ΡΟΛΟ'Ι'

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Σημείο ελπίδας -Συρία: σε σπήλαιο της ελλληνορθόδοξης μονής Αγ.Θέκλας στη Μααλούλα ένα πράσινο χλωρό κλαρί φύτρωσε σε βράχο από το πουθενά.

UH8UUI
Στην μαρτυρική πολύπαθη Maloula της Συρίας στην ιστορική πόλη που είναι ο τελευταίος τόπος που μιλιέται ακόμη η αραμαική η γλώσσα του Χριστού ένα ακόμη σημείο έρχεται να δώσει ελπίδα κι ανάσα στους διωκόμενους χριστιανούς της χώρας και όχι μόνο σε αυτούς.

Συριακό μέσο στις 24 Αυγούστου 2016 αναφέρεται σ΄ένα παράδοξο θέαμα.Σ΄ ένα από τα σπήλαια της ορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας που λεηλάτησαν έκαψαν και απήγαγαν τις μοναχές οι τρομοκράτες της Jabhat al Nusra νυν Jabhat fatah al Cham ένα πράσινο κλαδί φύτρωσε σ ένα βράχο (χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε εδάφους) κι αναπτύσεται πλατύφυλλο κανονικά  ..
« Ο Θεός είναι ικανός για τα πάντα.. Ο Κύριος αποτελεί τη σωτηρία μας αναφέρει το συριακό μέσο. » Kαι οι λίθοι κεκράξονται …..η Συρία θα ζήσει …η Συρία θα βγει νικήτρια γιατί ο αγώνας της είναι δίκαιος.Θα καταποντιστούν οι εχθροί της οι ισχυροί της γης……
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.