Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ...

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ας γίνει λοιπόν πραγματικότητα το όνειρο κάθε σουλτάνου.

Ερντογάν: Ο πλανήτης θα γυρίζει ταινίες στη τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου.
Και φυσικά ..στην πρώτη φάση οι ταινίες θα είναι ΘΡΙΛΕΡ και στην δεύτερη φάση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ= ΜΠΙΖΝΑ + ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ+ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ= ΟΛΕΘΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό τα πάντα όλα είναι ρευστά και τα συμπεράσματα απατηλά.
Η πρόσκαιρη μπίζνα Πούτιν-Ερντογάν έδωσε σε κάποιους αναλυτές και ιστοσελίδες την βεβαιότητα ότι οι προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας αναβάλλονται επ αόριστο.
Η πνευματοκίνητη προφητεία δεν εξουθενώνεται διότι ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

Πρώτα αυτοί οι αναλυτές έπρεπε να γνωρίζουν ότι στην γεωπολιτική δεν υπάρχει κοινή λογική μόνο ανθρωποκτόνο συμφέρον και όλα άγονται και φέρονται στο λεπτό του χρόνου του ΘΕΟΥ.

Έτσι σήμερα μπορεί να είναι ο Πούτιν και ο Ερντογάν και στο επόμενο λεπτό μπορεί να μην είναι.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ και είναι τόσο ρευστά:

¨ Η Άγκυρα πραγματοποιεί μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική επιχείριση στη Συρία. Αυτό δεν το είχε συνεννοηθεί με τη Μόσχα και απειλεί να υπονομεύσει την πρόσφατη αναθέρμανση στις ρωσο-τουρκικές σχέσεις, γράφει η ρωσική ιστοσελίδα RBTH.
Οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας υποβάλλονται σε μια νέα δοκιμασία, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα.

Η ρωσική ιστοσελίδα συνεχίζει:

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή, οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις είχαν πληροφορίες για την πρόθεση της Τουρκίας να πραγματοποιήσει την επιχείριση αλλά η έκταση της ήταν μη αναμενόμενη.
«Αυτή η πόλη θα μπορούσε να παρθεί με μια πολύ μικρότερη δύναμη. Δεν θα σταματήσουν εκεί και πιθανώς θα πάνε παραπέρα», είπε η πηγή.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του σε σχέση με την τουρκική επιχείριση στη Συρία.
Ο Ρουσλάν Πουκχόφ, διευθυντής του Κέντρου για την Ανάλυση Στρατηγικών και Τεχνολογιών, μια δεξαμενή σκέψης με έδρα τη Μόσχα, βρίσκει πολύ συμβολικό ότι η «Ασπίδα του Ευφράτη» συνδυάστηκε με την επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Άγκυρα.


Για τη Μόσχα η επιχείριση της Άγκυρας ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη, αποδεικνύοντας ότι οι προσδοκίες για μια σύγκλιση των θέσεων των δύο χωρών σχετικά με τη Συρία, που αναφάνηκαν μετά τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν ήταν πρόωρες.

Σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Στονίκοφ, διευθυντή του Ρωσο-Ανατολικο-Δυτικού Κέντρου, που εδρεύει στη Μόσχα, οι ενέργειες της Άγκυρας θα μπορούσαν σοβαρά να επηρεάσουν την πρόοδο της ομαλοποίησης της διμερούς συνεργασίας που συμφωνήθηκε από τους Προέδρους Πούτιν και Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη.
«Ο Ερντογάν παίζει το δικό του παιχνίδι και παραμένει στην απέναντι πλευρά της σύγκρουσης», είπε.¨tribune.gr/news/world 26 Αυγούστου 2016, 22:22
ΑΥΤΟΣ όμως που γράφει την ιστορία και γνωρίζει το ΤΕΛΟΣ της είναι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

Σαν σήμερα ξεκινάει η ιστορία της Μικρασιατική καταστροφής,
¨ΣΜΥΡΝΗ 27 Αυγούστου 1922: Αίμα θάνατος και φρίκη “γέννησαν” την κεμαλική Τουρκία

Στις 27 Αυγούστου 1922 οι Τούρκοι μπαίνουν στην Σμύρνη.Το τι ακολούθησε το περιγράφουν με τις εξαιρετικές τους πένες τρεις συγγραφείς -δύο ξένοι και η Διδώ Σωτηρίου- κι ένας διπλωμάτης.Το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής” καταστράφηκε από τις ορδές των βαρβάρων του Κεμάλ…Η κεμαλική τουρκική δημοκρατία “γεννιόταν” με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να “γεννηθεί”: με φρίκη και αίμα.Κι όπως γεννήθηκε έτσι συνεχίζει να πορεύεται στην περιοχή.Είτε με κεμαλιστές,είτε με ισλαμιστές… ¨ militaire.gr/ Π. Καρβουνόπουλος 27/08/2016 | 00:01

Που θα τελειώσει αυτή η ΙΣΤΟΡΙΑ;

Και πάμε δια των πνευματοφόρων Πατέρων μας στην εξέλιξη των γεγονότων που θα συντελεστούν στην Ορθόδοξη Ρωμαίικη Μικρασιατική ΓΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ
Και
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ

Το παρακάτω βίντεο που εν μέρει απομαγνητοφωνήσαμε:
-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;¨
¨- Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.¨ ( εννοεί από την Πολεμική λαίλαπα)

Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)

Δηλ. είναι σαν να μας λέει ο Γέροντας ότι ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά για να σωθεί
το πνευματικό προζύμι που θα φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη.
Ο Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, πνευματικό τέκνο του Αγίου Νεκταρίου, είναι μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του 20ού αιώνα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο.

¨Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ήτανε σβησμένες η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος , τα Θυάτειρα , οι Σάρδεις , η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο)

ΕΛΕΓΕ

* Να σας αξιώσει ο ΘΕΟΣ να πάρετε το ΦΩΣ από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Μικρά Ασία.

-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;
– Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.

Φαίνεται ο ΘΕΟΣ του το απεκάλυψε αυτό γιατί είχε την μεγάλη αγωνία για αυτό το θέμα του φανέρωσε ότι εκεί θα γίνει μεγάλο κακό …

Ίσως ο ΘΕΟΣ θα τους τιμωρήσει( τους τούρκους) εφ όσον μέχρι σήμερα μένουν αμετανόητοι.

Μια άλλη φορά πάλι είπε τις μοναχές και έκαναν μια τούρτα και εκεί εζωγράφισαν την Μικρά Ασία και έβαλαν τα ονόματα των ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΩΝ στα παράλια της Μικράς Ασίας..νομίζω ήτανε και η Πάτμος… μας επαναλάμβανε αυτά τα λόγια… που θα πέρναμε το ΦΩΣ από την Λυχνία της Πάτμου την αναμμένη να το μεταφέρουμε στις σβησμένες Λυχνίες της Μικράς Ασίας.

-Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς και δεύτερο στον τουρκικό λαό ο οποίος στο σύνολο του μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες.

– Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό.

Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς.

Θα γίνει όμως το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΚΑΚΟ που λέει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ να πέσει το 1/3 των τούρκων στον πόλεμο , το άλλο να πάει στην κόκκινη μηλιά και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί…οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.¨

Προφητεία Αγ. Αμφιλοχίου για τους Τούρκους. 

¨Τίποτε δεν εξηγείται σήμερα με την λογική , μόνο με την υπέρβαση της διορατικότητας των Αγίων Πατέρων μας και φυσικά όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί ο στόχος των δεινών που διερχόμαστε είναι κατ εξοχήν δαιμονικός.
¨ η Ορθοδοξία στην Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί για να μην σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι¨
¨ο πονηρός ξέρει το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν μέρει και όχι εν όλο για αυτό και μας παρακολουθεί κατά πόδι για να μας συνθλίψει ή να πιστέψουμε ότι μας έχει συνθλίψει¨

¨Το σχέδιο του Θεού δουλεύει χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήδη ο

Ουρανός πλέον απροκάλυπτα συνωμοτεί για την σωτηρία της Ελλάδος, αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε.¨

Το κακό στην Συρία έφερε ήδη μεγάλο κακό στην Τουρκία.¨

Οι Πνευματικοί νόμοι λειτουργούν και θα γίνει το θέλημα του κ. Ερντογάν:

Ερντογάν: Ο πλανήτης θα γυρίζει ταινίες στη τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου

Η γέφυρα Γιαβούζ Σουλτάν Σελίμ, που θα δοθεί στην κυκλοφορία από αύριο, αποτελεί μέρος του μεγαλόπνοου οδικού σχεδίου που θα επιτρέψει στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκία να επεκταθεί έως τη Μαύρη Θάλασσα.

«Βρισκόμαστε στην Ευρώπη και θα ενωθούμε με την Ασία διά θαλάσσης για τρίτη φορά» δήλωσε ο κ. Ερντογάν, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Θα συνδέσουμε τις ηπείρους χάρη στη γέφυρα» επισήμανε και πρόσθεσε: «Οι ταινίες ολόκληρου του πλανήτη θα γυρίζονται εδώ». tribune.gr/news/world
Ας γίνει λοιπόν πραγματικότητα το όνειρο.

Και φυσικά ..στην πρώτη φάση οι ταινίες θα είναι ΘΡΙΛΕΡ και στην δεύτερη φάση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.


Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΥΓ : Αφιερωμένο στους προγόνους μας εκ της Μαρτυρικής Μικρασιατικής ΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου