Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα : Αρχιερείς και Ιερώνυμε αν πάρει ανάποδες ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός αλίμονο σας και αλίμονο μας.

 Καλησπέρα ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνώστες.


Με την ευκαιρία του Σοδομισμού και με τις παρελάσεις του αίσχους θέλω να γραψω αυτά τα λίγα.

Ο Σοδομισμός στην Ελλάδα μας καλά κρατεί.

Κάτω απο την αδιαφορία της επίσημης εκκλησίας και όλων των φορέων.

Κάποτε δημόσια εξέφρασα την επιθυμία μου και είπα: παρελάσεις αυτοί με το αποκρουστικό θέαμα της γυμνιας της ψυχής τους και του σώματος. Παρελάσεις και μεις οι σωστοί οικογενειάρχες με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Να τους δείξουμε οτι είμαστε εδώ και οτι έχουν αντίπαλο και δεν μπορούν να κάνουν δημόσια οτι θελουν.

Με πολλη χαρά είδα οι παρελάσεις αυτές με τις σωστες οικογένειες θα αρχίσει απο τον λευκό πύργο της Θεσσαλονικης.

Μπράβο στην Θεσσαλονίκη καλη επιτυχία. Ευχής εργον να το συνεχίσουν και οι αλλες πόλεις της Ελλάδας.

Με πολλη λύπη βλέπω την απάθεια της Ελλαδικής Εκκλησίας εκτός λίγων εξαιρεσεων σε όλο αυτό το καρναβάλι της τρελας, της συμφορας και της ανηθικότητας.

Πατερες της Εκκλησίας θα μιλήσει καποιος απο εσας; για τα σκευάσματα και τη λεγόμενη πανδημια είσασταν λαληστατοι παντού συνεντεύξεις απο άμβωνος απο παντού. Είχατε βάλει ολων των βαθμίδων τους κληρικούς να μιλουν υπέρ μασκών, υπέρ σκευασμάτων και ολα τα παράλογα που σας προετρεπαν οι κυβερνώντες.

Τωρα για τον ξεπεσμό της εικόνας του Θεού μιλιά κανείς. Ακρα του τάφου σιωπή κυριε Ιερώνυμε. Εσείς που είπατε απο εδώ το εμβόλιο και απο κει ο τάφος και θα σας το τονίζω πάντα αυτό γιατί ήταν απαράδεκτη φράση απο έναν ιερωμένο.

Μιλήστε και τώρα κ Ιερώνυμε για τα Σοδομα και τα Γόμμορα που γινονται στην πατρίδα μας. Γιατί δεν μιμηστε τον προκατοχο σας μακαριστό κυριο Χριστόδουλο που για όλα τα θέματα επαιρνε θέση σαν καλός ποιμένας; θυμάστε με τις ταυτότητες τρίζαν οι λεοφωροι απο τις ομιλίες του και τον παλμό του Ορθόδοξου λαού. Εσείς τι κάνετε; παρεακι με τον κάθε αξιότιμο πολιτικό που το παίζει Ελληνας και Χριστιανός ορθόδοξος.

Δεν εισαι Χριστιανός ορθόδοξος όταν επιτρεπεις να γινονται στη χωρα σου παρελάσεις διεφθαρμένων ατόμων που σκοπό εχουν την πτωση των ηθικών αξιών της πατρίδος μας. Μιλήστε επιτέλους κυριε Ιερώνυμε. Μιληστε επιτέλους κύριοι αρχιερείς. Μιλήστε οσο είναι καιρός. Γιατι αν πάρει ανάποδες ο κυριος ημων Ιησούς Χριστός αλιμονο σας και αλίμονο μας. Γιατι ο Χριστός μας το ξερεται καλα ειναι αγάπη αλλά είναι και δικαιοσύνη.

Καλη φώτιση εύχομαι σε όλη την ηγεσία της Εκκληαίας μας και καλή δύναμη στον κάθε ορθόδοξο Ελληνα. Σας ευχαριστώ ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνωστες.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου