Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ορθόδοξος ιερέας από το Λίβανο υψώνει φωνή Αντίστασης: Το Ισραήλ θέλει να μας διώξει θέλει ν’ αλλάξει όλο το χάρτη της περιοχής για την εκπόνηση του σχεδίου του Μεγάλου Ισραήλ και αυτή είναι η ατζέντα του διαβόλου! ΒΙΝΤΕΟ Προπηλακισμός χριστιανών στα Ιεροσόλυμα. ΒΙΝΤΕΟ.

 

Ορθόδοξος ιερέας από το Λίβανο υψώνει φωνή Αντίστασης είναι ο π. Θεόδωρος: ”Το Ισραήλ θέλει να μας διώξει θέλει να αλλάξει όλο το χάρτη της περιοχής για την εκπόνηση του σχεδίου του Μεγάλου Ισραήλ και αυτή είναι η ατζέντα του διαβόλου!!”

Το Ισραήλ έρχεται να μας εκδιώξει και να καταστρέψει στο μέλλον το χάρτη μας που περιλαμβάνει Λίβανο Συρία Ιράκ Ιορδανία μέρος της Αιγύπτου και μέρος της Σ Αραβίας.. Θέλω να πω τι συμβαίνει στη Γάζα; Αυτοί δεν θέλουν τη Γάζα και δεν θέλουν μέρος των συνόρων μας και δεν θέλουν την Ιορδανία και δεν θέλουν το Λίβανο. Υπάρχει ένα σχέδιο του μεγάλου Ισραήλ αυτό είναι που εμείς δεν καταλαβαίνουμε. Δεν αφορά πολιτικά ζητήματα και βιάζονται. Και ρωτάω τι περιμένετε; ….. αγνοούν κατά τη γνώμη μου ότι αυτή είναι η ατζέντα του διαβόλου. Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι πολύ φυσικό για τη μουσουλμανική κοινότητα. ( σσ εννοεί ότι οι άλλοι έχουν θρησκευτικό μεσσιανικό κίνητρο οπότε επόμενο είναι. Το αντιλαμβάνεται γιατί ως μέρος του προβλήματος ως Λιβανέζος Ορθόδοξος βιώνει την ίδια απειλή…)

Προπηλακισμός χριστιανών στα Ιεροσόλυμα από φανατικούς Εβραίους. Γυναίκες χριστιανές λοιδορούνται και προπηλακίζονται..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου