ΡΟΛΟ'Ι'

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ Πόλεμος πριν την τελική μάχη στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου. Επιβεβαιώνει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
« ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΛΗ» Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός  
 ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που τίθεται αμέσως είναι :
Καλά με τόσα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης που διαθέτουμε σήμερα ,αυτοί γιατί να ρωτούν που πέφτει η Κωνσταντινούπολη; 

Σε περίπτωση π.χ, που  «απενεργοποιηθούν» κάποιοι  δορυφόροι και κατά συνέπεια » κρεμάσει» το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού  GPS,   αυτό «μπορεί να οδηγήσει σε χάος όλο τον κόσμο». 
Οι μισές προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού πραγματοποιήθηκαν , απομένουν οι άλλες μισές να πραγματοποιηθούν από εδώ και πέρα  και ήδη πραγματοποιούνται. 
Το επαναλαμβάνουμε με αγάπη:  
« Ο Ουρανός δεν νοιάζεται τόσο  για την εκπλήρωση των προφητειών όσο για την έναρξη και την εκπλήρωση της πραγματικής μετάνοιας μας. 
Και αυτό είναι το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ και έπεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ. 
Η προφητεία  πρέπει να έχει παιδαγωγικό και σωστικό χαρακτήρα για να έχει ΟΡΘΟΔΟΞΗ υπόσταση»  
Θλιβερό γεγονός η εξουθένωση της προφητείας . 
Εποικοδομητικό η σωστή ερμηνεία της και ο ψυχωφελής προβληματισμός εξ αιτίας αυτής. 
Ο ΠΑΤΡΟ – ΚΟΣΜΑΣ μας αναφέρει χαρακτηριστικά: 
« ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΛΗ»  
«Από τρία μπουγάζια θα περνούν στρατεύματα για την Πόλη. Θα ρωτούν πόσο μακρυά είναι. Εσείς ν’ απαντάτε, ότι είναι κοντά..» Από το βιβλίο: «Οι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού μέσα στην ιστορία». 
«Από τρία μπουγάζια θα περνούν στρατεύματα για την Πόλη. Θα ρωτούν πόσο μακρυά είναι. Εσείς ν’ απαντάτε, ότι είναι κοντά, γιατί θα’ ναι κουρασμένοι και μπορεί να σας κάνουν κακό». (Συλλογή Καλυβόπουλου) 
«Από της Μουζίνας τη χαράδρα έχουν να περάσουν πολλά και κάθε λογής ασκέρια για την Πόλη. Τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτήσουν: Πόσο μακρυά είναι η Πόλη; Εσείς να πείτε: κοντά είναι! Μη μαρτυρήστε την αλήθεια, για να μην τραβήξτε πολλά κακά». (Συλλογή του αλβανικού χειρόγραφου) 
«Από τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη· εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φτάσει στην Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος ετελείωσε». (Συλλογή Καντιώτη) Πηγή:simeiakairwn https://www.pentapostagma.gr/ 
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που τίθεται αμέσως είναι : 
Καλά με τόσα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης που διαθέτουμε σήμερα ,αυτοί γιατί να ρωτούν που πέφτει η Κωνσταντινούπολη; 
Την απάντηση την λάβαμε από μια φωτισμένη ψυχούλα με καθαρή προσευχή που νοιάζεται και πονάει για τα σημερινά τεκταινόμενα. Δάσκαλος στο λειτούργημα και καθημερινός ομολογητής της Ορθοδοξίας. 
  • Πριν γίνει η μεγάλη και θρυλούμενη μάχη των ισχυρών στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και πέριξ της Κωνσταντινουπόλεως θα προηγηθεί μεγάλος διαστημικός πόλεμος που θα καταστρέψει όλες τις δορυφορικές επικοινωνίες και οι στρατοί αναγκαστικά θα επανέλθουν στους στρατιωτικούς χάρτες. 
  • «Θα έρθει καιρός, που θα φέρει γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του». Αυτό που έλεγε ο Πατρό – Κοσμάς και το βιώνουμε ήδη θα πάρει τέλος με τον μεγάλο διαστημικό πόλεμο που θα προηγηθεί. 
Αυτά μας είπε , αυτά σας  μεταφέρουμε,  ήδη αυτά τρέχουν στα κρίσιμα 24ωρα μας. 
« Ο κόσμος ευρίσκεται , σύμφωνα ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες  στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου.  Μετά τις  απειλές για υβριδικό ,  οικονομικό , ενεργειακό , εμπορικό  πόλεμο  , ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη,  ο «διαστημικός πόλεμος», σύμφωνα μερωσικό κανάλι. http://tvzvezda.ru/news/vstra 
Για το σκοπό κάτω από άκρα μυστικότητα, Ρωσία ,  Κίνα και  ΗΠΑ , «εργάζονται» πυρετωδώς για την κατασκευή των ανάλογων οπλικών συστημάτων και υπηρεσιών . Πιθανότατα να  έχουν τεθεί σε τροχιά οι αποκαλούμενοι «δορυφόροι-δολοφόνοι», οι οποίοι διαθέτουν την μοναδική ικανότητα να είναι εξοπλισμένοι με όπλα ισχυρών ακτίνων  λέιζερ, για να καταστρέφουν ανταγωνιστικούς δορυφόρους. 
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και αρχισυντάκτης του περιοδικού «στρατιωτική διαστημική άμυνα» Μιχαήλ Κοντάρενοκ  δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι «Star» για το θέμα αυτό: «το μυστικό αμερικανικό  διαστημόπλοιο Χ-37Β αποτελεί   μια τέτοιου τύπου διαστημική πλατφόρμα .  
Στις 29 Μαΐου 2015, Αμερικανοί ερασιτέχνες αστρονόμοι ανακάλυψαν τυχαία σε τροχιά το μυστικό διαστημικό όχημα X-37B, το οποίο εκτοξεύθηκε την 20η Μαΐου 2015.  
Το όχημα  κινούνταν σε υψόμετρο 312-325 km,  και  είχε κλίση 38 μοιρών σε σχέση με  τον ισημερινό.  
Το πρόγραμμα X-37 θεωρητικά αφορούσε την κατασκευή της επόμενης γενιάς διαστημικών  «λεωφορείων». αλλά   εδώ και πολλά χρόνια  θεωρείται ως ΕΤΝΑ άκρως απόρρητο. 
Σύμφωνα με Ρώσους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, το πειραματικό διαστημικό σκάφος X-37B άρχισε να κατασκευάζεται στις ΗΠΑ πριν από 15 χρόνια, για στρατιωτικούς σκοπούς  και ιδίως, για την καταστροφή «εχθρικών» δορυφόρων. 
« Η διαστημική πλατφόρμα X-37B και η πραγματική αποστολή του   δεν έχει   αποκαλυφθεί ακόμη επίσημα από την ΝΑΣΑ . Το όχημα  αυτό  διαθέτει  ευελιξία σε υψόμετρα από 200 έως 750 χιλιόμετρα. Είναι  σε θέση να αλλάζει ταχύτητα και τροχιά  πραγματοποιώντας απότομους ελιγμούς. Εάν διαπιστωθεί επίσημα ότι είναι εφοδιασμένο με όπλα λέιζερ ,  θα δύναται να ανταποκριθεί με πλήρη επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις « εξουδετέρωσης» εχθρικών δορυφόρων που αποτελούν απειλή για τους  αντίστοιχους αμερικανικούς . Και προφανώς, περί αυτού πρόκειται. Σύμφωνα με τις ισχύουσες διεθνείς συμφωνίες, η ανάπτυξη των όπλων στο διάστημα απαγορεύεται, αλλά το θέμα της στρατιωτικοποίησης του διαστήματος , αποτελεί  ένα θέμα  ταμπού για όλους τους « εμπλεκόμενους». Το πιο πιθανό είναι το όχημα αυτό  να χρησιμοποιηθεί στον στρατιωτικό τομέα και  συγκεκριμένα στον τομέα των αντι-δορυφορικών οπλικών συστημάτων», δήλωσε ο Μιχαήλ Κοντάρενοκ  . 
Πολλοί  στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν  ότι η εξάρτηση της ανθρωπότητας, από τους δορυφόρους είναι τεράστια.  
Σε περίπτωση π.χ, που  «απενεργοποιηθούν» κάποιοι  δορυφόροι και κατά συνέπεια » κρεμάσει» το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού  GPS,   αυτό «μπορεί να οδηγήσει σε χάος όλο τον κόσμο». 
Η απώλεια του δορυφορικού ελέγχου θα οδηγήσει σε αδυναμία πλοήγησης εκατοντάδων  πλοίων και  αεροσκαφών, θα απενεργοποιήσει εκατομμύρια  κινητά τηλέφωνα, δημιουργώντας ταυτόχρονα» «οικονομικό Αρμαγεδώνα» στα χρηματιστήρια , ενώ  ταυτόχρονα θα υπάρχουν προβλήματα ακόμα και  με τα ΑΤΜ. Τρομερές συνέπειες, για αυτό και ο « κατέχων τα όπλα» αυτά, θα διαθέτει τεράστια  δύναμη στο οπλοστάσιο του . 
«Το πρώτο πλήγμα  σε περίπτωση « απενεργοποίησης» δορυφόρων,   θα δεχθεί ο χώρος των ενόπλων  δυνάμεων καθώς και ο τρόπος  διεξαγωγής των επίγειων, εναέριων , και θαλάσσιων επιχειρήσεων.  
Κάτι  το οποίο  αποτελεί σοβαρότατο  ζήτημα ,  στο πολύ άμεσο μέλλον μάλιστα . Οι επικοινωνίες, η πλοήγηση, η ακρίβεια των κατευθυνόμενων πυραυλικών συστημάτων, και πολλά άλλα θέματα που έχουν σαφή αναφορά στις διαστημικές παραμέτρους,  θα επηρεαστούν τα μέγιστα από ένα τέτοιο πλήγμα  . Το ζήτημα της υπεροχής στον αποκαλούμενο διαστημικό  χώρο είναι πολύ,  πολύ σοβαρό.  »  τονίζει  ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας. 
Μέχρι σήμερα, στην επίσημη  λίστα του  κέντρου εξερεύνησης του διαστήματος, στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας,  αναφέρονται πάνω από 20.000 διαστημικά « αντικείμενα». Συνολικά κοντά στη Γη αιωρούνται περίπου εκατό χιλιάδες αντικείμενα, ενώ  οι ενεργοί  ρωσικοί δορυφόροι  ανέρχονται στους 140. 
Με αυτά λοιπόν  τα υπερόπλα θα ξεχωρίσουν οι υπερδυνάμεις από τους υπόλοιπους κοινούς » θνητούς» σε ένα νέο κόσμο που θα εξελιχθεί  μετά από κάποια χρόνια σε » ταινία του Χόλιγουντ» Γ. Μοτσάκος http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201505291633-cm2e.htm. https://www.pentapostagma.gr/ 
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ , φυσικά και αυτό στο τέλος που είναι το προφητευόμενον ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ 

Με Πίστη και Ελπίδα  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.