Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

O Νέλσον Μαντέλα και οι προφητείες του Van-Rensburg και του Ρουμάνου Dumitru Duduman.

ΣΧΟΛΙΟ:Οι άγνωστες προφητείες του Van Rensburg και του Ρουμάνου  Dumitru Duduman  αναφέρονται με λεπτομέρειες στα γεγγονότα του τρίτου παγκοσμίου Πολέμου και δημοσιεύονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά,αναφέρω όλα τα λινκ ώστε να μπορέσετε να κάνετε την προσωπική σας έρευνα. Για πρώτη φορά έρχονται στην επιφάνεια  γεγγονότα που θα γίνουν στην Αφρική,αλλά και η προδοσία της Αγγλίας προς τις  ΗΠΑ.Αναλυτικά  γεγγονότα που θα διαδραματιστούν στον Ειρηνικό,και την Αφρική,τι θα γίνει σε πολλές Ευρωπα'ι'κές χώρες.        Στα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900 ζούσε ένας άνθρωπος στη Νότια Αφρική με το όνομα γρι Van Rensburg. Ο Van Rensburg έδωσε πολλές προφητείες εκ των οποίων πολλές έχουν βγει αληθινές. Μπορείτε να διαβάσετε ένα σύντομο βιογραφικό εδώ:                  Http://en.wikipedia.org/wiki/Siener_van_Rensburg. Εδώ είναι μια λίστα που καταρτίζεται από έναν συγγραφέα για τις εκπληρωμένες προφητείες του που ελήφθησαν από το βιβλίο," Φωνή του Προφήτη."


1. Πριν από οποιονδήποτε, θα μπορούσε να φανταστεί ένα τέτοιο πράγμα ως ένα αεροπλανοφόρο, είχε ένα όραμα αυτού του παράξενου πλοίου σε λιμάνι της Ναμίμπια. Σε αυτό το στάδιο, το λιμάνι της Λούντεριτζ ,δεν ήταν καν ένα σωστό λιμάνι, ήταν ένας μικρός κόλπος, όπου αλιευτικές βάρκες  χρησιμοποιούνται στην παραλία.

2. Είδε την βρετανική καταστροφή σε 64.000  αγροικίες και την απεχθή ταλαιπωρία που προκαλείται σε σχεδόν 180.000 βοοειδή και τα άλογα με των κόψιμο των τενόντων  τους (Αχίλλειος τένοντας). Τα ζώα αφέθηκαν να πεθάνουν από τη δίψα.



3. Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος  και η εξαπάτηση που οδηγούν προς τις ΗΠΑ ,που εισέρχονται στον πόλεμο.

4. Η ρωσική κομμουνιστική επανάσταση και το Ολοκαύτωμα των Χριστιανών κατά τη διάρκεια της βασιλείας τους. Οι εκτιμήσεις λένε πως οι κομμουνιστές σκότωσαν στην ΕΣΣΔ,  πολλά εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ του 1917 και του 1945.

5. Η Μεγάλη Γρίπη επιδημία του 1918.

6. Ταραχές σε Ορυχεία στη Νότια Αφρική το 1925.

7. Η οικονομική κατάρρευση του 1929.

8. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.

9. Το 1948,η ανάληψη της κυβέρνησης από τους εθνικιστές στη Νότια Αφρική.

10. Προέβλεψε τα προβλήματα που ξεκίνησαν από τους κομμουνιστές στη Νότια Αφρική [κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.]

11. Η δημιουργία της Δημοκρατίας στην Α.Ε. το 1960.

12. Η Νότια Αφρική αφήνει την Βρετανική Κοινοπολιτεία.

13. Η άνοδος της μαύρης δύναμης στη Νότιο Αφρική μετά το 1961.

14. Η δολοφονία του Δρ HF Verwoerd, και του πρωθυπουργού στην Α.Ε..

15. Είδε τη συμμετοχή της Νότιας Αφρικής  στον πόλεμο της  Αγκόλα κατά των ρωσο-υποστηριζόμενων Κουβανών.

16. Η Μάργκαρετ Θάτσερ ως η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Αγγλίας.

17. Φυλάκιση και απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα.

18. Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

19. Το πρώτο πόλεμο του Κόλπου.

20. Μαύρη εξαγορά της κυβέρνησης στη Νότια Αφρική. Αυτό συνέβη 80 χρόνια μετά  το όραμα.

21. Είδε ότι οι μέτριοι έγχρωμοι και λευκοί άνθρωποι θα κυβερνήσουν μία επαρχία, την δυτική επαρχία Cape, για ένα εξάμηνο, πριν χάσει την ANC και πάλι. Το ANC είναι τώρα (2011), η οργάνωση για την μαζική εισροή ANC υποστηρικτών στην δυτική επαρχία Cape. Ένας νόμος ετοιμάζεται για το Κοινοβούλιο που θα βάλει χρωματιστούς και λευκούς ανθρώπους να χάσουν τις δουλειές, ώστε οι μαύροι υποστηρικτές του ANC από άλλες επαρχίες να μπορούν να πάρουν τις θέσεις εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, το ANC θα έχει τοποθετήσει τους 100 000  ψηφοφόρους που απαιτούνται για να κερδίσει πίσω το Δυτικό Ακρωτήριο.

22. Η επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

23. Πολέμος στο Ιράκ εναντίον του Σαντάμ Χουσεΐν. Αυτό όμως εξοργίζει τον ισλαμικό κόσμο και ο απειλητικός σχεδιασμός κατά των ΗΠΑ λαμβάνει χώρα. Ο σχεδιασμός φαίνεται να λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό των ΗΠΑ από την ίδια σκοτεινή οντότητα που προκάλεσε τους προηγούμενους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

24. Η δολοφονία του ΝοτιοΑφρικανού  Μεγιστάνα Brett Κεμπλ.

25. Είδε Εκατομμύρια Αφρικανούς να έρχονται στην Α.Ε. παράνομα κατά τη διάρκεια της  μαύρης κυβέρνησης.

26. Είδε μια τεράστια βουτιά, παρόμοια με το 1929, στην παγκόσμια οικονομία. Τι είναι δύσκολο να εντοπίσουμε, είναι το γεγονός ότι φαίνεται να δείχνουν ότι η κατάρρευση οφείλεται (προγραμματισμένη) στους «καπιταλιστές», προκειμένου να αναλάβουν τον έλεγχο  στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Να θυμάστε ότι το είδε αυτό σχεδόν εκατό χρόνια πριν, το 1914. Αυτό μοιάζει με μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα. Ανακοίνωσε παραπάνω ότι προέβλεπε τη φυλάκιση και την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα. Υπάρχουν περισσότερα για την προφητεία για τον Μαντέλα.

Το πρωί της 8 Σεπτεμβρίου, 1925, ο μάντης είπε στην κόρη του, Άννα, ότι βλέπει ένα μαύρο άνδρα που απελευθερώθηκε από τη φυλακή στο μακρινό μέλλον,να επισκέπτετε τη Ρωσία, και κατά την επιστροφή του, θα διοριστεί σε μια σημαντική θέση. Η χώρα θα πρέπει να ριχτεί στο χάος υπό την ηγεμονία του. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μετά το βίαιο θάνατο ενός μαύρου ηγέτη, και μια μαζική απεργία που θα παραλύσει τη χώρα, ότι το πραγματικό πρόβλημα τώρα αρχίζει.

Αυτό το μαύρο ηγέτη θα τον βάλουν  στην πλατεία , στην Εκκλησία στην Πρετόρια, ενώ οι άνθρωποι θα συρρέουν εκεί κατά χιλιάδες για να «αποτίσουν ύστατο φόρο»: «Το σώμα του βασιλιά (μαύρος ηγέτης) τοποθετείται σε ένα γυάλινο φέρετρο και ο ίδιος βρίσκεται πεθαμένος στην Πλατεία Εκκλησίας, Πρετόνια-για επτά ημέρες. Πενθούντες ήρθαν από όλο τον κόσμο για να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτόν τον βασιλιά (του ουράνιου τόξου-έθνος). Κανείς δεν λειτούργησε-για επτά ημέρες, για τους ανθρώπους που μετακινούνται στο παρελθόν της ημέρας και της νύχτας το φέρετρο, έπεσαν πάνω του και έκλαψαν πικρά, και δεν θα μπορούσαν να παρηγορηθούν-για επτά ημέρες. "Την όγδοη ημέρα θάφτηκε στο Acre Heroes». »(Α ξεχωριστό οικόπεδο στο παλιό νεκροταφείο στο Church Street, Pretoria, που προορίζεται για τους πολιτικούς) ...

Ωστόσο, όταν οι ένοπλες δυνάμεις των προτέρων για την Πραιτώρια την αυγή, οι Μπόερς είναι έτοιμοι για δράση και το Γιοχάνεσμπουργκ γίνεται μια επίθεση με βόμβα, η οποία κλονίζει ολόκληρο τον κόσμο. Ο πόλεμος θα εξαπλωθεί γρήγορα στο βορρά μέχρις ότου όλη η Ευρώπη παραδοθεί στις φλόγες. Αλλά η Αγγλία θα πληγεί περισσότερο, ως αποτέλεσμα των ταραχών από τις διαδηλώσεις και την πείνα ... "
       http://www.scribd.com/doc/110161554/PROPHECIES-by-Siener-Van-Rensburg


Και μάντεψε, αναφέρει ότι ο Μαντέλα πρόκειται να τεθεί σε ένα γυάλινο φέρετρο και θα βρίσκονται σε κατάσταση από 11 έως 13 Δεκεμβρίου, στα Κτίρια της Ένωσης στην Πρετόρια.             http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519062/Nelson-Mandela-dead-95.html


Έτσι, φαίνεται ότι το υπόλοιπο της προφητείας έχει αρχίσει να εκπληρώνεται. Και μετά την κηδεία του Μαντέλα που προέβλεπε τη βία και τον εμφύλιο πόλεμο που θα ξεσπάσει στη Νότια Αφρική. Είναι ακριβώς έτσι, συμβαίνει ότι η WND δημοσίευσε ένα άρθρο το 2004 με τίτλο Λευκή Σφαγή στη Νότια Αφρική, στο οποίο δήλωσαν "τα σχέδια που γίνονται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της χώρας για τη σφαγή όλων των λευκών στη χώρα μετά το θάνατό του, είπαν οι πηγές  του G2B."

Έτσι, θα έλεγα ότι σε σχέση με τις προφητείες πάνω από την κατάσταση στη Νότιο Αφρική,οι αρκούδες παρακολουθούν. Αλλά η κατάσταση που έρχεται, όχι μόνο στη Νότια Αφρική, αλλά και για τον κόσμο όλο , γιατί ο Rensburg προέβλεπε άλλα πράγματα που θα προκύψουν μετά τις εξεγέρσεις της Νότιας Αφρικής, όπως και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και τα παρακάτω πράγματα. 27. Είδε πολλούς από τους συμπατριώτες του και τους συναδέλφους τους Αφρικανούς που εξορίστηκαν σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς και μερικά νησιά στην Άπω Ανατολή. Οι λευκοί εγκαταλείπουν τη χώρα μαζικά, δεδομένου ότι αποκλείονται σχεδόν ολοκληρωτικά από την κατοχή μιας μόνιμης θέσης εργασίας. Ένα πρόσωπο μικρών επιχειρήσεων (λευκό) είναι αναγκασμένο από το νόμο να δώσει το 50% των επιχειρήσεων του / της σε μια μαύρη εταίρο (επικείμενη νομοθεσία 2011).

28. Η Αγγλία θα έχει τελικά  μεγαλύτερο μαύρο από το λευκό πληθυσμό. Η International Express (εφημερίδα) στην Αγγλία αναφέρει ότι περίπου εκατό χιλιάδες παράνομοι μετανάστες απελάθηκαν σε μηνιαία βάση.

29. Ένα κατακλυσμικό γεγονός θα προκαλέσει πολλούς Αφρικανούς και Ινδιάνους να φύγουν για τη Βρετανία.

30. Είδε πολλά νησιά κατά μήκος της Ινδονησίας, της Μαλαισίας και την περιοχή της Ασίας- Ειρηνικού να βυθίζονται στη θάλασσα.

31. Είδε το νότιο τμήμα της Αυστραλίας να πλημμυρίζει με νερό, πιθανώς από τη θάλασσα.

32. Μέρη της Ιαπωνίας θα βυθιστούν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

33. Είδε αναταραχή και παρατεταμένες αψιμαχίες που οδηγούν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

34. Μια λαϊκή εξέγερση στις ΗΠΑ. Αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ή τις ταραχές στο Λος Άντζελες, αλλά φαίνεται ότι εξακολουθούν να έρχονται, όπως θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι.

35. Οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ιαπωνία και η Αγγλία με ορισμένες χώρες της Κοινοπολιτείας θα είναι οι κύριοι σύμμαχοι στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης θα είναι σε υπέρβαση και θα  καταστραφούν από τους ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή. Αυτό θα είναι τόσο γρήγορο, ώστε η κατάλληλη αμυντική δράση δεν θα είναι έτοιμη εγκαίρως.

36. Ένας υψηλός Βρετανός αξιωματούχος θα διαπράξει προδοσία εναντίον των συμμάχων, για να προσπαθήσει να σώσει τη χώρα του από την πυρηνική καταστροφή.

37. Μετά την σχεδόν ολική καταστροφή της Δύσης, η Δύση κατάφερε τελικά να ανακτήσει το πάνω χέρι.

38. Μεγάλες περιοχές των ΗΠΑ είναι εντελώς καταστραμένες και η Ευρώπη είναι σχεδόν ακατοίκητη. Χιλιάδες πρόσφυγες Ευρωπαϊκής καταγωγής  έρχονται από τη θάλασσα στη Νότια Αφρική. Οι πρόσφυγες μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με το τρένο, από το Κέιπ Τάουν και χωριά με σκηνές εμφανίζονται σε μια απόσταση 400 μιλίων κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής όσον αφορά την πόλη του "De Aar".

39. Πολιτισμένη και ικανή κυβέρνηση θα επανενταχθεί στην Νότιο Αφρική μετά τον τρίτο παγκόσμιο Πόλεμο.
         http://www.scribd.com/doc/141034036/Siener-Van-Rensburg-Visions-of-the-Future-Onto-and-After-WW3       Σε ό, τι αφορά στη θέση 34, την εξέγερση των ΗΠΑ! Άλλη προφητεία, λέει ο ερευνητής, διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο για τις προφητείες του Van Rensburg, και τι είχε να πει σε σχέση με τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τις προφητείες του.

Το Όραμα του Seer van Rensburg δεν μας είπε περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, ο ρουμάνος προφήτης με οράματα και προφητείες, ο Dumitru Duduman[Δημήτρης Ντούντουμαν] μας το λέει ξεκάθαρα. Από το βιβλίο του Dumitru, "μέσα από τη φωτιά, χωρίς να καίγεται."

«Όταν οι Αμερικανοί θα πιστεύουν ότι είναι  ειρήνη και  ασφάλεια -. Από τη μέση της χώρας, μερικοί από τους ανθρώπους θα αγωνιστούν ενάντια στην κυβέρνηση, που ξεκίνησε από τους κομμουνιστές (π.χ. σοσιαλιστές / προοδευτικοί) Η κυβέρνηση θα είναι απασχολημένη με εσωτερικά προβλήματα. Στη συνέχεια, από τον ωκεανό ... η Ρωσία θα βομβαρδίσει με πυρηνικά όπλα τις αποθήκες σε μια μέρα ... και η Αμερική θα καεί. "

Η αλληλουχία των γεγονότων είναι μια οικονομική κατάρρευση σε όλο τον κόσμο. Τεράστια κύματα παράνομης μετανάστευσης. Αυτά προκαλούν εμφύλιους πολέμους, που ξεσπούν σε πολλές χώρες. Στη συνέχεια, αρχίζει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν δίνεται το έτος, αλλά πρέπει να προσέξετε τα σημάδια που έδωσε ο Θεός μέσω των προφητών, ώστε να γνωρίζουν την εποχή και τους χρόνους.

Σε ότι αφορά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, εδώ είναι μια πιο λεπτομερής περιγραφή των λεπτομερειών των προφητειών του Rensburg για τον 3ο Π.Π..

Κατά τη διάρκεια του 1942 - 1943 μέλος της Ossewa-Brandwag, ο«Oupa« Krause έδωσε μια σχεδόν απίστευτη περιγραφή στον κ. EL Βρετανό, των οραμάτων του Παρατηρητή για το ξέσπασμα ενός μελλοντικού παγκόσμιου πολέμου.

Επειδή η Αγγλία φοβάται μια ρωσική βομβιστική επίθεση, επειδή είναι συνενόχοι μυστικά με τους Ρώσους. Προδίδουν τα Δυτικά στρατιωτικά μυστικά στη Ρωσία και θα υπογράψουν συμφωνίες με τη Ρωσία κατά των ΗΠΑ. Η Ρωσία εμπιστεύεται την Αγγλία Οι ΗΠΑ μαθαίνουν αυτή την προδοσία και συνειδητοποιεί τον κίνδυνο της Αγγλικής προδοσίας εναντίον τους. Η μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των Αμερικανικών και Βρετανικών στρατευμάτων λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο, μετά ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος έχει αρχίσει. Ο Αγγλικός στρατός νικιέται και εκείνοι που είναι ακόμα ζωντανοί μετά από τη μάχη, είναι αιχμάλωτοι. Είναι, επίσης, εκεί όπου οι στρατιώτες μας θα σταματήσουν και θα αφοπλιστούν.

Η προσπάθεια των Άγγλων για να πάρουν βοήθεια κρυφά από τους Ιάπωνες,  είναι ανεπιτυχής. Κατά τη διάρκεια της νύχτας,η  Ρωσία περνά σαν καταιγίδα μέσω της Τουρκίας (Ιράκ), καθ 'οδόν προς την περιοχή του Σουέζ, ενώ η Τουρκία δεν προσφέρει καμία αντίσταση. Οι Ρώσοι έρχονται σε επαφή με τον Αμερικανικό στρατό στη Συρία και την Παλαιστίνη, όπου αυτοί (οι Ρώσοι) σταμάτησαν από τους Αμερικανούς. Η Παλαιστίνη καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των μαχών.Οι Άραβες είναι στο πλευρό με τους Αμερικανούς. Πολλές πετρελαιοπηγές στη Μέση Ανατολή καίγονται. Ο Κόκκινος Στρατός ηττάται από τα πιο προηγμένα μυστικά όπλα των ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι πάνε στην Ισπανία καθ 'οδόν προς το Γιβραλτάρ, και όταν σταμάτησουν εκεί, στρέφονται στην Αγγλία και τους επιτίθενται από τον αέρα.Η  Αγγλία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πολλά μυστικά όπλα και το φυσικό αέριο  χρησιμοποιούνται παντού. Ενώ τρόμος (ατομικός?) Βόμβες σπέρνουν το θάνατο και την καταστροφή, τα έθνη θα αφανιστούν. Ενώ ορισμένα έθνη παύουν να υπάρχουν, ενώ άλλοι θα εξακολουθούν να επιβιώνουν, αλλά θα είναι άχρηστοι. Θα είναι ένας καταστροφικός πόλεμος και ο καθένας θα πρέπει να αναμένεται να πάει να πολεμήσει.

Ο Boer λέει ότι το έθνος μας δεν θα καταστραφεί, γιατί έχουμε ένα σκοπό και  προορισμό. Η Αγγλία θα είναι ένα πολύ μικρή. Η Ιρλανδία κερδίζει επίσης την ελευθερία της και οδηγεί την Αγγλία από τη χώρα τους.Η  Ολλανδία παραδίδεται χωρίς ένα κλαψούρισμα. Η Γαλλία με κάποιο τρόπο θα επιβιώσει!Η Ρωσία θα τελειώσει αν, και οι ΗΠΑ δεν θα καταστραφούν, θα είναι ένα πολύ αδύναμο έθνος. Οι Γερμανοί δηλώνουν την ειρήνη στην Ευρώπη και θα γίνουν η ισχυρότερη χώρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η αρχή του Καταπιεστικού  Πόλεμου ξεσπά στην Ευρώπη γύρω στον Απρίλιο ή τον Μάιο (έτος άγνωστο) μόλις το ξεπάγωμα γίνει σε σύνολα, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει περισσότερος πάγος και  χιόνι, θα έχουν προχωρήσει σημαντικά, τόσο πολύ έτσι ώστε να φαίνεται αν οι Ρώσοι κερδίζουν.

Μια ατμόσφαιρα της καταπίεσης θα επικρατήσει όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη δική μας χώρα. Οι Γερμανοί θα κάνουν χρήση της δυνατότητας να πάρουν εκδίκηση για την Αγγλία, η οποία θα εκμηδενιστεί εντελώς. Ως συνήθως, οι ΗΠΑ στην Ευρώπη θα φύγουν αρχικά, αλλά αργότερα επιστρέφουν με μια ισχυρή στρατιωτική δύναμη και θα σταματήσουν τη Ρωσία στην Ισπανία.

Ο Van Rensburg λέει ότι οι Γερμανοί θα είναι πάνοπλοι-πιθανότατα με μυστικούς εξοπλισμούς από υπόγεια οπλοστάσια, τα οποία, μάλιστα, είναι η περίπτωση. Ο πόλεμος θα είναι πολύ γρήγορος, καταστροφικός και φοβερός. Έθνη θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα μέσω των αεροπορικών επιθέσεων, τρόμος (πυρηνικά?) Βόμβες και πολέμος με μικρόβια. Ακτίνες λέιζερ; Το χειρότερο θα είναι «το ηλεκτρικό δοκάρι που σπέρνει το θάνατο και την καταστροφή πάνω και κάτω! Ακόμα και το έδαφος θα καταστραφεί και λίγοι άνθρωποι, θα παραμείνουν ζωντανοί.         http://www.scribd.com/doc/110161554/PROPHECIES-by-Siener-Van-Rensburg           Αυτά είναι τα δεδομένα που έχω αυτή τη στιγμή. Τι είμαστε εμείς για να το κάνουμε αυτό; Επιτρέψτε μου πρώτα να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Ένα πράγμα που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι χρησιμοποιούν ένα γυάλινο φέρετρο για την ταφή του Μαντέλα και αυτός θα βρίσκεται στην κατάσταση στην Πρετόρια, όπως ακριβώς είδε ο Rensburg . Ωστόσο, η προφητεία δηλώνει ότι είναι να βρίσκονται σε κατάσταση για 7 ημέρες, αλλά σύμφωνα με την είδηση, έχει προγραμματιστεί μόνο για 3 ημέρες. Η προφητεία αναφέρει επίσης ότι είναι να ταφεί στην Πρετόρια, αλλά είναι να ταφεί στο σπίτι του στο Quino. Έτσι, αυτό φαίνεται να εγείρει κάποια ερωτήματα.

Βρήκα επίσης ενδιαφέρον ότι προέβλεπε μια μεγάλη εξέγερση μετά τον θάνατο του Μαντέλα και ότι η WND αναφέρει ότι μια τέτοια εξέγερση έχει πράγματι προγραμματιστεί. Είπε επίσης ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος  αρχίζει κάποια στιγμή μετά τις εξεγέρσεις. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο πρόδρομος του 3ου είναι κοντά. Βρήκα επίσης ενδιαφέρον ότι προέβλεπε ότι η Βρετανία προδίδει τις Ηνωμένες Πολιτείες στους Ρώσους. Αν θυμάστε τις προφητείες του Hildegarde που δημοσιεύτηκαν σχετικά, λίγες εβδομάδες πίσω! Ανάλυση της προφητείας  δείχνει ότι το λιοντάρι (Βρετανία) θα έρθει κατά των ΗΠΑ μετά τον μεγάλο κομήτη που έρχεται. [Κομήτης ISON].

Μαζί με όλα αυτά με φυσική αναταραχή που θα υποστούν μια στρατιωτική απώλεια στον 3ο Π.Π. στα χέρια της Τίγρης (Κίνα) και στην Αγγλία (Lion). Να θυμάστε ότι ο αντίχριστος θα είναι πιθανότατα από την Αγγλία-η πατρίδα μας δεν μπορεί να ανεχθεί μια υπερδύναμη-αυτό δίνει νέο νόημα στη φράση «Mommy Dearest." The Hildegarde Προφητεία και Comet ISON-Good Bye America το Babylon


Έτσι, φαίνεται ότι πολλές από τις προφητείες του Rensburg έχουν γίνει πραγματικότητα και λίγο περισσότερο αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Έτσι που οδηγεί στο ερώτημα, θα γίνει το υπόλοιπο των προφητειών του πραγματικότητα, και αν ναι, ποιες είναι οι συνέπειες;

Δεν ξέρω το μέλλον, εκτός από αυτό που αποκαλύπτεται στην Αγία Γραφή, ωστόσο, αν οι προφητείες του Rensburg συνεχίζουν να γίνονται αληθινές, τότε οι προφητείες του σημαίνουν ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού του 3ου Π.Π. και τις άλλες σφραγίδες της Αποκάλυψης. Θυμηθείτε τι έχω να σας πω, αν τα δεδομένα που δείχνουν προς το 2017 είναι ακριβείς, τότε η οικονομική κατάρρευση και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή από τώρα μέχρι και την άνοιξη του 2014.

Έτσι, υπό το φως του Rensburg,οι  προφητείες για την κατάσταση στη Νότια Αφρική,οι αρκούδες παρακολουθούν με προσήλωση. Διότι, αν η εξέγερση εμφανιστεί όπως αναμενόταν, τότε οι άλλες εκδηλώσεις που προέβλεπε είναι πιθανό να είναι επικείμενες. Ενημέρωση 12/12:
Σε απάντηση σε μερικά από τα σχόλια σχετικά με την προφητεία παραπάνω ότι δεν ταιριάζουν ακριβώς με τις περιστάσεις του θανάτου και της ταφής του Μαντέλα. Ανέφερα πιο πάνω ότι "θέτει ορισμένα ερωτήματα», όπως. είναι η προφητεία για τον Μαντέλα ή άλλο μαύρο ηγέτη, ή η προφητεία έχει μεταφραστεί λανθασμένα ή παρερμηνευθεί ή  η προφητεία δεν είναι ακριβής; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά εν τω μεταξύ θα ήθελα να επαναλάβω αυτό που είπα παραπάνω - ". Έτσι, υπό το φως του Rensburg οι προφητείες για την κατάσταση στη Νότια Αφρική πρέπει παρακολουθηθούν με προσήλωση"        http://endtimesforecaster.blogspot.gr/2013/12/nelson-mandela-and-van-rensburg.html    AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ END TIMES FORECAST.BLOGSPOT.:Corfiatiko.blogspot.com.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου