Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Μόρφου πρώτη φορά μετά το σάλο στη Cyprus Times: Και η κρεβατοκάμαρα και η κουζίνα αφορούν τον Θεό.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το καλοκαίρι από τη δημοσιοποίηση ομιλίας του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, στην οποία εμφανιζόταν να υποστηρίζει πως αν μία έγκυος κάνει πρωκτικό έρωτα το παιδί της θα γεννηθεί ομοφυλόφιλο, ο Μητροπολίτης Μόρφου λύνει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στη Cyprus Times και τον Παναγιώτη Δημόπουλο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Cyprus Times, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλά για τις αντιδράσεις, λέει ότι δέχθηκε στοχευμένη επίθεση και κάνει λόγο για «χτυπήματα» 40 ημερών αφού απομόνωσαν με τη μέθοδο της «ψαλίδας» μέρος της ομιλίας του.
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο ίδιος μιλά για την κληρονομικότητα των επιθυμιών και το επίκτητο, αναφέρεται σε «δυσοσμία του πάθους» και υποστηρίζει πως και η κρεβατοκάμαρα αφορά τον Θεό όπως τον αφορά και η κουζίνα.
«Δεν είναι του Μόρφου τα λεγόμενα» λέει. «Ο Μόρφου είναι η φωνή των Αγίων. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, η οποία αμαρτία είναι μεταδοτική έλεγε ο Άγιος Πορφύριος». Και ερωτήθηκε κατά πόσον έχει μετανιώσει για τις τοποθετήσεις του.
Ο Μητροπολίτης Μόρφου κάνει λόγο για μια «νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να φιμώσει τον λόγο του Θεού παραθέτοντας ως παράδειγμα το YouTube που »κατεβάζει» ολόκληρες σελίδες με χριστιανικό περιεχόμενο επικαλούμενο τη ρητορική μίσους, ενώ την ίδια ώρα όποιος θέλει εκφράζεται ελεύθερα εναντίον Αγίων και της εκκλησίας» και πως «το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πορνό βίντεο».
Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξή του Μητροπολίτη Μόρφου στο πιο κάτω βίντεο: 
 Αύριο Δευτέρα μη χάσετε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτη Μόρφου στη Cyprus Times, που μιλά για την ΕΔΟΝ στην οποία ήταν ενταγμένος, την αριστερά και την πολιτική αλλά και για τον λόγο που «τσακώθηκε» με τον Χριστό, συγκλονισμένος από τον θάνατο του 24χρονου αδελφού του Πέτρου.
cyprustimes.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου