Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Θαυμαστό γεγονός! Εικόνες Αγίων σχηματίστηκαν στον τοίχο εκκλησίας.

Ενα θαυμαστό γεγονός καταγράφηκε με βάση μαρτυρίες προ λίγων ημερών στο Ομσκ, στην περιοχή της Σιβηρίας στη Ρωσία όταν στον τοίχο στην εκκλησία του Μεγαλομάρτυρος και Θεραπευτή Παντελεήμονα εμφανίστηκαν σιλουέτες Αγίων. 

Το περίεργο φαινόμενο στον τοίχο πίσω από τις εικόνες είχε πρωτοεμφανιστεί πριν από ένα χρόνο χωρίς να είναι σαφές περί τίνος πρόκειται. Οι ειδικοί άρχισαν να ερευνούν τους τοίχους αλλά ουδείς εκ των ιερέων της ενορίας πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει για την θαυμαστή ανακάλυψη χωρίς την ευλογία του Μητροπολίτη Βλαδιμήρου της περιοχής του Ομσκ. Τώρα,ο πατέρας Αλέξανδρος αποκαλύπτει το θαύμα…
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο μικρό εκκλησάκι με εικόνες των Αγίων Νικολάου, των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και άλλες ξαφνικά εμφανίστηκε το φαινόμενο αυτό στους τοίχους, πίσω από τις εικόνες. Σαν δακτυλικά αποτυπώματα. Μερικοί εκ των Αγίων έχουν αποκτήσει σαφή μορφή, και άλλοι  λιγότερο. Αλλά όσε όλους παρατηρείται μια μεγάλη λευκή κηλίδα στη μέση της εικόνας.
-«Φυσικά, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, και τα ερωτήματα για το πώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, δεν πρέπει να γίνουν σε μένα, αλλά στον Θεό», – είπε ο π. Αλέξανδρος.
Ο επικεφαλής της επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας για τη μελέτη των θαυμαστών γεγονότων, Ακαδημαϊκός Pavel Florensky είπε:
«Για μένα αποτελεί έκπληξη. Σχετικά με αυτό, δεν έχω ακούσει. Υπάρχουν παρόμοια, παράδοξα,  είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.  Μελετήσαμε την επιφάνεια του γυαλιού. Το φαινόμενο αυτό καταρρίπτει τα φυσικά ενδεχόμενα. Αλλά κάθε θαύμα δεν έχει υλική βάση, σε κάθε περίπτωση, είναι η χάρη του Θεού!»
iellada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου