Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ……………Η πίστη σας κινδυνεύει από μια χούφτα προδότες, που με τον ερχομό του πάπα, θα έρθουν μεγάλα και χειρότερα δεινά.

Η πίστη σας κινδυνεύει από μια χούφτα προδότες, που με τον ερχομό του πάπα, θα έρθουν μεγάλα και χειρότερα δεινά.

Εσείς τον καλέσατε και έτσι προκαλείτε ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, αλλά και εσείς πόσο μακριά είστε από την προδοσία;

Όταν είχε ξανάρθει με τον Χριστόδουλο τι είχε συμβεί; ………….. Θυμάστε;

Μας ετοιμάζουν μια μεγάλη προδοσία, γιατί φέρνουν , παιδιά μου, αυτόν που παρακαλεί να έρθει ο κλώνος

Εσείς να παρακαλέσετε με την ψυχή σας να έρθει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και να σας σώσει. Μην είσαστε θεατές στο μεγάλο δράμα που θα δείτε μετά.

Αν ξέρετε πέντε άτομα βοηθείστε σήμερα κάντε το έργο της ψυχής σας, μιλήστε παιδιά μου, ψυχή προς ψυχή, παιδί προς πατέρα, άνθρωπος προς τον ΘΕΟ του.



Γονατίστε μπροστά στον ΘΕΟ μας, ζητήστε και παρακαλέστε το έλεος του, γιατί θα σας μολύνουν και τον αέρα που αναπνέετε , παιδιά μου όταν σηκώνει ο καιρός μεγάλο αέρα και φέρνει τόσα σκουπίδια επάνω, μπορείτε να αναπνεύσετε;

Αυτός ( ο πάπας ) θα έρθει τώρα, εσείς θα αντέξετε την δυσωδία; Όταν υπάρχει δυσωδία γεμίζει πληγές και το σώμα και η ψυχή.

Καθαρίστε παιδιά μου τον αέρα με τον ΧΡΙΣΤΟΝ μας, με τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, σηκώστε ψηλά την ψυχή σας, αφήστε την ελεύθερη να πεταει στον ουρανό δίπλα στον ΠΑΤΕΡΑ, αλλά πως; Μέσω της θερμής προσευχής, μέσω της αγάπης προς τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ μέσω της μετάνοιας παιδιά μου.

Δεν χρειάζεται μίσος παιδιά μου προς αυτούς αλλά γυρίστε τους την πλάτη κι αφήστε τους στην δυσοσμία την δικια τους.

Γιατί τότε έρχεται κάποιος που ξέρει να καθαρίζει τον αέρα, επειδή έχει μαζί του τις ψυχές των πιστών που τον αγαπανε και τον πιστεύουν.

Να είστε παιδιά μου μέσα σε αυτές τις ψυχές, η προσευχή σας που βγαίνει από τα σπλάχνα της ψυχής προς τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ όχι μόνο μπορεί την σκοτεινή τους ψυχή και τον νουν τους να σταματήσει , αλλά να γκρεμίσει και να εξαφανίσει και τα είδωλα τους.

Σας μιλώ ως ψυχή προς ψυχή, σας μιλώ στα ίσια, και μετά να μην πείτε …γιατί Κύριε;

ΕΣΕΙΣ μετά θα είστε για τα δεινά σας υπεύθυνοι.

Ακόμα και ένα από τα παιδιά του ΧΡΙΣΤΟΥ μας να σηκωθεί με δύναμη ψυχής και να παρακαλέσει τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ και τον ΥΙΟ ΤΟΥ, θα δείξει την ευσπλαχνία του και πάλιν Ο ΘΕΟΣ για να σταματήσει την δυσωδία και να σώσει τις ψυχές.

Όταν παιδιά μου δεν μιλάτε με τον Πατέρα σας και σιωπάτε, μήπως συμφωνείτε με αυτούς που έρχονται;

Όταν κρύβεις την αλήθεια είναι σαν να λες ψέματα, γι΄αυτό παιδιά μου πείτε την προσευχή σας, την αλήθεια ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ με ποιον θέλετε να είστε!

Παιδιά μου έρχονται πολλά δεινά μετά την δυσοσμία, προσευχηθείτε με την ψυχή σας και ζητήστε το έλεος ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ σας, διότι προσβάλλουν με αυτά που κάνουν την εικόνα σας και επειδή η εικόνα σας είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ε τότε προσβάλουν και τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
Ευχαριστούμε τον φίλο 
Άβαταρ μέλουςGEWKWN από την Κύπρο για το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου