου τα είπε και μου έδειξε τα πάντα, όλα όσα πρέπει να συμβούν σύντομα. Αλλά ο Κύριος δεν δίνει σε όλους τέτοια χαρά όπως έδωσε σε εμένα , έναν μεγάλο αμαρτωλό. Να Τον ευχαριστείτε και να τον δοξάζετε για πάντα! Αμήν.

Οι άνθρωποι αποχαιρετούν τις επίγειες ευλογίες, γιατί κανείς δεν θα ζήσει αιώνια. Αμήν, αμήν.

Σώσε τον εαυτό σου, τίμα τον πολύτιμο χρόνο που μας δόθηκε για να αποκτήσουμε αιώνια ζωή, στολίσου με έργα ελέους και αγάπης για τους άλλους, εκπλήρωσε το Ευαγγέλιο.

ΥΓ ακόμη κι όσοι δεν το πίστευαν τώρα με Κουρσκ θα το κατάλαβαν μπροστά είναι ο μεγάλος πόλεμος οι μέρες είναι παγκοσμίου πολέμου.. κοσμογονικές μέρες.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου