Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Προφητείες της Μητέρας Zipporah: ο πόλεμος θα είναι σοβαρός, αλλά θα βγούμε νικητές.

 Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα μιλάει για τα θαύματα που έγιναν χάρη στην Γερόντισσα Ζιπορά. Θα παραλείψουμε αυτό το μέρος, για όσους ενδιαφέρονται, την εκπομπή του Malakhov με ημερομηνία 13 Απριλίου 2023.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-2

Οι συγγενείς της Sipporah, οι εγγονές της και οι άνθρωποι τους οποίους ήταν σε θέση να βοηθήσει ήρθαν να επισκεφτούν τον Malakhov.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-3

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε επίσης ότι όλοι αποκαλούσαν τη μητέρα Sipporah οξυδερκή, ακόμη και τότε προέβλεψε αυτό με το οποίο είχαμε μόλις αντιμετωπίσει. Στην εκπομπή μίλησαν για τις προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας ή μάλλον έδειξαν ένα βίντεο όπου ο ηγούμενος της Μονής του Σωτήρος Μη Φτιαγμένος από τα Χέρια, ηγούμενος Μιχαήλ, μιλάει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό το βίντεο υπάρχει και στο YouTube.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-4

Όταν ρώτησε αν έπρεπε να γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, με κολοσσιαία θύματα και απώλειες. Και η μητέρα σκέφτηκε, και μετά απάντησε ότι δεν θα γίνει πόλεμος στην επικράτειά μας. Είπε επίσης ότι θα είμαστε νικητές. Στην αρχή θα φαίνεται ότι χάνουμε, αλλά μετά ο στρατός θα είναι τόσο δυνατός που θα γίνει πόλεμος με την Ευρώπη.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-5

Πολλές ευρωπαϊκές πόλεις απλά δεν θα υπάρχουν. Και αυτό το έδαφος της Ευρώπης θα είναι δικό μας. Ναι, ο πόλεμος θα είναι σοβαρός και αιματηρός, αλλά θα βγείτε νικητές. Ο ιερέας λέει ότι ακόμη και τότε ήξερε ότι ο πόλεμος θα άρχιζε στην Ουκρανία (πέθανε στις 13 Μαΐου 1997, Ημέρα Μνήμης είναι η 13η Μαΐου, πολύ σύντομα). Αυτή η συζήτηση έγινε το 1996, ο αββάς Μιχαήλ αποφάσισε να τη μοιραστεί.

«Ξέρετε, όταν είπε ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει από την Ουκρανία, πιστέψτε με, τη στιγμή που το άκουσα, νόμιζα ότι ο πόλεμος θα ήταν κάπου εκεί, σε κάποια αραβική χώρα, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ, στο Ιράν, Δεν ξέρω, οπουδήποτε, αλλά όχι εδώ, όχι στην Ουκρανία, λέει ότι στην αρχή θα φανεί ότι χάνουμε, μετά θα οπλιστούμε, λέει, και θα προκαλέσουμε τέτοια ζημιά Δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, και αυτή η περιοχή θα είναι δική μας και δεν θα υπάρχει Αμερική , αλλά νομίζω ότι θα δούμε αυτά τα γεγονότα μαζί σας.

Ο Μαλάχοφ κάλεσε τον πατέρα Μιχαήλ στο στούντιο. Είπε πώς η μητέρα του, ή μάλλον το ραβδί της, τον θεράπευσε και τον απελευθέρωσε από τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης του. Εξήγησε όμως ότι πολλοί άνθρωποι, ειδικά όσοι βρίσκονται μακριά από την εκκλησία, αντιλαμβάνονται το χτύπημα με ένα ραβδί ως κάποιο είδος τελετουργίας. Πρόσφατα, έχουν σταματήσει να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, συμφωνούν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-6

Η μητέρα προέβλεψε την εμφάνιση των κινητών τηλεφώνων το 1996, λέγοντας ότι θα υπήρχε ένα PDA με το οποίο θα μπορούσατε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να παρακολουθείτε τηλεόραση. Αυτή την προφητεία άκουσε και ο π. Μιχαήλ. Εκείνη την εποχή, μόλις είχαν εμφανιστεί τα ραδιοτηλέφωνα, δεν γινόταν λόγος για κινητά τηλέφωνα.

Στις αρχές των μέσων Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Malakhov σχετικά με τις προβλέψεις της μητέρας Zipporah. Είχαμε ένα άρθρο για αυτήν, ας δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα.-7

Τώρα αυτή η μητέρα είναι μια από τις πιο αναφερόμενες πρεσβυτέρες. Η ποιήτρια που συμμετείχε στο πρόγραμμα θυμήθηκε τις οδηγίες της μητέρας της. Είπε ότι προειδοποίησε τους πάντες, τους κάλεσε να συμπεριφέρονται σωστά και τότε η Ρωσία θα κερδίσει και θα είναι μεγάλη.

Δεν υπήρχαν συγκεκριμένα αποσπάσματα, αλλά μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες της στο διαδίκτυο, αν και με ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο:

«Ένας από τους μοναχούς ρώτησε τη μητέρα: «Πώς να προσευχηθείς για έναν άπιστο συγγενή;» Η μητέρα διευκρινίζει: «Αυτός ο άνθρωπος πιστεύει τουλάχιστον λίγο;» «Απλώς λίγο, λίγο, είναι προφανές ότι έχει μπει πολύ στις αμαρτίες του. Μπορείτε να προσευχηθείτε πολύ για αυτό το άτομο ένας συγγενής;" «Ναι, ακόμη και για έναν συγγενή, τουλάχιστον για κανέναν, αν δεν πιστεύει στο ελάχιστο, γι' αυτό ο εχθρός τον χτυπάει πάλι, ένας από τους νέους ρωτά: «Και αν κάποιος αγαπημένος γίνει αλκοολικός». έχει γίνει αλκοολικός, είναι δυνατόν να προσευχηθούμε για αυτόν;» "Όσο δύσκολο κι αν είναι, χρειάζεται να προσεύχεσαι. Πρέπει να προσεύχεσαι... Πρέπει να ρωτήσεις τον Βονιφάτιο, να ρωτήσεις τον Τρύφωνα, τον Ελεήμονα Ιωάννη, τον Φιλάρετο τον Ελεήμονα. Ζητήστε από όλους τους αγίους να προσευχηθούν."
«Μάνα, πώς να αντιμετωπίσεις τη ματαιοδοξία; Συμβαίνει ότι μόλις έκανες κάτι και λες ήδη σε όλους ότι είμαι εγώ! Μπορώ να κάνω και τα δύο». «Και πηγαίνετε στην αλήθεια, μην επαινείτε πουθενά τον εαυτό σας. Δεν έχει σημασία τι λένε. Ζήσε στην αλήθεια, μην λες ψέματα. Ποιος θα κατακτήσει και ποιος θα επαινέσει. Και ξέρεις το δικό σου. Να είσαι ο εαυτός σου. Ό,τι λένε για σένα. Μην αρχίσετε να δικαιολογείτε: «Έκανα αυτό και εκείνο… για αυτόν τον λόγο και μην καυχιέσαι: «Έκανα αυτό και εκείνο». Δεν έκανες τίποτα. Είσαι κακός, κακός. Σε είπαν κακό, ας είναι. Κοίτα, ο Κύριος θα σε διορθώσει. Και η ανθρώπινη γνώμη είναι μεταβλητή...»
"Η μητέρα Ζιπορά έλεγε συχνά ότι δεν πρέπει να μαλώνετε τα παιδιά ή να τα φωνάζετε. Ένα παιδί είναι ακατέργαστο κερί. Μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε. Και όταν τα παιδιά διαπράττουν κάποια αδικήματα, όταν παρακούουν τους γονείς τους, η μητέρα πρέπει να προσεύχεται στον Θεό έτσι ώστε ο Κύριος τους έστειλε σε καλό δρόμο Η περηφάνια της η μητέρα της θρηνούσε: «Σκέψου, να μην υποταχθείς σε έναν άντρα... Ήρθε λοιπόν μεθυσμένος, και εσύ του είπες: «Αγαπητέ μου, κουράστηκες. Ξάπλωσε». Αν πεινάς, φέρσου του με ευγένεια.
«... Στη μητέρα δεν άρεσε πραγματικά όταν κάποιος επιπλήττονταν. Μου απαγόρευσε: «Ποτέ μην τολμήσεις να μιλήσεις άσχημα για κανέναν. Κάθε άνθρωπος στέκεται ενώπιον του Θεού. Ο Κύριος ξέρει πώς να διαχειρίζεται τη ζωή του. Και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε!».

Ταινίες για αυτήν:

dzen.ru   ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΠΟΔΟΣΗ: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΠΟΔΟΣΗ: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου