Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΜΟΝΑΧΗ ΑΝΝΑ! – ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ.

Νέα κατάφορη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων θρησκευτικών ελευθεριών και προσωπικού απορρήτου έλαβε χώρα στην Θράκη στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου όταν κρυφά σαν τους κλέφτες εισέβαλαν άνθρωποι της Μητροπόλεως Ξάνθης και άλλαξαν κλειδαριές στο οίκημα των μοναζουσών στην Εκκλησία και στα παρεκκλήσια του ησυχαστηρίου έτσι ώστε να είναι αδύνατη η επιτέλεση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων, η παραβίαση του αβάτου του χώρου των μοναζουσών και η στέρηση του απολύτου δικαιώματος της ελευθερίας των, όταν ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να απειλήσει την ζωή τους..

Κάνουμε έκκληση προς τον κ. εισαγγελέα να επέμβει και να βοηθήσει την λειτουργία του Ιερού Ησυχαστηρίου στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης….
Ανά πάσα στιγμή, κινδυνεύουν να βρεθούν στους δρόμους, η γερόντισσα Άννα και η μοναχή Χρυσοβαλάντω. Ύστερα από τα άνωθεν δρόμενα στην περιοχή της Ξάνθης.
Ζούμε τον διωγμό στην ίδια μας την πατρίδα και σαν Έλληνες και σαν Ορθόδοξοι. Για την ομολογία μας αυτή, στην αγάπη του Χριστού και της Ελλάδος, το κατεστημένο σε διαπομπεύει και σε εξωραΐζει.
Το γεγονός αυτό δείχνει το πραγματικό πρόσωπο αυτών που διαφεντεύουν Εκκλησία και κράτος. Προτιμούν τον αντίχριστο πάπα, που με λαχτάρα ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν στην Μακεδονία.
Πάρα πολύς κόσμος από την Θράκη, αλλά και από όλη την Ελλάδα, τηλεφωνούν και διαμαρτύρονται στην Μητρόπολη Ξάνθης για την αποτρόπαια συμπεριφορά τους, που δεν
συνάδει με την Οδό του Χριστού, που υποτίθεται ότι ακολουθούν.
Παρακαλούμε θερμά να προσεύχεσται για εμάς και όποιος έχει το θάρρος της ομολογίας, και αγάπη για τους διωκομένους, ας τους υπερασπίζετε, με όποιον τρόπο δύναται χάρη της Αληθείας.
Όλος αυτός ο διωγμός μετά των συκοφαντιών που δεχόμαστε ελκύει την Χάρη του Θεού προς εμάς και ξεχειλίζει το ποτήρι της δικαιοσύνης του Θεού, που δεν θα αργήσει να επέμβει για να καθαρίσει τον αμπελώνα Του, από τα παράσιτα που θέλουν να πνίξουν την Αλήθεια και το έργο του Χριστού!
Γερόντισσα Άννα και μοναχός Μωϋσής.
ΝΕΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης.
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου