Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μήπως η «τρόϊκα» δουλεύει μυστικά στην χώρα μας για τον Αντίχριστο ;

ARITHMODOTHSH1


Στο «μικροσκόπιο» του Δημοσίου ( με εντολή τρόικας) όλα τα περιουσιακά στοιχεία και οι κινήσεις των πολιτών !
Αυτό δηλαδή πού θά θελήσει να κάνει καί ο Αντίχριστος ( ημών τών Ελλήνων κοιμωμένων... ), όπως περιγράφονται καί οί ενέργειές του στήν Αποκάλυψη :

" ώστε κανείς να μή μπορεί να αγοράσει, ή να πουλήσει παρά μόνο εκείνος πού θα έχει τό χάραγμα ( καί τήν καταχώρηση ) μέ τον αριθμό του Θηρίου.

Καί ο αριθμός αυτός (ψηφιακά τώρα ) 666 !





Με εντολή της τρόικας αρχίζει η «αριθμοδότηση» όλων των Ελλήνων. Ενας μοναδικός αριθμός θα καθιερωθεί για να συνδέει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς αναγνώρισης που ήδη χρησιμοποιούνται σε κυβερνητικές υπηρεσίες, από τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), τον Αριθμό Ταυτότητος (Α.Τ.) μέχρι τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Στόχος είναι η συνεχής παρακολούθηση και η καταγραφή όλων των κινήσεων, των συναλλαγών και των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών, ώστε το Δημόσιο να γνωρίζει αναλυτικά τις οικονομικές υποχρεώσεις του πολίτη. Αυτό προβλέπεται στο αναθεωρημένο Μνημόνιο, το οποίο ορίζει ως φορέα υλοποίησης της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής το υπουργείο Οικονομικών.



Ως χρόνος αποπεράτωσης της εφαρμογής έχει τεθεί ο ερχόμενος Ιούνιος, ενώ ίσως υπάρξει παράταση...




Πίσω λοιπόν από αυτόν τον αριθμό (μπορεί να είναι ο ΑΦΜ) θα κρύβεται όλη η ζωή του πολίτη (Βig Βrother), οικονομική και άλλη.
Ολες οι συναλλαγές, είτε χρηματικές είτε άλλες με όλα τα υπουργεία, θα καταλήγουν σε αυτόν τον αριθμό. Καμία συναλλαγή δεν θα πραγματοποιείται εάν οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον αριθμό αυτό του συναλλασσομένου.

Ο αριθμός αυτός θα ονομάζεται «αριθμός δημοσιονομικής ταυτοποίησης» και θα οδηγεί το Δημόσιο (ή και τα ιδιωτικά ελεγκτικά γραφεία που προσλαμβάνει το Δημόσιο) στην περιουσιακή κατάσταση των πολιτών, στον μισθό τους, στη σύνταξή τους ή σε όποια άλλη αμοιβή εισπράττουν.
Επίσης, θα οδηγεί στον τραπεζικό λογαριασμό τους, σε κάθε αγορά ή πληρωμή που γίνεται με πλαστικό χρήμα, επιταγή ή άλλο μέσο.
Η κάθε δημόσια υπηρεσία ή κάποιος ελεγκτής που έχει σχετική εξουσιοδότηση θα μπορεί να πληκτρολογεί τον αριθμό και με το πάτημα ενός κουμπιού να κάνει «φύλλο και φτερό» τα προσωπικά στοιχεία του φορολογουμένου, να βλέπει όλα τα ακίνητα που διαθέτει, τις καταθέσεις του και όλα τα εισοδήματα που εισπράττει.

Θα μπορεί, επίσης, να βλέπει και τις δαπάνες που πραγματοποιεί ο κάθε πολίτης μέσω πιστωτικών καρτών.

Ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών θα δημιουργήσει μια μεγάλη βάση δεδομένων, ώστε, όποτε καταχωρίζεται ένας ΑΦΜ, να παρέχονται άμεσα τα στοιχεία του φορολογουμένου για:

- τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επενδύσεις και τις μετοχές του,
- τα ακίνητα που απέκτησε ή πούλησε,
- τις πληρωμές και τις αμοιβές του,
- τις αγορές, τις εξόδους, τα ταξίδια κ.λπ.,

- τις συντάξεις, τα επιδόματα και τα βοηθήματα που λαμβάνει,
- τις οφειλές του στην Εφορία, στους δήμους, στα ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ.,
- τα φάρμακα, τη νοσηλεία, τις ιατρικές εξετάσεις του,
- την οικογενειακή κατάστασή του, τους γονείς ή τα παιδιά του και εν γένει ό,τι συνδέεται με την ατομική ταυτότητά του.

 Στέλιος Κράλογλου.           http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου