Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Γεγγονότα και προφητείες.Την ώρα που ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έφτανε στην Άγκυρα, Τουρκικά άρματα μάχης εισέβαλαν στη Συρία.

ΣΧΟΛΙΟ : Αλλη μία προφητεία εκπληρώθηκε σήμερα,τις πρώτες πρω'ι'νές ώρες.Η Τουρκία εισέβαλλε στη Συρία,με καθυστέρηση ενός χρόνου.Τι συμβαίνει με την εισβολή,τι λένε οι προφητείες.Ενα συγκλονιστικό άρθρο για τα γεγγονότα που έρχονται.
Άρματα μάχης του τουρκικού στρατού εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης σε συριακό έδαφος, λίγες ώρες αφότου έπληξε με πυρά πυροβολικού, στόχους στην πόλη Τζαραμπλούς, που βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Συρίας,Τουρκικά άρματα μάχης εισέβαλαν στη Συρία
Όλα αυτά την ώρα που ο Αμερικανός αντιπρόεδρος,  Τζο Μπάιντεν, έφτανε στην Άγκυρα προκειμένου να μιλήσει για το συριακό ζήτημα με τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε φωτορεπόρτερ του AFP, περίπου 10 τουρκικά άρματα μάχης διέσχισαν τα σύνορα και εισέβαλαν στο έδαφος της Συρίας και πυροβολούν προς την κατεύθυνση θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη συριακή πόλη Τζαραμπλούς.

Βίντεο από την επιχείρηση



Ο τουρκικός στρατός, υποστηριζόμενος από τις δυνάμεις της διεθνούς αντιτζιχαντιστικής συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ, ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί, πριν από την αυγή, μια επιχείρηση με την ονομασία «Ασπίδα του Ευφράτη» με τη συμμετοχή μαχητικών του αεροσκαφών και των ειδικών του δυνάμεων.

Δημοσιογράφος του Reuters που βρίσκεται επίσης στη μεθόριο μεταδίδει ότι βλέπει έξι τουρκικά άρματα μάχης μέσα στο συριακό έδαφος και ότι υπάρχουν σφοδροί βομβαρδισμοί. Επίσης, στο συριακό έδαφος εισήλθαν σήμερα από την Τουρκία και αντάρτες του υποστηριζόμενου από την Άγκυρα Ελεύθερου Συριακού Στρατού στο πλαίσιο της τουρκικής επιχείρησης.



Ερντογάν: Στόχος μας οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους και των Κούρδων

Σύμφωνα με τον Ταγίπ Ερντογάν ο τουρκικός στρατός πραγματοποιεί επίθεση «κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων Ισλαμικό Κράτος και του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) των Κούρδων της Συρίας».

«Αυτοί που προκάλεσαν την Τουρκία θα πρέπει να σκεφτούν τι θα τους συμβεί» είπε ο Ερντογάν μιλώντας από το προεδρικό παλάτι στην Άγκυρα.

«Μας προκάλεσαν. Ειπαν ότι "στην Τουρκία θα συμβεί αυτό κι αυτό". Τώρα τους λέω: θα πρέπει να σκεφτείτε τι θα συμβεί σε εσάς» συμπλήρωσε ο Ερντογάν απαντώντας στον συμπρόεδρο του PYD που είπε ότι «η Τουρκία θα ηττηθεί όπως συνέβη και με το Ισλαμικό Κράτος».



Οι πρώτες φωτογραφίες από την επιχείρηση στη Συρία

Φωτογραφία από τον βομβαρδισμό της Τζαραμπλούς



Το τουρκικό κομβόι μπαίνει στη Συρία


Η εισβολή των Τούρκων στη Συρία


Στην επιχείρηση συμμετέχουν άντρες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού 






Θέλουν «ολική εκκαθάριση» των συνόρων
Όπως έλεγαν νωρίτερα τουρκικές στρατιωτικές πηγές, ο αντικειμενικός σκοπός της στρατιωτικής αυτής επιχείρησης, εντοπίζεται στη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας, αλλά και στην ενίσχυση της διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Η Τουρκία είχε δηλώσει από τη Δευτέρα ότι θα προχωρήσει σε «ολική εκκαθάριση» των συνόρων της, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, μετά την τελευταία αιματηρή βομβιστική επίθεση στην πόλη Γκαζιαντέπ.



Μονάδες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών της διεθνούς συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ, πραγματοποίησαν επιθετική επιχείρηση στα βόρεια της Συρίας, με αντικειμενικό σκοπό την εξουδετέρωση ανταρτικών θυλάκων του Ισλαμικού Κράτους στη συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Συρίας.

Ο τουρκικός στρατός έπληξε με πυρά πυροβολικού, στόχους στην πόλη Τζαραμπλούς που βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή των δύο χωρών.

Υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος επιβεβαίωσε τη δράση τουρκικών ειδικών δυνάμεων στα βόρεια της Συρίας, σημειώνοντας πως στις επιχειρήσεις συμμετέχουν και μονάδες του τουρκικού πυροβολικού, με την αεροπορική κάλυψη μαχητικών της τουρκικής αεροπορίας.



Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, αλλά και αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ, πραγματοποίησαν τέσσερις αεροπορικές επιδρομές κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους, στην αναφερόμενη πόλη, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Συνολικά, στο στόχαστρο της πολεμικής επιχείρησης βρέθηκαν 63 στόχοι του Ισλαμικού Κράτους στα βόρεια της Συρίας, που εβλήθησαν με πυρά πυροβολικού 224 φορές.








http://www.protothema.gr/world/article/604871/epiheirisi-oliki-ekkatharisi-kata-tzihadiston-sti-sunoriaki-grammi-tourkias-surias/

Αλλά και η Τουρκία θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «
«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.
Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως.An Alaskan brown bear chases a red fox across the mud at low tide. The bear was in a very playful mood and seemed intent on harassing the fox, who wanted nothing to do with it.<br />
<br />
| Exclusive Limited Edition of Two Hundred and Fifty |<br />
<br />
|  <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Pricing</a>  |  <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Sizes </a> |  <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Purchase</a>  |  <a target="_blank" href="http://www.natezeman.com/page/prints/">Print Info</a>  |<br type="_moz" />
1. Με την ΣΥΡΙΑ
2. Με την Ελλάδα
3. Μ ε την ΡΩΣΙΑ
4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ.
Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε
πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.
Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.
ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨πυρηνικό όπλο¨ είναι και ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ και ήδη τους καίει με τα λεγόμενα του.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
http://www.triklopodia.gr/i-tourkia-san-alepou-stin-geopolitiki-pagida-tou-agiou-pesiou/ 


alt
"Και πώς θα φύγουν οι Τούρκοι; Θα κάνουμε πόλεμο;" ξαναρώτησα.

"Όχι, όχι! Πόλεμος θα γίνει, αλλά δε θα τον κάνετε εσείς. Η Τουρκία θα κάνει πόλεμο με ένα γειτονικό της κράτος και θα εμπλακούν κι άλλες χώρες. Η Τουρκία θα ανοίξει πολλά μέτωπα και θα αναγκαστεί να πάρει στρατεύματα και πολεμικό υλικό από την Κύπρο, για να τα μεταφέρει αλλού και να ξεκουράσει τους άλλους που θα πολεμούν. Και τότε εσείς θα πάτε πίσω όπως φύγατε: με τα τρακτέρ, τα λεωφορεία, περπατητοί, τρέχοντας."
Ξενοφώντος Ανδρέας, αγιογράφος, Λεμεσός, Κύπρος Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β', σελ. 370 

http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2015/06/blog-post_36.html 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_poYI6ek8nkbTiEZmlDTAXORqn-x6eSw0hn6R8e8LtpaugUKXoNaseOmFC1VGV_tsjgL7svuw6ys2jGGeLpMSXC5NlFFGUKC-mlM9BVGw0qK5PNKN5nTFc9T_Vs2wtV6Rk9CTRIwthIM/s640/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70001.jpg
Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης

Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.
«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...
Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...
Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, "όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»
Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...
Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο.
http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/apokalypsh-otan-arhisei-to-kako-apo-thn-syria.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου