Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2017 στο άρθρο :

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟ 2017. 

είδαμε τις εξελίξεις που μας απασχόλησαν πέρσυ,δίνοντας μία άλλη τροπή στα γεγγονότα που ζούμε.

Μέσα στον Ιανουάριο του 2018 είχαμε πολλά γεγγονότα στα οποία θα αναφερθούμε στη συνέχεια.

Μετά την Τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία τον Αύγουστο του 2016,πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και νέα εισβολή και στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Αφρίν,μετά από συννενόηση των Τούρκων στρατηγών με τους Ρώσους στρατηγούς στη Μόσχα.Τα Ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από την Αφρίν και η Τουρκία έπεσε στην παγίδα του πολέμου.Οι Κούρδοι της Αφρίν ζητούν την συνδρομή του Συριακού στρατού στον πόλεμο κατά των Τούρκων.

Δεν σταματούν όμως εκεί και ξεκινούν βομβαρδισμούς και στην Μανμπινζ(Ιεράπολη)η οποία φιλοξενεί ΝΑΤΟ "ι"κά και κυρίως Αμερικάνικα στρατεύματα.Το τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ερντογάν προχτές το βράδυ,ήταν καθοριστικό αφού του ζήτησε να σταματήσει τις πολεμικές επιχειρήσεις και η απάντηση που πήρε από τον Ερντογάν ήταν ότι θα συνεχίσει μέχρι να σκοτωθεί και ο τελευταίος Κούρδος.

Ο κίνδυνος σύρραξης Τουρκίας-ΝΑΤΟ και ΗΠΑ μέσα στη Συρία είναι ορατός.Η Τουρκία θα πιαστεί με τα 4 σε πόλεμο,όπως λένε και οι προφητείες.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι αναφέρουν οι προφητείες για την κατάσταση που αναπτύσσεται από το Τουρκικό πείσμα(ή την διπλωματική ντρίμπλα της Μόσχας προς την Τουρκία).

 Ο Άγιος Πα'i'σιος έλεγε:

  «Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο.

 Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία :

 «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.
Το ίδιο ακριβώς είχε πει και ο Άγιος Παϊσιος αναφορικά με γεγονότα που θα συμβούν στην Κωνσταντινούπολη και είχε ορίσει το χρονικό σημείο «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».

Είπε πώς ό τι έπαθε τό Ίράκ,τό ίδιο θά πάθει καί ή Τουρκία άπό μία συμμαχική δύναμη καί κυρίως άπό τούς Αμερικανούς. Θά χάσει ακόμη καί τούς πατροπαραδότους φίλους της, τούς Γερμανούς. 

Η Γερμανία προχτές αποφάσισε στο Κοινοβούλιο να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων και την αναβάθμιση των Γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard-2, στην Τουρκία.

Ουσιαστικά οι εξελίξεις στην Συρία θα συμπαρασύρουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΜΠΟΣ.

 «Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας «μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα…» κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε…

Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του «πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!», προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά…

Όταν τον ρωτήσαμε «τι είδες Δέσποτα;» με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, «όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!» και το επανέλαβε πολλές φορές «εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…» εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς… Τον ξαναρωτήσαμε «τι άλλο είδες Δέσποτα;» και μας είπε «θα σας πω μετά…» αλλά μετά εκοιμήθη…»

πηγή:hggiken.pblogs.gr


Ενα ακόμα εθνικό θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Η ονομασία του κράτους των Σκοπίων,με επικρατέστερα ονόματα το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή Nova Makedonia.

Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 500.000 ατόμων.Χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία της γειτονικής χώρας, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Ακολουθεί ακόμα ένα συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα της Αθήνας.

Για το θέμα της ονομασίας ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ αύριο θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Τι λένε όμως οι προφητείες πάνω σε αυτό το θέμα;


Ο Άγιος Πα'ί'σιος έλεγε:
"Αφού πρώτα αναγνωριστούν τα Σκόπια,μετά θα διαλυθούν."
"Tην σαύρα να μην την φοβάστε,γιατί δεν μπορεί να σας κάμει τίποτα."
"Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους.Αν έμενε σε μας αυτή η δουλειά θα το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος." Ενώ ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε αναφέρει:
"Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά"
 Τα Δελειατά είναι περιοχή στο Τέτοβο,όπου ζουν οι Αλβανόφωνοι.

 «Ζητούμε από τις σχετικούς διεθνείς παράγοντες, οι οποίοι έχουν εντολή από τον ΟΗΕ να επιλύσουν τη διαφωνία του ονόματος της χώρας μας, να εισακούσουν την πρότασή μας. Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει την πραγματική εδαφική συνοχή.
Αυτό είναι «Βαλκανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία» (Балканска Федеративна Република)», αναφέρει η ανακοίνωση των Αλαβανόφωνων στα Σκόπια που έστειλαν στα μέσα ενημέρωσης.

 

Ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου έγραφε το 1996;

"Αδερφοί,μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν,να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό,γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους,η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδος,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες,ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε δις δραχμές(εκατομμύρια ευρώ),για αγορά αεροπλάνων( όπως η συζήτηση για τα F-15και η αναβάθμιση των F-16;),πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων(Kiowa;) κλπ.

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται "θερμά επεισόδια"-και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας (Ερντογάν: Tα σύνορα της καρδιάς μου) τα νησιά μας  (Οι έλληνες έχουν καταλάβει 20 Τουρκικά νησιά στο Αιγαίο,όπως δηλώνουν τα Τουρκικά ΜΜΕ).Οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν 

(το ζούμε πολύ έντονα φέτος).

Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο φαινομενικά κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή.

 Με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί,ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται.Κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να καθιερώσουν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για καρτεσ πιστωτικεσ
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός,να ξεσηκώσουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Ας μην αλληλοκατηγορούμαστε και ας μην αυτοεξοντωνόμαστε σαν λαός και έθνος.γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας.,όταν θα βλέπουν ότι θα είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν."

Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά:

"Είδατε τι έπαθε ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;

Τους μωραίνει ο Θεός και αφού γίνουν ρεζίλι μετά παίρνουν τον δρόμο τους.Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία,το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν."
 Ενα ακόμα θέμα είναι οι σχέσεις με την Αλβανία και η πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Κοτζιά στην Κορυτσά,που συζήτησε με τον Αλβανό ομόλογό του θέματα όπως τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα,αλλά και το ζήτημα της Τσαμουριάς.Και σε αυτό το θέμα έχει αναφερθεί ο Άγιος Πα'ί'σιος.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Τσιαλίκης Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Θεολόγος, Κομοτηνή «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε.
Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα
πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την
Αλβανία;
Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης – Συγγραφέας.
Μαθαίνουμε λοιπόν τα παρακάτω: 
 

Η Αλβανία εξοπλίζεται: Η Αυστρία παραδίδει 'έξυπνα' επιθετικά όπλα.

 

Σχετική μνεία  για την νέα προμήθεια του αλβανικού στρατού έκανε στη σελίδα της η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Όλτα Τζάσκα
Μετά τον εξοπλισμό με πυραυλικά συστήματα της Σερβίας και της  Κροατίας, τώρα και η Αλβανία έχει εισέλθει στην κούρσα εξοπλισμών με σκοπό την πλήρη ανανέωση των τεθωρακισμένων μάχης, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Μάλιστα, έπειτα από την άφιξη των τεθωρακισμένων οχημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνολική ανανέωση των ελαφρών όπλων, ο στρατός αγόρασε από την Αυστρία επιθετικά όπλα για το πυροβολικό.
 
Πρόκειται για εξοπλισμό από τη γνωστή αυστριακή εταιρεία «Hirtenberger AG», η οποία παράγει κανόνια και όλμους, τα πιο ‘δολοφονικά’ στον κόσμο.


Προς το παρόν το Υπουργείο Άμυνας, έχει αγοράσει όλμους διαμετρήματος 60 χιλιοστών, που κρίνονται ιδανικοί για τις ειδικές δυνάμεις και έχουν αποδειχθεί επιτυχείς από στρατούς στον κόσμο.


Εκτός από τον αυστριακό στρατό, ένα από τα πιο γνωστά στρατεύματα του κόσμου που χρησιμοποιεί αυτό το πυροβόλο είναι οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις SAS.


Έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο Αφγανιστάν και ο στρατός ξαναγόρασε όλμους τύπου  ‘Hirtenberger’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου