Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Διαφημιστικό της UNICEF με τον ...Ιησού Χριστό! Δείτε το video.


Ένα δείπνο του Ιησού Χριστού με τον Γκάντι και τη Μητέρα Τερέζα, χρησιμοποιεί η UNICEF της Σουηδίας προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ενόψει των Χριστουγέννων.

Χριστός, Γκάντι και Μητέρα Τερέζα σε διαφήμιση της UNICEF

Ο καθένας από τους τρεις κάνει φιλοφρονήσεις στους άλλους για τα έργα που έχουν κάνει, με τον Ιησού να λέει στη Μητέρα Τερέζα:

«Δεν ήσουν κακή, Τερέζα. Εννοώ, πέρασες τη μισή ζωή σου αγωνιζόμενη για τους φτωχούς».

«Έκανα αυτό που θα έκανε ο καθένας μας. Εσύ όμως θυσιάστηκες για την ανθρωπότητα» του ανταποδίδει.
Και ο Χριστός απαντά: «Ναι, καλά».

Στη συνέχεια στρέφουν την προσοχή τους σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο που βρίσκεται κι αυτός στο δωμάτιο. Ερωτηθείς τι έκανε για να κερδίσει μια θέση στο τραπέζι, τους απαντά πως έκανε «κλικ» στο διαφημιστικό μήνυμα της UNICEF.

Η έξυπνη διαφημιστική εκστρατεία έχει δημιουργήσει ένα κίνημα από οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ αυξήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εισφορές, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της UNICEF στη Σουηδία, Πέτρα Χάλεμπραντ. «Θέλαμε να δείξουμε πως είναι η καλοσύνη σήμερα και πώς μπορεί να σώσει κάποιος τις ζωές των παιδιών με ένα απλό κλικ σε μια διαφήμιση» δήλωσε.

Κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό μήνυμα, οδηγεί σε μια σελίδα με δωρεές για την παροχή προμηθειών όπως κουνουπιέρες, που η UNICEF θα στείλει στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σε ένα ακόμη διαφημιστικό σποτ, ο συνηθισμένος άνθρωπος αφηγείται την ιστορία του, που περιλαμβάνει ένα ταξίδι για σερφ και πάρτι στην Αυστραλία, ενώ διδάσκει στον Ιησού πώς να περιηγηθεί στο ίντερνετ.




Πηγή: Huffington Post                       http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=5159

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου