Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ… ΤΟΤΕ…Γ’ΠΠ! / ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

«Εκεί που πίνετε τον καφέ σας θα ακούσετε για την πρώτη βόμβα που έπεσε στο Ιράν … Όλα τότε θα πάψουν να λειτουργούν … Θα ματαιωθούν τα σχέδια των νεοταξιτών»

» ΄Οταν εκείνο το πρωινό της Παρασκευής θα πέσει η πρώτη διατρητική βόμβα σε πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν, όλα θα αρχίσουν, να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς…»
(Πρόρρηση γέροντα ασκητή από το Αγιοφάραγγο).
http://www.triklopodia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89/ Επειδή κυκλοφορούν διάφορες απόψεις -και καλώς κυκλοφορούν, γιατί ο καθένας μπορεί, να πιστεύει ό,τι γουστάρει και να εμπιστεύεται περισσότερο τον Τσίπρα, που θα μας βγάλει από τα μνημόνια (το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;) και μπλα μπλα μπλα θα ζήσουμε στη γη της επαγγελίας και να αγνοεί ή να περιφρονεί τα λεγόμενα των προφητών της Ορθοδοξίας- λέω, να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους:
Οι επιλογές λοιπόν, που έχουμε βάσει της κατάστασης, που επικρατεί αυτήν την στιγμή παγκοσμίως είναι οι εξής δύο:
1) Επικράτηση της ΝΤΠ και της παγκοσμιοποίησης: Αυτό το σενάριο φάνταζε πιθανό μέχρι πριν την εκλογή του Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ. Και όταν λέμε παγκοσμιοποίηση φυσικά, ας μη φανταζόμαστε έναν «όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο», όπου θα επικρατεί «World peace» (όπως λένε τα αμερικανάκια στα καλλιστεία), αλλά αντιθέτως μια στυγνή παγκόσμια δικτατορία με έναν παγκόσμιο δικτάτορα, τον Αντίχριστο και μαζοποιημένους τσιπαρισμένους ανθρώπους – ρομπότ!
2) Επειδή όμως η ΠΤΠ και οι πατριώτες αντεπιτίθενται, το προηγούμενο σενάριο πνέει πλέον τα λοίσθια, όσο και αν η ΝΤΠ κάνει απέλπιδες προσπάθειες να το προωθήσει! Και επειδή δεν προβλέπεται, να το βάλει κάτω τόσο εύκολα, τελικά θα οδηγηθούμε στον Γ’ΠΠ, όπου οι δυνάμεις του σκότους, σύμφωνα με άγιους γέροντες, θα αλληλοεξοντωθούν και θα επικρατήσει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.
Τρίτο σενάριο, όσο και να το επιθυμούν ορισμένοι, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Η πιθανότητα, να ξεφορτωθούμε ΠΤΠ και ΝΤΠ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και ως δια μαγείας, να εξαφανιστούν κρίση, χρέη, δανειστές και να επιστρέψουμε στις «παλιές, καλές εποχές» των υλικών απολαύσεων κα της καλοπέρασης -μακριά από το Θεό– είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ!
Και επειδή βρισκόμαστε ήδη στο μεσασμό του 8ου αι., που σύμφωνα με τον Πατροκοσμά θα συμβούν όλα, καλά είναι, αντί να σκαρφιζόμαστε ιστορίες για αγρίους και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να προετοιμαζόμαστε κατά το δυνατόν για τα προφητευθέντα γεγονότα.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
2. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ »ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ». (ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ »ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»… )
ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ…
ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ…
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…
ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, ΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ…
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ…
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_4703.html
Επειδή λοιπόν, όπως προαναφέρθηκε, οι προφητείες συγκλίνουν, ότι το μεγάλο μπαμ (γενίκευση του Γ΄ΠΠ) θα γίνει μετά την επίθεση στο Ιράν, ας δούμε ποια είναι η κατάσταση, που επικρατεί αυτή τη στιγμή:
ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Σχέση μίσους και πάθους / ορκισμένοι εχθροί ανέκαθεν! Παρόλα αυτά, ο Νετανιάχου δεν πρόκειται ποτέ, να ρισκάρει επίθεση στο Ιράν, αν δεν εχει τις πλάτες των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.
Όσο ήταν πλανητάρχης ο πρόεδρος – σόουμαν Ομπάμα έξι παγκόσμιες δυνάμεις (ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Βρετανία και Γερμανία) και το Ιράν είχαν καταλήξει σε συμφωνία, ώστε να περιοριστεί το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης με αντάλλαγμα την άρση των διεθνών οικονομικών κυρώσεων προς τη χώρα.
Αναλαμβάνοντας την προεδρία των ΗΠΑ ο Τραμπ χαρακτήρισε «επιστημονική φαντασία» τη συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά και ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτήν και την επαναφορά των κυρώσεων εις βάρος της Τεχεράνης παίρνοντας βέβαια τα εύσημα από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
΄Ομως δε σταμάτησε εκεί. Στο Ιράν έχουν ξεσπάσει ξανά αναταραχές (πιθανόν υποκινούμενες από ΗΠΑ, για την ανατροπή του καθεστώτος Ροχανί) λόγω και των ελλείψεων νερού, φαγητού, πρώτων υλών, ηλεκτρικού ρεύματος, που δείχνουν προσπάθεια εσωτερικής αποσταθεροποίησης .
Παράλληλα, οι ΗΠΑ προσπαθούν, να απαγορεύσουν στη χώρα, να πουλά πετρέλαιο επιβάλλοντας οικονομική ασφυξία. Οι φρουροί της επανάστασης του Ιράν ανταπαντούν, ότι είναι έτοιμοι,να αποκλείσουν τα στενά του Ορμούζ και ότι, αν το Ιράν δεν μπορεί να πουλήσει το δικό του πετρέλαιο υπό την αμερικανική πίεση, δεν θα επιτραπεί σε καμία άλλη περιφερειακή δύναμη να το κάνει.
Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στην περιοχή και οπωσδήποτε υπάρχουν και παράπλευρες συνέπειες:
Διοικητής του ΟΠΕΚ: «Ο Τραμπ θα φθάσει το πετρέλαιο στα 100 δολάρια το βαρέλι».
ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 1.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …
ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …
Λέτε οι αναμενόμενες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, να ξεκινούν ήδη με την κόντρα ΗΠΑ – Ιράν; Το σίγουρο είναι, ότι πλέον η ΠΤΠ αντεπιτίθεται και δεν το έχει σε τίποτα, αν τα σχέδια της δεν ευοδωθούν, όπως τα ονειρεύεται, να τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους και να μας οδηγήσει στον Γ΄ΠΠ, όπως έκανε και στους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ: (ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ)
Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια/μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι
παραμύθια.
Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει/το σύμπαν αναταράσεται και σας δεν
σας τρομάζει; Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη/και εκ της γης
αλύπητα να τους αξαφανίση.
Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να
σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ’ αυτήν
υπάρχει σωτηρία.
Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει/τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν
θα γένη ειρήνη.
Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι / και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξηρό χορτάρι.
http://www.ell.gr/prof_ellas3.pdf
Sorry παίδες, αν σας χαλάω τις ονειρώξεις, αλλά η αλήθεια είναι μία και μοναδική και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. ΄Εχουμε μπει στην τελική προετοιμασία για τον Γ΄ΠΠ και είναι θέμα χρόνου, πότε θα συμβεί. ΄Ολα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες!
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 2.
ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ “ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ …
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ …
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ…
Και ο νοών νοείτω!!!
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου