Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Ομιλία Μητσοτάκη : « Εντός του 2020 οί νέες ψηφιακές ταυτότητες ». Μη βιαστούμε όμως, γιατί όλοι αυτοί δεν θα «προλάβουν…»


ger ioann2

Για πρώτη φορά στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την κόρη του π. Ιωάννη Καλαΐδη, ο οποίος εκοιμήθη στις 4/8/2009.
«Λαγός την φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιού του…» λέει μια παλιά Ελληνική παροιμία.
Γιατί όσες κυβερνήσεις μέχρι τώρα αποπειράθηκαν να δώσουν στον λαό εκβιαστικά ηλεκτρονικές chips ταυτότητες, ναυάγησαν όλες τους στην ξέρα και στην αλαζονική «παντοδυναμία τους» και τους έμεινε η χαρά πηγαίνοντας είτε στο σπίτι τους, είτε στην αντιπολίτευση.
Και άς φαίνονται όλα αυτά σήμερα ως αδύνατον να συμβούν. Ο Χριστός και η Παναγιά μας πού μεθαύριο γιορτάζει, έχει άλλα μέτρα και ζύγια προστασίας για το νέο Ισραήλ, δηλαδή την Ελλάδα !

Παρακάτω: Τί είπε ο Πρωθυπουργός:

VIDEOs
 


 
Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης: «Παιδιά μου, εγώ «φεύγω» ( από την ζωή αυτή ) , αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλός Θεός άκουσε, όχι εμένα τον «τελευταίο» που ευχόμουνα γι΄ αυτό το θέμα, αλλά άλλους πολλούς πού προσεύχονταν γι΄ αυτό το θέμα, και ο Θεός έδωσε Έλεος..!
Να ξέρετε, ότι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα για να δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε!
Θα επέμβει ο Θεός, θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης και μαζί με την Ελλάδα, ( γιατί για την Ελλάδα θα γίνει αυτή η χάρη απ’ το Θεό), θα σωθούν και άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι και αυτοί να πάρουν αυτήν την ταυτότητα και να χαθούν εκατομμύρια αθώες ψυχές...»

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…
Μετά την Nεοταξική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που ολοκλήρωσε το ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ . που ήταν και το πιο βασικό κομμάτι της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και που έπρεπε να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να ξεκινήσει η έκδοση της νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας – Κάρτας Πολίτη , στις χθεσινές του πρώτες προγραμματικές δηλώσεις στην Ελληνική βουλή , ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης , ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα ξεκινήσει η έκδοση της ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και αυτή θα είναι και το «ΚΛΕΙΔΙ » με το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετείτε συνολικά από το δημόσιο , αλλά και για να έχει πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Όλες οι Νεοταξικές κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών στην Ελλάδα , από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το θέμα των ταυτοτήτων, εργάζονται για να ολοκληρώσουν στην Ορθόδοξη πατρίδα μας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Αντιχρίστου 666 και να φέρουν το σφράγισμά του , για να αναγκάσουν όλους όπως αναφέρει και η Αγία και ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο και στους στίχους 14 -18…….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ ΞΙ  ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 )
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).
-----------------------------
Πολλές φορές μας μιλούσε ο Παππούλης για την προσευχή και τη δύναμή της. Η προσευχή συνήθιζε να λέει πως είναι η συνομιλία του ανθρώπου με το Θεό και ο Θεός την έχει δώσει σε όλους, φτωχούς και πλούσιους.
Επέμενε πολύ στην αδιάλειπτη προσευχή.
Συνήθιζε μάλιστα να λέει:

+++++++++++++++++++++

Συνεχώς να προσεύχεσθε. Μέρα και νύχτα διαρκώς να λέτε “Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με” ή “Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς”.
Είναι μικρή προσευχή, αλλά έχει πολλή χάρη κι ευλογία. Να έχετε πάντοτε την ευχή, ώστε να βρίσκεσθε κοντά στο Θεό και να μην κάνετε αμαρτωλές σκέψεις.
Συγγενικό πρόσωπο του Παππούλη μας εξιστόρησε πως παρουσιάστηκε η ίδια η Παναγία στον παπα-Γιάννη μετά από πολύωρη προσευχή σ’ αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, ο πατήρ Ιωάννης αναφέρθηκε σ’ αυτήν την εμφάνιση με δάκρυα και λυγμούς ως εξής:
«Κάποιο βράδυ, μετά από πολύωρη προσευχή με κομποσκοίνι, καθώς έλεγα την καρδιακή προσευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με” και το “Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς” και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου η Υπεραγία Θεοτόκος, απαστράπτουσα σε ουράνιο φως και ευωδιάζοντας.
Εγώ σάστισα από το δέος, ενώ η Παναγία είπε σε εμένα, τον ελεεινό κι ανάξιο ιερέα, τα εξής:
Πάτερ Ιωάννη, εσύ και οι άλλοι λειτουργοί του Υψίστου να με επικαλείστε κάθε στιγμή και θα προστρέχω πάντοτε προς βοήθειά σας.
Ακόμη μου ανέφερε ζητήματα που αφορούσαν εμένα ή την οικογένειά μου...
Και όπως απροσδόκητα παρουσιάστηκε η Μητέρα μας, έτσι και χάθηκε και έσβησε το όραμα που έζησα. Αυτά με αξίωσε να ζήσω η Παναγία μας και με προέτρεψε κι εμείς όλοι να την επικαλούμαστε, ώστε να προστρέχει γοργοϋπήκοος πάντοτε προς βοήθειά μας».
Αυτά τα εκμυστηρεύτηκε στο συγγενικό πρόσωπο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης, ο ταπεινός αυτός λευίτης του Κυρίου Ιησού Χριστού και της Παναγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου