Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Το γράμμα ενός αναγνώστη που σχολιάζει ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!! “Προετοιμαστείτε… Ενωθείτε… Πάρτε ένα κτηματάκι..”

ellas skopia

“Με τα πρόσφατα γεγονότα στην Συρία και στην Ουκρανία ,οι προφητείες των αγίων πατέρων της ορθοδόξου πίστεως γίνονται απτή πραγματικότητα.
Η κατάρριψη του ρώσικου πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία αποτελεί τον σταθμό έναρξης του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκιάς.

Ο Άγιος γέροντας Παισιος ,σε κάθε του επισκέπτη μιλούσε συνεχώς για τα εθνικά θέματα, την Τουρκία, τον Πόντο, την μικρά Ασία..
Αναφερόταν συνεχώς στην δύστυχη Ελλάδα και στα γεγονότα που θα σημειωθούν εντός αυτής.
{‘ η Τουρκιά θα μας χτυπήσει ,αλλά δεν θα περάσει πολύς καιρός από την επίθεση των Τούρκων στην χώρα μας και η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία και θα την διαλύσει όπως ένα χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται…ΠΑΙΣΙΟΣ}
Ο Γέροντας όταν τα έλεγε όλοι οι παρευρισκόμενοι κοιτούσαν με απορία και ρωτούσαν τον γέροντα:
- Γέροντα πότε θα γίνουν όλα αυτά;;;
-Παιδιά μου,ο θεός ποτέ δεν φανερώνει τον χρόνο των γεγονότων αλλά εμείς σαν καλοί χριστιανοί πρέπει να βλέπουμε τα σημεία των καιρών .!!Και να ξέρετε ότι είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα !!!Για μερικούς , ξέρω ότι αυτή η φράση είναι άγνωστη ..Μερικά από τα σημεία των καιρών που μας φανερώνουν που οδεύουμε είναι η πείνα η ανέχεια η δυστυχία οι μεταναστεύσεις λαών-εθνών ο οικουμενισμός ο αθεϊσμός και η έλλειψη σεβασμού προς τον Κύριο .!Και όσων αφορά τα πολεμικά γεγονότα ανάμεσα σε εμάς και τους Τούρκους ..προσέξτε και πάλι τα σημεία των καιρών όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο Πατροκοσμάς ..οταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για να μίλια ..για την επέκταση των μιλιών της αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος ακολουθεί .!Και ως προς το ποθούμενον ..θα έρθει όταν θα πέφτουν 2 πασχαλιές και 2 καλοκαίρια μαζί.!!!
Ο Γέροντας μιλούσε όπως προαναφέρθηκε για τα χαμένα εδάφη..{..Θα τα πάρουμε βρε !πίστη και ελπίδα να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί ..έφτασε ο καιρός}
Αλλά ώσπου να έρθουν οι καλές μέρες για την χώρα μας.. πρέπει πρώτα η Ελλάδα μας να περάσει έναν Γολγοθά ..κοινωνικοπολιτικό !!Η Ελλάδα θα πεινάσει ..οπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι πατέρες .Κατά την διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Τουρκιάς και αμέσως μετά που ο πόλεμος θα εξελίχθη σε παγκόσμιο…..ο κόσμος θα πεινάσει πολύ ..!!..Από ότι Φαίνεται Συνελληνες ..η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε έναν Γολγοθά ο οποίος θα ολοκληρωθεί με την επικείμενη χρεοκοπία της χώρας μας..με πιθανή ημερομηνία στης 20 Ιουλίου.. Τα λόγια των πατέρων της ορθοδοξίας επιβεβαιώνονται μέρα με την μέρα ..ώρα με με την ώρα!!!!
Εξαμίλια , επέκταση χωρικών υδάτων από 6 σε 12,ηλεκτρονικη κάρτα του πολίτη ,φόροι δυσβάστακτοι στα αγροτεμάχια και στα ακίνητα(στις κότες και στα παράθυρα)Ξεσηκωμός κούρδων στην Τουρκιά ..συμμαχία Αμερικής Ρωσίας για την πτώση του Ερντογάν και τον διαμελισμό της Τουρκιάς..
Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων :Υπερφορολόγηση των πολιτών ,μεταφορά 3.000 μεταναστών σε κέντρα κράτησης ..Ταυτόχρονη αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας γενικότερα ..ξεσηκωμός μεταναστών και πάνω στην αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί ..κατάληψη 2 νησιών στο αιγαίο από τους Τούρκους !!Ήδη μέσα σε κάθε hot spot υπάρχουν μυστικοί πράκτορες που με ένα SMS θα ξεσηκώσουν τους μετανάστες…
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ….ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ….ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ..ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ..ΕΝΩΘΕΙΤΕ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ..ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ(ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ..ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.!!!!!”

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
http://www.makeleio.gr/?p=588642 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου