Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Σήμερα έχω να γράψω πολλά,πάνω στην αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε.Τόλμησαν να απαγορεύσουν και στον Αγιο Σπυρίδωνα να μην εορτάσει,να μην ανάψει κερί ο πιστός να μην προσκυνήσουμε τον Αγιο Σπυρίδωνα κι ενώ υποτίθεται ότι έχουν μελετήσει τις προφητείες ώστε να τις διαψεύσουν έπεσαν μόνοι τους στο λάκο της αντίστροφης μέτρησης των εξελίξεων.


 Η σημερινή εικόνα θυμίζει τους Ρωμαίους στρατιώτες που φύλαγαν τον τάφο του Χριστού ώστε να μην γίνει η Ανάσταση.Και σήμερα η χώρα ζει την Μ.Παρασκευή και περιμένει από τον Θεό την Ανάστασή της και πρωτεργάτης των γεγγονότων αυτών θα είναι ο ΄Αγιος  Σπυρίδωνας.


 (φωτό αρχείου)
Ποιά θα είναι τα γεγγονότα στα οποία θα πάρει μέρος ο ΄Αγιος Σπυρίδων;Το βιβλίο του Αγαθάγγελου αναφέρει:
"Ναι,ναι,ο Άγιος Μάρκος εκτρομάξει,αλλ'έστιν αντιφάρμακον υπέρ αυτού,ο εκ Κερκύρας θαυμαστός συνήγορος τίθησιν έκπληξιν και η του ετέρου πολλή αλλαζονία νικημένη καταπίπτει και λαμπράς συνθήκας ειρήνης τελεί,και δοξολογούσα ανυμνεί τον τροπαιούχον και βοηθόν άγιον."
Αραγε ποιό θαύμα θα κάνει ο Άγιος Σπυρίδων ώστε οι αλλαζόνες (ο νοών νοείτο)να νικηθούν να γίνει ειρήνη και να δοξολογούμε και να ανυμνούμε τον τροπαιούχον Άγιον;



 










(φωτό αρχείου)

 

Η ανατροπή των πάντων θα φέρει πόλεμο με την Τουρκία αφού ο Άγιος Σπυρίδων αναφέρεται και στο βιβλίο του Στρατηγού Μακρυγιάννη ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ.

Αφού αυτείνη την μεγάλη λάψην όπου είδα το βράδυ,του αφεντός μας και της βασιλείας του,οπού δεν μπορώ να σας την παραστήσω,ανάμεσα τον αφέντη μας και εις τον Χριστόν εφάνη ένας σταυρός¨¨ τον πήρε ο Χριστός εις το χέρι,και ευτύς βγαίνει ένας και είχε μία μεγάλη τρομπέτα και την έβαλε εις το στόμα του και φώναξε πρώτα αριστερά και δεύτερα δεξιά,και ευτύς κίνησαν δύο καβαλαραίγοι με τις σημαίες,και συγχρόνως ο σταυρός,και ακολουθούσαν μαζί τους από πίσω στρατεύματα,ύστερα άρχισε μία θάλασσα και γιομάτη όλο καράβια,μεγάλα και τρανά,με διάφορες σημαίες,και πλήθος από αυτά,πνιμένη όλη η θάλασσα,όλο διάβαιναν¨¨ύστερα άρχισαν μυρμήγκοι Εικόναστρατευμάτων,μαύροι,κόκκινοι και τα εξής:Διαβαίνοντας και αυτά πολλή ώρα,παρουσιάζεται μία σαν αντάρα,καπνός πολύς,και ένας μεγάλος ποταμός όλο αίμᨴκαι τελειώνοντας αυτά,άρχισαν τούρκικα γράμματᨨο τουράς τους πρωτοβήκε και κίνησε ομπρός,και κοντά τα γράμματα.Τελειώνοντας αυτά,περνούν γράμματα δικά μας,έλεγαν: "Παίρνει τέλος.'' Ύστερα παιρνούν ψηφία με αριθμούς πλήθος.Πάλε βλέπω: ''παίρνει τέλος το βασίλειον" . Εσκοτίστηκα και από νου και από μάτια και απ'ούλα τα ήπατα,και αυτό μόνο μπόρεσα να βγάλω.Πέφτω να ξεκουραστώ,στέκομαι με το κοντύλι,και εγώ δεν ξέρω τι να γράψω.Εκεί οπού 'μαι γυρισμένος,βλέπω κάτω γράμματα μαύρᨨτηράγω απάνω και περικαλιώμαι,τα βλέπω όλα άσπρᨨτέλος τούτο έβγαλα"Θεία δίκη δίνει τέλος εις την ασέβειαν"Βλέπω ύστερα ψηφιά,το πι συχνά,το άλλο το μπροστινό μου το μπερδεύει,περικάλεσα,έκλαψα,δεν είδα αλλιώς¨¨και βέβαια βάρυνα τον Θεόν,το κατάλαβα και μόνος μου,δεν με έχει σύντροφον να μου ειπεί τα μυστήριά του ο Θεός,να με συγχωρνάει εις την τρέλια μου.Δι αυτό της Τουρκίας,είναι καιρός οπού είδα εις τον ύπνο μου ότι ένας λαμπροφορεμένος ως δεσπότης μου δίνει δύο χαρτιά τούρκικα και μου λέγει:Δώστα του Σπυρίδωνα,ότ'είναι τα παλιά προικοσύφωνα της Τουρκίας και να της τα δώσει,ότι εγώ έκαμα νέα.Αυτά είδα και σήμερα,Παρασκευή,εις την προσευχή μου οπού έγραψα,καράβια και άλλα,και το πενήντα θαμπωμένο. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ''ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ'' ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.ΣΕΛ.197-199.

Ας δούμε μία ακόμη εξέλιξη που αφορά τον Κορονα'ι'ό.

 [Προφητείες Ιερεμία -Κεφ.51]

<<45 ΛΑΕ ΜΟΥ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΑΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

46 ΜΗΠΟΤΕ  Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ  ΧΑΥΝΩΘΗ ΚΑΙ  ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΥΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ  ΗΤΙΣ ΘΕΛΕΙ  ΑΚΟΥΣΘΗ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ,ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΕΛΘΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΕΝ ΕΤΟΣ.

Ο φόβος που διακατέχει τον κόσμο από τον Κορονα'ι'ό υπάρχει.Ας δούμε που αλλού είναι καταγεγγραμένος ο φόβος.


 

 Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή,
κι ένα στόμα εκαρτερούσες, «έλα πάλι», να σου πεί.

'Αργειε νάλθει εκείνη η μέρα κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.


 

Στον Εθνικό μας Ύμνο φυσικά.Τι θα συμβεί όμως μετά;

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ>>

Το επόμενο έτος υπάρχει μία αγγελία,που μας είναι ήδη γνωστή.Ξεκινά ο εμβολιασμός για τον Κορονα'ι'ό,πλην όμως ο προφήτης Ιερεμίας βλέπει καταδυναστεία στη Γη,εξουσιαστής εναντίον εξουσιαστή,το κοινωνικό χάος δηλαδή που μας έδειχναν και στις ταινίες του Χόλυγουντ.

Μία ακόμη είδηση είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα που ξενίνησε η Ελλάδα  με τα Γαλλικά μαχητικά Rafale και Αμερικάνικα πολεμικά πλοία που θα έρθουν αργότερα.Μετά από 15 χρόνια απραξίας στους αμυντικούς εξοπλισμούς,η κυβέρνηση κάνει τα αυτονόητα.Θα προλάβουμε όμως να τα πάρουμε ή θα συμβεί κάτι άλλο;


 

 Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται <<θερμά επεισόδια>>και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα,αμφισβητούνται τα σύνορά μας,τα νησιά μας,οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν.Έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο κίνδυνο,κι ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή*με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται*ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν ,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.
Αδερφοί να γνωρίζεται ότι θα εξασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους,ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες,τους οποίους δεν θα πρέπει να θεωρούμε υπαίτιους,γιατί από τον πρώτο Έλληνα πολίτη και αρχηγό αυτής της χώρας μέχρι και τον τελευταίο,του παίζουν το ίδιο παιχνίδι.
Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς ,αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία,ύπουλα και εξαπατώντας τους.
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός*να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός απ 'αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου <<αλλού>>να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του.Ας μην,λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος ,γιατί έτσι θα <<τρίβουν τα χέρια τους>>οι εχθροί μας,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας <<σώσουν>>.

Kατά κάποιο τρόπο υπάρχει αναφορά και στον Εθνικό Υμνο για τον ξεσηκωμό των Ελλήνων.

 Τότε εσήκωνες το βλέμμα μες στα κλάιματα θολό,
και εις το ρούχο σου έσταζ' αίμα πλήθος αίμα ελληνικό.

Με τα ρούχα αιματωμένα ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
να γυρεύεις εις τα ξένα άλλα χέρια δυνατά.

Ο Άγιος Πα'ί'σιος αναφέρει για τον ιό και το εμβόλιο:

 

Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν . Πόσοι ἄνθρωποι ἐκεῖ εἶναι ἤδη σφραγισμένοι μέ ἀκτῖνες λέιζερ, ἄλλοι στό μέτωπο καί ἄλλοι στό χέρι! Ἀργότερα, ὅποιος δέν εἶναι σφραγισμένος μέ τόν ἀριθμό 666 δέν θά μπορεῖ οὔτε νά πουλᾶ, οὔτε νά ἀγοράζη, ἤ νά παίρνη δάνειο, νά διορίζεται κ.λπ. Μοῦ λέει ὁ λογισμός ὅτι ὁ Ἀντίχριστος μέ αὐτό τό σύστημα θέλησε νά πιάση ὅλο τόν κόσμο καί, ἅμα δέν εἶναι κανείς στό σύστημα, δέν θά μπορῆ νά δουλέψη κ.λπ. εἴτε κόκκινος εἴτε μαῦρος εἴτε ἄσπρος, ὅλοι δηλαδή. Θά ἐπιβληθῆ ἔτσι μέ ἕνα οἰκονομικό σύστημα πού θά ἐλέγχη τήν παγκόσμια οἰκονομία, καί μόνον ὅσοι θά ἔχουν δεχθῆ τό σφράγισμα , τό χάραγμα μέ τόν ἀριθμό 666 , θά μποροῦν νά ἔχουν ἐμπορικές συναλλαγές.

Eνα ακόμη θέμα της τελευταίας στιγμής.Ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας το Click Away,τι είναι αυτό;Παραγγέλνεις από τον έμπορο που αγόραζες ρούχα ή παπούτσια μέσω ίντερνετ(λες και η κάθε οικογενειακή επιχείρηση έχει ιστοσελίδα)ή τηλεφώνου(αν το γνωρίζεις) και παραλαμβάνεις εκτός μαγαζιού ότι παράγγειλες και πληρώνεις μόνο με κάρτα στο POS και παίρνεις ηλεκτρονική απόδειξη.Ετσι ξαφνικά,χωρίς ανακοίνωση,καταργήθηκε το μετρητό.Πάνε τα χρήματα,τα κέρματα,αφού το μέτρο θα επεκταθει σε σούπερ-μάρκετ και μίνι μάρκετ.Τι δηλαδή θα παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου στο σούπερ -μάρκετ της γειτονιάς και θα τα παραλαμβάνεις εκτός καταστήματος;

Αυτό φέρνει πείνα,αφού για να γεμίσεις το καρότσι ή να έχει κάθε συνοικιακό σούπερ-μάρκετ δική του ιστοσελίδα αποκλείεται.Υπάρχει η κεντρική ιστοσελίδα για κάθε αλυσίδα σούπερ-μάρκετ.Τι μας έλεγε λοιπόν ο Άγιος Πα'ί'σιος πριν 30 χρόνια;

 Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά για τις κάρτες συναλλαγών:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν "Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε,τα χρήματα θα καταργηθούν"
Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα.Όποιος δεν θα έχει κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει, ούτε να αγοράζει!
(Ηδη το σύστημα με τα μηχανήματα POS είναι σε πλήρη εξέλιξη)
Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν το "τέλειο σύστημα"το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.
Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο δείνα πήρε την κάρτα του τάδε,και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια "Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο,γιατί μόνο ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τέλειο σύστημα.Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος,ούτε το χέρι,ούτε το σφράγισμα το βλέπει."
Τα τριάμιση χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.
Γι αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν φυλακή.
Δεν θα επιβάλουν με τη βία το σφράγισμα.Θα είναι ευγενείς γιατί θα είναι Ευρωπαίοι.Θα δείξουν ανωτερότητα.Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους,αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος,αν δεν έχει το σφράγισμα.

 Γι αυτό,αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα λιτά,απλά,θα μπορεί να ζήσει εκείνα τα χρόνια.Να έχει κανένα χωραφάκι για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι,πατάτες ,να βάλει λίγα ελαιόνδεντρα,και τότε με κανένα ζώο,καμμία κατσίκα,λίγες κότες,θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του.
Γιατί και προμήθειες να κάνει,δεν ωφελεί πολύ,αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν,χαλούν γρήγορα.
Φυσικά το στρίμωγμα θα κρατήσει λίγο,3-3,5 χρόνια.Θα συντομευτούν οι μέρες για τους εκλεκτούς.Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν,ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.
Τώρα μια μπόρα θα είναι,μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από το Χριστό,θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.Αυτή τη φορά θα δώσει ο Χριστός μία ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του.Θα παρουσιαστεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων,για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την Οικουμένη,για πολλά χρόνια.Μερικοί συνδιάζουν με αυτή την επέμβαση του Χριστού,την Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω.Ο λογισμός μου λεέι ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού,όταν έρθει ο Κριτής,αλλά μία επέμβαση του Χριστού,γιατί είναι τόσα γεγγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμα.Θα επέμβει ο Χριστός,θα δώσει μία σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα.Θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.
Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.Θα σε τραβούν για να τους πεις για τον Χριστό.Ετσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει σαν Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση και άλλο μία επέμβαση του Χριστου,για να βοηθήσειι το πλάσμα Του.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
ΛΟΓΟΙ Β'
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

Η νέα ταυτότητα διαφημίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.Θα προλάβουν;

 

Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Γι' αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί - εγώ είμαι ο τελευταίος - και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Θὰ κανονίσει ὁ Χριστὸς τὶς ὑποθέσεις τοῦ ῎Εθνους. Ἂν ἔμενε σ᾽ ἐμᾶς αὐτὴ ἡ δουλειά, τὸ τινάζαμε στὸν ἀέρα τὸ ῎Εθνος.
Τί θὰ γίνει μὲ τὴ σημερινὴ κατάσταση;
Μὴν ἀνησυχεῖτε. Πολλὰ διατάγματα δὲ θὰ προλάβουν κὰν νὰ δακτυλογραφηθοῦν.
- Μὲ τὸ Γένος μας τί θὰ γίνει;
Τὸ Γένος μας θὰ μεγαλώσει, ἂν καὶ οἱ ὑποτιθέμενοι φίλοι μας θὰ ἤθελαν νὰ τὸ τσαλακώσουν καὶ θὰ τοὺς ἦταν πολὺ εὐχάριστο. Ἀλλὰ ὁ Θεὸς δὲ θὰ ἐπιτρέψει. Ἡ Τουρκία θὰ καταστραφεῖ. Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θὰ μᾶς ἀγγίξει, ἀλλὰ δὲ θὰ μᾶς καταστρέψει.
Μετὰ ἀπ’ αὐτὴ τὴν μπόρα, θὰ ἐπέμβει ἡ Χάρη τοῦ Χριστοῦ. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως θὰ πιστέψουν. Δὲ θὰ ὑπάρχει οὔτε ἕνας ἄνθρωπος ἄπιστος. Ὡστόσο, δὲ θὰ ἔχουν τὸ μισθὸ τῶν σημερινῶν Χριστιανῶν. Μὴν τὰ λέτε αὐτὰ στοὺς κοσμικούς, γιατὶ θὰ τὸ ρίξουν ἔξω.
- Ὑπάρχουν, πάτερ, πιστοὶ στὶς μέρες μας;
Ὑπάρχει μιὰ μερίδα Χριστιανῶν, ὅπου ὁ Θεός ἀναπαύεται.
(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ βιβλίου «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν»)
γ) Οἱ ἐξελίξεις θὰ ἔχουν δύο φάσεις. Στὸ τέλος τῆς πρώτης φάσης …………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
Ἀμέσως μετά, θὰ ἀκολουθήσει μεγάλη πείνα, ἐνῶ ἑλληνικὸς λαὸς θὰ ξεσηκωθεῖ καὶ θὰ διώξει τοὺς πολιτικούς (βλ. σελ. 425). Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα καλὸς Θεός μας.»  
(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ παραπάνω βιβλίου˙ εἰπώθηκε το 1991).  
δ) Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος π. …, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ἀναφερει πὼς Γέροντάς του του εἶπε χαρακτηριστικὰ ὅτι «θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή».
 Το έθνος μας προφητεύεται ότι θα γίνει τοιούτον,ένεκα των ολίγων,αλλά μεγάλων τέκνων της Ελλάδος,των μεγάλων αγωνιστών υπέρ της Ορθοδόξου Πίστεως του Χριστού,οπού εργάστηκαν σε όλη τη ζωή τους για να ετοιμάσουν τη νύφη του Χριστού,την Ορθόδοξον Εκκλησία από τις τελευταίες δεκαετηρίδες του 19ου αιώνος μέχρι σήμερα.
Αυτούς και μόνο θα ευγνωμονούν μετά τον πόλεμο ,όχι μόνο οι Έλληνες,αλλά και η ανθρωπότης όλη.
Όλοι οι άνθρωποι,λίγο ή πολύ δια της πλάνης τους ή με τον αμαρτωλό τους βίο συνήργησαν και θα συνηργήσουν για την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Οι λίγοι όμως εκλεκτοί εργάτες της Εκκλησίας του Χριστού θα κατακάψουν τα πνευματικά ζιζάνια με την ελεγκτική διδασκαλία τους θα κατηχήσουν το λαό.
Το γεγγονός αυτό προφητεύει η Αποκάλυψη στο ιθ΄7 με τις προφητείες για το μελλοντικό πόλεμο.
Θα δοξασθεί λοιπόν η Ελλάς λόγω της Ορθοδόξου Πίστεως.
Αλλά αν δεν αφήσουν τις πλάνες τους οι Κομμουνιστές ,οι Μασόνοι,οι Χιλιαστές και να επιστρέψουν στο Χριστό δια της Μετανοίας,εξομολογήσεως και Θείας Κοινωνίας ,αν οι διάφοροι προς την θρησκεία αμετανοήτος αμρτάνοντες και βλασφημούντες τον Θεόν δεν μετανοήσουν δι εξομολογήσεως και Θείας Κοινωνίας,τότε θα γίνει κατ αρχήν,εκκαθάριση από τον Θεό!
Θα υποστεί δηλαδή το έθνος μας καταστροφές σε άψυχο και έμψυχο υλικό.
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το βιβλίο" Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ"που γράφτηκε από τον Ιερομόναχο Νείλο Σωτηρόπουλο κατά τα έτη 1964-1965.
Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις ενώ κάτι ξεκινά και στα Βαλκάνια με την Μεγάλη Αλβανία.Ακούγεται ακόμη μία θεωρία συνωμοσίας περί επίθεσης στο Ιράν.Αυτά θα τα δούμε σε επόμενη ανάρτηση. 
zenjt.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου