Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Προκαλεί και μέσα από την Αγιά Σοφιά ο Ερντογάν.

ΣΧΟΛΙΟ: Tαγίπ,η αντίστροφη μέτρηση για να λειτουργήσουμε πάλι την Αγια-Σοφιά έχει αρχίσει.Θέλοντας και μη κάνεις το θέλημα του Θεού.Προχώρα ακάθεκτος σε Συρία-Ιράκ και πιάσου με τα 4 στον πόλεμο.Μόλις "πέσεις" θα μετράμε μήνες.
Νεοοθωμανικές κορώνες και καρφιά κατά του ιδρυτή της τουρκικής Δημοκρατίας Κεμάλ Αττατούρκ από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά για να εγκαινιάσει έκθεση, στο πλαίσιο της Μπιενάλε της Κωνσταντινούπολης.
oo_111
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τα έβαλε και πάλι με την Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι «κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία». Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε όλους όσοι «μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε μουσεία. Όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».
er_1
Στα εγκαίνια της πολιτιστικής έκθεσης, ο Ερντογάν συνοδευόταν από τη σύζυγό του Εμινέ. Αφού έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, φρόντισε να χαιρετήσει το πλήθος με τη «ραμπία». Με τα τέσσερα δάχτυλα και τον δείκτη «διπλωμένο» στην παλάμη. Είναι ο χαιρετισμός των Αδελφών Μουσουλμάνων, τον οποίο έχει υιοθετήσει πλήρως ο Ερντογάν και τον κάνει πάντα και παντού. Ακόμα και μέσα στην Αγιά Σοφιά.

er_2

er_3
er_4
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου