Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

16χρονη έκλεψε τάμα και δακτυλίδια από το τέμπλο της Αγίας Τριάδας.

epi-agiatriadaΣυνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, χθες (26-4-2013) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 16 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα η δράστιδα μετέβηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Αγρίνιο, όπου προσποιούμενη ότι προσεύχεται, αφαίρεσε από την εικόνα της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στο τέμπλο του ναού, ένα ασημένιο τάμα και δυο δακτυλίδια, το ένα χρυσό και το άλλο ασημένιο, που ήταν δεμένα σε αυτό.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο Ναό και συνέλαβαν την 16χρονη ενώ στην κατοχή της βρήκαν το τάμα και τα δακτυλίδια που είχε πριν λίγο αφαιρέσει.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα κλοπιμαία παραδόθηκαν στον νεωκόρο του Ιερού Ναού.     http://www.agriniopress.gr/16%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b5-%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου