Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ π. Νικολάι Κοτέλνικοβ! Τον αποκεφάλισαν μέσα στην Εκκλησία στο Derbent στο Νταγκεστάν οι ισλαμιστές τρομοκράτες πληρεξούσιοι του ΝΑΤΟ!

 

Ισλαμιστές τρομοκράτες πληρεξούσιοι του ΝΑΤΟ όπως τους χαρακτηρίζει η επίσημη ρωσική αρχή άνοιξαν πυρ σε 2 ορθόδοξες εκκλησίες στο Derbent στη Ρώσικη Δημοκρατία του Νταγκεστάν..



Επιβεβαιώθηκε: οι Τρομοκράτες στο Νταγκεστάν εκτέλεσαν έναν 66χρονο ιερέα. Αποκεφάλισαν τον π. Nikolay Kotelnikov. Του έκοψαν το λαιμό μέσα στην εκκλησία της Παναγίας στο Derbent ανήμερα της Πεντηκοστής της μέρας που γιορτάζει η Εκκλησία και παραμονή της Αγίας Τριάδας/Αγίου Πνεύματος. Ιερομάρτυρας Νεομάρτυρας έπεσε μέσα στην εκκλησία τη μέρα της Πεντηκοστής Γενέθλιος Ημέρα της Εκκλησίας..

Ο ιερέας, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τρομοκράτες στο Νταγκεστάν, υπηρέτησε για 40 χρόνια στην ορθόδοξη εκκλησία του Derbent – ο ιερέας έμεινε από τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του

Στο Derbent, μαχητές σκότωσαν βάναυσα τον πρύτανη του Ναού της Παρακλήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, Αρχιερέα Νικολάι Κοτέλνικοφ, κόβοντάς του το λαιμό. Επιπλέον, τρομοκράτες εισέβαλαν στην Ορθόδοξη Εκκλησία την Κυριακή της Τριάδας σχεδόν πριν κλείσει η εκκλησία μετά τη λειτουργία του εσπερινού.

Ο ιερέας Νικολάι Κοτέλνικοφ έδωσε 40 από τα 66 του χρόνια στην υπηρεσία του Θεού. Συμμετείχε επίσης στην αποστολή για να φέρει το Άγιο Φως από την Ιερουσαλήμ. Στη δεκαετία του ’80 στάλθηκε από τη Σταυρούπολη στο Derbent. Ο ορθόδοξος ιερέας δεν αρνήθηκε βοήθεια σε κανέναν. Ο ιερέας που σκοτώθηκε από τρομοκράτες διέμενε με τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε ορθόδοξες εκκλησίες στο Νταγκεστάν, στις πόλεις Derbent και Makhachkala.

Στο Derbent επιβεβαιώθηκε η δολοφονία ενός ηλικιωμένου ιερέα, του πατέρα Νικολάι. Γράφουν ότι ο λαιμός του ορθόδοξου ιερέα κόπηκε με μαχαίρι.

Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν τυχαία, και πολύ περισσότερο στη μέρα της Αγίας Τριάδας.” αναφέρει τώρα θρησκευτικό site. Ο πατέρας Νικολάι, του οποίου το λαιμό έκοψαν τρομοκράτες, θα αύριο θα λάβει μετά θάνατον τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας. Είχε δεχθεί πολλές απειλές και παρόλα αυτά παρέμεινε στην υπηρεσία, κήρυττε για 40 χρόνια

40 όμηροι στα χέρια τρομοκρατών αυτή την ώρα σε ναό στο Derbent στο Νταγκεστάν

Η τρομοκρατική επίθεση στο Νταγκεστάν (Βόρειος Καύκασος, Ρωσία – σημείωση του μεταφραστή) συνδέεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και των χωρών του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν Abdulkhakim Gadzhiev, στις 23 Ιουνίου στο Telegram.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και των χωρών του ΝΑΤΟ», έγραψε.

Ο Hajiyev χαρακτήρισε αυτό που συνέβη μια προσπάθεια να ταράξει την κατάσταση στη χώρα μας εκ των έσω με φόντο τις επιτυχίες των στρατευμάτων μας στη ζώνη NWO. «Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση υπό την κάλυψη ψευδοθρησκευτικών συνθημάτων», τόνισε.

Ο Γκάντζιεφ πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου διαθέτουν αρκετές δυνάμεις και μέσα και η κατάσταση στη δημοκρατία είναι υπό έλεγχο. Υπάρχει ένα επιχειρησιακό αρχηγείο στη δημοκρατία, του οποίου επικεφαλής είναι ο επικεφαλής του Νταγκεστάν, Σεργκέι Μελίκοφ.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ..

γράφει ο πολεμικός ανταποκριτής WarGonzo :
Σήμερα, την Ημέρα της Τριάδας, είδα μια τεράστια μεγάλη ουρά προς την κεντρική εκκλησία στο Μπέλγκοροντ. Να εξομολογηθεί. Δεν κουράστηκε σε όλη σχεδόν την λειτουργία η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Και σκέφτηκα: αυτό οφείλεται στον πόλεμο ή όχι;

Σήμερα δεν θα βρείτε ουρές στο Μπέλγκοροντ. Ούτε στα εμπορικά κέντρα, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε πουθενά αλλού εκτός από τον ναό. Για μένα, το Μπέλγκοροντ είναι μια πόλη ανθρώπων που πηγαίνουν στην εκκλησία. Αυτό το συναίσθημα δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Δέχονται το χτύπημα και νιώθουν τον πόνο των άλλων. Σήμερα η τραγωδία της Σεβαστούπολης είναι ιδιαίτερα οξεία.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου