Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Τουρκικά στρατεύματα με Αμερικάνικη αεροπορική κάλυψη μπήκαν στη Συρία.Συρία και Ρωσία προειδοποιούν την Τουρκία για νέα προδοσία!!!!Συγκαλείται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!!!

ΣΧΟΛΙΟ : Τα ψέμματα τελείωσαν,πάμε σε κλιμάκωση πολέμου στον Ευφράτη όπως περιγράφουν οι προφητείες.Η Συγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα είναι καθοριστικός παράγων,αν δεν αποσυρθούν τα Τουρκικά στρατεύματα από το Συριακό έδαφος.Το Τουρκικό μεγαλείο ξεσκεπάζετε με τη νέα προδοσία στην Ρωσία και τη Συρία.
Η είσοδος των Τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία χωρίς άδεια και με αεροπορική κάλυψη από τις ΗΠΑ στην πόλη Ζαραμπλούς,είναι πράξη επιθετικότητας από μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ προς μία κυρίαρχη χώρα.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πως θα απαντήσει η Συρία και η σύμμαχός της  Ρωσία.
Μπορεί ξαφνικά να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της ΤΟΥΡΚΊΑΣ/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας!!!
Η τουρκία εισέβαλλε στη Συρία με το πρόσχημα ότι θα επιτεθεί στο ISIS ενώ στην πραγματικότητα κτυπά τους Κούρδους στη Βόρεια Συρία.Οι Κούρδοι είναι αυτοί που τόσα χρόνια πολεμούσαν εναντίον του ISIS.

Είναι κραυγαλέα η συνεργασία του Τουρκικού στρατού με τον Συριακό στρατό της αντιπολίτευσης.
(Ελεύθερος Συριακός Στρατός).Η πραγματικότητα είναι ότι η Τουρκία επιδιώκει την πτώση του Προέδρου Άσαντ!!!
Επιπλέον η πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στη Μόσχα ήταν μία ψεύτικη προσπάθεια για αποκατάσταση των σ΄χεσεων μεταξύ των δύο χωρών,ενώ υπήρχε το Τουρκικό σχέδιο για εισβολή στη Συρία.Η νέα προδοσία κατά της Ρωσίας δεν είναι έξυπνη.
Στην πόλη Jarablus και στην πόλη Manbij αποχώρησαν οι δυνάμεις των τζιχανιστών ώστε να
εισέλθουν σε στυλ παρέλασης οι Τουρκικές δυνάμεις.Ετσι δημιουργείται μία ασφαλή ζώνη από την Τουρκία ενάντια στους Κούρδους.Στην πραγματικότητα αυτή η κίνησ εκτός από τους Κούρδους βλάπτει και τα Ρωσικά στρατεύματα.Αυτό πιθανότατα θα σημαίνει το τέλος της Τουρκίας –Ο  Πούτιν και η Ρωσία θα συντρίψουν εντελώς την Τουρκία.Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε....
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Αναμένεται και νέα χερσαία εισβολή από τις Τουρκικές δυνάμεις ώστε να ενισχυθούν οι ειδικές δυνάμεις που ήδη βρίσκονται στη Βόρει Συρία.Πεντακόσια (500) Τουρκικά άρματα ΜΆΧΗΣ τώρα φέρεται να είναι στα σύνορα της Jarablus, της Συρίας!
Το Ρωσικό Sputnik News αναφέρει ότι η Ρωσία και η Συριακή κυβέρνηση δεν εγκρίνουν τις Τουρκικές στρατιωτικές κινήσεις.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας θεωρεί την Τουρκική ενέργεια,σαν παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και ζητά δημόσια τη Σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ!!!
Αυτό σημαίνει ότι αν η Τουρκία δεν αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου!!!
http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2016/08/turkish-troops-with-u-s-air-cover-enter-syria-by-force-russia-syria-previously-warned-such-troops-would-be-attacked-live-video-engaged-2462574.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου