Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η Romfea.gr «ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ» !!!

233
Ήταν μόλις πριν από 50 ημέρες που δημοσιεύσαμε το άρθρο «ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ» στην Romfea.gr
.Το αποτέλεσμα της πανελλήνιας εκστρατείας «αγάπης» ήταν ένα παιδάκι που ποτέ δεν είχε περπατήσει στη ζωή του, σήμερα μετά από μία συστηματική φυσιοθεραπεία 20 ημερών και την κατάλληλη εξάσκηση τώρα πια να μπορεί να περπατά, να τρέχει, να παίζει, να χαίρεται τη ζωή κι όλο αυτό να γίνεται μια μαρτυρία αγάπης τόσο στην πρωτόγονη φυλή των Μασάι, όσο και σε ολόκληρη την Ορθόδοξη οικογένεια της ανατολικής Αφρική και κυρίως στις έξι νέες ενορίες των νεοφωτίστων Ορθοδόξων της περιοχής Μορογκόρο,όπου όχι μόνο πρώτη φορά βλέπουν έναν άνθρωπο με πρόσθετο άκρο, αλλά και αυτό να είναι προσφορά και κόπος της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή της Romfea.gr κ. Αιμίλιο Πολυγένη, τους συνεργάτες του αλλά και τους αναγνώστες της Ρομφαίας για την μεγάλη ανταπόκριση αγάπης, έτσι ώστε το «θαύμα» να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και τώρα πια ο μικρός Αντώνιος από την ανατολική Αφρική να μπορεί περπατώντας να πάει το Πάσχα στην εκκλησία όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, όπως όλοι μας!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη σας αγάπη και την συμπαράσταση στο έργο του Θεού στην Αφρική και να είστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα κάνουμε το θαύμα και το όνειρο της προσφοράς της αγάπης της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου θα γίνει πραγματικότητα.
+Ο Ειρηνουπόλεως Δημήτριος
paidaki1
paidaki3
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου