Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΕΖΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ. ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ.

 

santabarbara1

Η υπερβολή και ο υπερβάλλον ζήλος της αστυνομίας και του κράτους κατά της Εκκλησίας. Με κλούβες των MAT, δεκάδες περιπολικά και αστυνομικά μπλόκα έχει αποκλειστεί από παντού ο ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας.

Απ’ έξω περνούν οι κάτοικοι και σταυροκοπιούνται διπλά με αυτά που βλέπουν. Η βροχή στην περιοχή είναι καταρρακτώδης, αλλά οι αστυνομικοί φοβούνται μη στήσουν παζάρι οι Ρομά.

santabarbara santabarbara2 santabarbara3 santabarbara4

Το ίδιο σκηνικό και στη Αγία Βαρβάρα Καλλιθέας, όπως μας κατήγγειλε αναγνώστρια, η οποία ήθελε να προσκυνήσει αλλά “είδα ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς να έχουν σταθεί έξω από την κλειστή πόρτα του ναού. Μην τυχόν και πλησιάσει πιστός, λες και ο ναός εκπέμπει ραδιενέργεια και θα πεθάνουμε αν πλησιάσουμε! Έπρεπε να δηλώσουμε ότι πάμε στην δίκη για τον Παύλο Φύσσα ή ότι πάμε σε πορεία για την 17 Νοέμβρη. Τότε θα μάς άφηναν μέχρι και 20.000 να συγκεντρωθούμε. Αλλά αν πρόκειται για εκκλησία, τότε γίνεται ο διωγμός. Από τους άθεους πολιτικούς”.

santa-kallithea 

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου