Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

January 18, 2018 Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και ο «ρεαλιστής» Νίμιτς.


Eχθές πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων, μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Νίμιτς προέβη στην εξής δήλωση: «Ο ΟΗΕ έχει εγκρίνει την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, όπου εμπεριέχεται το όνομα “Μακεδονία”. Επίσης 140 χώρες έχουν προβεί εν συνεχεία στην αναγνώριση με το συνταγματικό της όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Συνεπώς δεν θα είναι ρεαλιστική μια πρόταση που δεν θα εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία». Και εδώ στην Ελλάδα άρχισε πάλι στα κεφάλια των πολιτικών η «τρικυμία εν κρανίω». Τα πράγματα όμως για όποιους δεν υπηρετούν κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, είναι ξεκάθαρα και θα τα εξηγήσουμε. Για δε τους πνευματικούς ταγούς που επικαλούνται διακριτούς ρόλους και εξ “αγάπης” αποχή, πάλι εξηγούμε.

Το πρόβλημα είναι και εθνικό και κατ’ εξοχήν πνευματικό. Ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. έχουν ορίσει στο καταστατικό τους ότι δεν επιτρέπουν ούτε δέχονται στους κόλπους τους κάποια χώρα που έχει εθνικιστικές, αλυτρωτικές βλέψεις προς άλλη χώρα. Επειδή τα Σκόπια με το Σύνταγμά τους έχουν ξεκάθαρα επεκτατικές βλέψεις προς την ελληνική Μακεδονία (όπως προαναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας), η Ελλάδα επικαλέστηκε το 1992 και 2008 αυτό το γεγονός και έθεσε βέτο, με συνέπεια το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. να μην μπορούν να δεχθούν  στους κόλπους τους τα Σκόπια, αν προηγουμένως δεν συμφωνήσει η Ελλάδα, λόγω του ότι το καταστατικό τους δεν συναινεί σε χώρες με επεκτατικές διαθέσεις να είναι μέλη τους.
Τι έκαναν λοιπόν; Ο ΟΗΕ αναγκάσθηκε και δεν αποδέχθηκε τα Σκόπια με τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Όμως πρόστυχα έδωσε προσωρινή ονομασία (μέχρι την τελική διευθέτηση του θέματος): «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Π.Γ.Δ.Μ.)», όπου αυθαιρέτως ενέθεσε εντός και τον όρο “Μακεδονία”, γνωρίζοντας προφανώς ότι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Ενώ λοιπόν ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., υποτίθεται ότι ως οργανισμοί σεβόμενοι τον εαυτό τους δεν αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», και ως «τίμιοι» δεν συναινούν στην είσοδό τους στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ. Την ίδια ακριβώς στιγμή αυτά τα ίδια τα μέλη των οργανισμών ΟΗΕ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ (140 τον αριθμό), μη σεβόμενα  την υπογραφή τους που έβαλαν στους διεθνείς οργανισμούς, αναγνώρισαν ξεχωριστά το καθένα το κράτος των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και μιλάμε για όλα τα μέλη-κράτη των εταίρων μας της Ε.Ε., όλα τα μέλη-κράτη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και τα μέλη του ΟΗΕ.
Αυτό που έχει γίνει είναι πρόστυχο, άδικο, υποκριτικό, μη αλληλέγγυο, ψεύτικο, ανήθικο, εκβιαστικό, παράνομο, βοηθούν στην κλοπή (ονόματος, γλώσσας, πολιτισμού, ταυτότητας)· είναι φασισμός (και όλα αυτά, άγιοι πατέρες, είναι πνευματικές ενέργειες, δεν είναι εθνικές).
Κύριε Νίμιτς, πρέπει να αφήσετε ήσυχη την Ελλάδα και να στραφείτε ρεαλιστικά προς όλα αυτά τα κράτη που δεν σεβάστηκαν τις καταστατικές αρχές των διεθνών οργανισμών στους οποίους ανήκουν, και να τους πείτε να είναι ρεαλιστές και όχι υποκριτές, να είναι τίμιοι και όχι φονιάδες των λαών και να άρουν την αναγνώριση των Σκοπίων. Τι είδους «ρεαλισμός» είναι να υπογράφει  η Γερμανία ως μέλος της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, δι’αυτών των οργανισμών να υπογράφει λοιπόν, ότι σύμφωνα με το καταστατικό τους, το κράτος των Σκοπίων δεν μπορεί να αναγνωριστεί και να εισέλθει στους κόλπους τους, και αμέσως μετά ως «Γερμανία» να αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»; Δυστυχώς το ίδιο έπραξαν όλα τα κράτη (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία κ.λ.π.), το ίδιο και οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα κ.λ.π. «Ρεαλισμός» για να μην τρελαθούμε, σημαίνει ότι πρέπει όλα τα μέλη-κράτη να συμμορφωθούν με τις καταστατικές αρχές των διεθνών οργανισμών (Ε.Ε., ΟΗΕ, ΝΑΤΟ), με τους οποίους  υπέγραψαν, και όχι η μοναδική χώρα που τις τηρεί, η Ελλάδα, να υποχρεωθεί και αυτή να τις καταπατήσει.
Εάν είστε τίμιοι και θέλετε να είστε ρεαλιστές και να λύσετε το πρόβλημα, είναι εύκολο. Δείξτε στην παγκόσμια κοινότητα το πραγματικό σας πρόσωπο, καταργείστε από τα καταστατικά των διεθνών οργανισμών σας τα συγκεκριμένα άρθρα και εντάξτε τα Σκόπια στους κόλπους σας όπως σας αρέσει, και κατασπαράξτε τα. Εξάλλου εσείς είστε οι έμποροι όπλων, εσείς είστε οι δημιουργούντες τους πολέμους. Μην πιέζετε όμως την Ελλάδα να νομιμοποιήσει την παγκόσμια παρανομία σας, εκχωρώντας το όνομα “Μακεδονία”. Αυτό ούτε εκχωρείται ούτε το διαπραγματευόμεθα· το δημιούργησε ένας Μέγας Αλέξανδρος και δεν μπορεί να το καταστρέψει ένας Αλέξης.
Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν θα ενδώσουμε στην αδικία, στο ψέμα, στην υποκρισία σας, την απατεωνιά σας, και υπάρχει και η Θεία Δικαιοσύνη που ορίζει ότι: «πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται». Και αυτός ο νόμος είναι και απαράβατος και αληθινός και ήδη έχει αρχίσει να ενεργεί. Δεν μας ενδιέφερε ποτέ ποιοι και πόσοι είστε απέναντί μας (βλέπε Μ. Αλέξανδρο με Πέρσες, βλ. Λεωνίδα στις Θερμοπύλες με Πέρσες, βλ. Παπαφλέσσα στο Μανιάκι, βλ. ελληνικό λαό έναντι του άξονα 1940). Η μοίρα μας είναι απόλυτα συνυφασμένη να είμαστε πάντα απέναντι στους πολλούς και πάντα να λέμε «ΟΧΙ». Μη ξεγελιέστε που το «παιδί» το 63% «ΟΧΙ» του πρόσφατου δημοψηφίσματός μας το βάπτισε «ΝΑΙ». Και αυτό να είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες θα το διορθώσουμε, και δεν θα του επιτρέψουμε να βαπτίσει και τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Αυτό.
————————
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βλέπω γενικά η αριστερά και όλα τα παρακλάδια της να είναι κατά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.· γενικά από παλιά το σύνθημά της ήταν: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Τώρα όμως που όλοι αυτοί επιδεικνύουν όλη την ανωτέρω εκβιαστική προς την Ελλάδα συμπεριφορά, και που εμείς βγαίνουμε στον δρόμο, και απέναντί τους διατρανώνουμε το «ΟΧΙ», εσείς όλως παραδόξως καταφέρεστε εναντίον ημών των Ελλήνων πολιτών, συκοφαντώντας μας ως εθνικιστές, φασίστες κ.λπ.!!
Εάν η ουσία του προβλήματός σας είναι όπως λέτε, ότι στο συλλαλητήριο αυτό συμμετέχουμε όλοι οι “εθνικιστές” και “φασίστες”, η εκκλησία, κόμματα (αριστερά, δεξιά, κεντρώα, ακροδεξιά, φασιστικά), και εσείς όπως λέτε, δεν συμμετέχετε «ίνα μη μιανθήτε», καλώς. Σεβόμεθα την άποψή σας, όμως αν είναι αυτός ο λόγος σας, τότε κάντε κι εσείς συλλαλητήριο στην Καμάρα κατά του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, της Ε.Ε. και όχι ενάντια σε εμάς, διότι είναι γελοίο να «χαλάτε τον κόσμο» όταν οι δανειστές βγάζουν στον πλειστηριασμό ένα σπίτι Μακεδόνα 40 τ.μ. (και καλά κάνετε), και όταν οι ίδιοι  «βγάζουν στο σφυρί» όλη την Μακεδονία και ο Μακεδόνας νοικοκύρης αντιδρά, εσείς όχι μόνο δεν αντιδράτε, αλλά θέλετε κι εμείς να μην αντιδρούμε, και συκοφαντείτε εμάς και διοργανώνετε αντι-συλλαλητήριο (το οποίο είναι φυσικά απόλυτο δικαίωμά σας).
Εμείς αγαπάμε τους πρόσφυγες και οικογενειάρχες μετανάστες και προσπαθούμε να απαλύνουμε τη δυστυχία τους, και οι οπαδοί της «Χρυσής Αυγής» μας βρίζουν ως δήθεν μη αγαπώντες την πατρίδα. Βγαίνουμε να διαδηλώσουμε για την πατρίδα κι έχουμε κάποιους κουλτουριάρηδες αριστερούς που μας βρίζουν ως «εθνικιστές» και φίλους φασιστών. Σοβαρευτείτε λίγο όλοι σας και αναρωτηθείτε μήπως έχετε αρχίσει να γίνεσθε πλέον γραφικοί; Εμείς μπορεί να έχουμε ένα αριστερό και ένα δεξί αυτί (για να σας ακούμε δεξιούς και αριστερούς), αλλά έχουμε δυο οφθαλμούς, για να κοιτάμε ευθεία και όχι δεξιά ή αριστερά· απλά είναι καιρός να σοβαρευτούμε όλοι. Αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου