Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Σήκω Έλληνα , έχεις ΜΑΝΑ με κλήρο στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Φώτο ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Ο Έλληνας δεν είναι  για τα εύκολα αλλά για τα δύσκολα εκεί δείχνει ποιος είναι . 
Σήκω Έλληνα και πιάσε τις άκρες σου που είναι στον Ουρανό και όχι στα κομματικά επιτελεία. 

Δεν χρειάζεσαι κεντρικούς ομιλητές αλλά να βρεθείς στις πλατείες ειρηνικά, να αλληλοκοιταχθείς με τον διπλανό και να συντονιστεί η καρδιά σου στις ιστορικές συχνότητες του πεπρωμένου σου. 
Αυτό έγινε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης της 21 Ιανουαρίου του 2018. 
Έγινε ένα ΘΑΥΜΑ. 
Μέσα στην παγωνιά  μια Αγιαστική  Χάρις διαπερνούσε τις καρδιές των συμμετεχόντων που τους θέρμαινε τα σωθικά και μάλιστα ξεχείλιζε και περιέλουζε μέσα από τις οθόνες   ακόμη και τους θεατές των ΜΜΕ που αποθανάτιζαν στην ιστορία το θαυμαστό αυτό γεγονός. 
Όσους και να ρωτήσετε , θα σας πουν ότι αυτό το αντάμωμα είχε την ΕΥΛΟΓΙΑ του Ουρανού. 
 Εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές η κάθε μία έχει να διηγηθεί κάτι και θα το λέει αύριο μεθαύριο στα παιδιά τους ως αφήγημα μια συγκλονιστικής Εθνικής στιγμής. 
Αδελφοί δεν ήταν απλώς αυτό ένα προσκλητήριο αλλά ήταν μια πρόβα, μια προθέρμανση παλιγγενεσίας από αυτά που έρχονται και γνωρίζουμε πολύ καλά τι έρχεται στην πορεία του Έθνους μας προς την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ. 
ΤΙ δεσμεύει τους ταγούς και δεν αναφέρονται στα λεγόμενα και τις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη; 
Αν ήταν ψέματα να μας το πουν ( Θεός φυλάξοι) αν αυτά ήταν μόνο για τον πιστό  κοσμάκη και όχι για αυτούς τότε τι; 
Δεν βλέπουν τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν σκάζουν μόνο γύρω μας αλλά και στην αυλή μας ; 
Πότε θα σηκωθούν όχι για να ξεσηκώσουν τον πιστό λαό αλλά να τον « ξεσηκώσουν σε πανεθνική μετάνοια» με καθαρές κουβέντες  στον Αρμαγεδδώνα που έρχεται; 
Τίποτε από εδώ και πέρα δεν θα είναι όπως πριν  
Τα σκοτάδια είναι πλέον ληγμένα και παίζουν τα ρέστα τους. 
 Η Ελλάδα με την καρδιά της την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει . 
Έχει εγγραφή στο κτηματολόγιο του Ουρανού με τίτλους καθαγιασμένους με μαρτυρικό αίμα και υπογραφές ΑΓΙΩΝ. 
Σήκω Έλληνα , έχεις ΜΑΝΑ με κλήρο στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα. 
  
Φώτο ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ 
« Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;    
« Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.     
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.    
Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών).    
Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.    
Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό.»  
Το ΟΧΙ του 40 ακούστηκε πάλι  στην Συμβασιλεύουσσα της Ρωμιοσύνης, την Θεσσαλονίκη για να μας προετοιμάσει για το άλλο Έπος που έρχεται , αυτό της Κωνσταντινούπολης. 
ΑΥΤΌ ακριβώς λέει και η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σε πολεμιστές του ΕΠΟΥΣ του 40 που πριν λίγες ώρες βροντοφώναξαν το ΟΧΙ στο φασισμό  
«Και σας λέγω και τούτο ακόμα: 
μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 
 
Φώτο ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΣ 
«1940 ¨Το ακόλουθο επεισόδιο συνέβηκε στόν Καλαμά, τις πρώτες μέρες της ιταλικής εισβολής, όταν ακόμα οι φασίστες νόμιζαν πως τίποτε δεν μπορούσε να σταματήσει την προέλασή τους. 
Ένα μικρό μας τμήμα, κατατσακισμένο από την κούρασι, άυπνο μέρες ολόκληρες, είχε μαζευτεί σ’ έναν καλαμώνα της αριστεράς όχθης τού ποταμού γιά νά ξαποστάσει λίγες ώρες. 
Οι άνδρες λαγοκοιμόνταν, μα πετάχθηκαν ξαφνικά στο άκουσμα μιας παράξενης, υπερκόσμιας φωνής. 
Καί είδαν τότε, μέσα στο σκοτάδι που τους περιτριγύριζε, μιάν αχνή οπτασία, μιά γυναίκα με πονεμένη μορφή, μα που το πρόσωπό της αχτινοβολούσε από μιά υπερκόσμια χαρά. 
Την γνώρισαν αμέσως, αν και ποτέ δεν την είχαν ξαναδεί: 
ήταν η Παναγία, που τους μιλούσε: 
«Τούτο εδώ είναι το ακρώτατο σημείο όπου θα φτάσουν οι αντίχριστοι. Από εδώ και πέρα, τίποτε δεν θα σταματήσει τη φυγή τους. Και σας λέγω και τούτο ακόμα: 
μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 
Και το όραμα εξαφανίστηκε. Την επομένη, άρχιζε η αντεπίθεσίς μας, οι Ιταλοί ξαναπερνούσαν τον Καλαμά άρον-άρον και η φυγή τους από τότε δεν έχει σταματημό.» 
(«Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκαιον μας», εφ. Η Νίκη, 19-4-41. Σύγχρονη δημοσίευση, στο λεύκωμα του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ’40, σελ.146, με τον τίτλο «Φωνή υπερκόσμια»).http://yiorgosthalassis.blogspot.com/ 
Το παραπάνω κείμενο-προφητεια βρίσκεται στο βιβλίο Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 40 του κ. Αλέκου Φλωράκη. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο πόνημα που καταγράφει άγνωστες πτυχές των γεγονότων μέσα από τις ιστορικές πηγές .Ιδιαίτερη αξία σε αυτή τη 
προσπάθεια οι αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων. Μάλιστα στο βιβλίο αυτό υπάρχει και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο όπου κατά κύριο λόγο παρουσιάζονται θαύματα που βίωσαν οι στρατιώτες μας και ειδικά εμφανίσεις της Παναγίας μας. Από τη σελίδα 141 έως 150 παρουσιάζονται πολλά θαυμαστά περιστατικά. http://oimos-athina.blogspot.gr/Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016) 
Γιατί η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ είπε : «μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 
Το λέει ολοκάθαρα και το στηρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 
Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· 
τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ· 
αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· 
αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· 
μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία· 
( Από κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου) 
Αυτές οι λυπηρές εξελίξεις που μας ετοιμάζουν μπορεί να ξεκινήσουν αλλά δεν θα ολοκληρωθούν. 
Θα γίνουν όμως η καθοριστική αφορμή να ξυπνήσει ο Έλληνας άπαξ δια παντός. 
Όλα θα τα απεργαστεί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να μας τραντάξει και να μας βγάλει από την κοπριά της αμαρτίας. 
Συμφέροντα παντού αλλά πάνω από τα συμφέροντα βρίσκεται ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας ο ΚΥΡΙΟΣ της ΔΟΞΗΣ Ιησούς Χριστός  που έχει αποφασίσει ότι η παγκόσμιος ιστορία δεν τελειώνει δίχως τους  Έλληνες. 
Η Μακεδονία έδωσε στην ανθρωπότητα τον Εκπολιτιστή Βασιλέα Μ. Αλέξανδρο και η Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ της το ανταπέδωσε κάνοντας την ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.    
Έτσι η Μακεδονία κατέστη ανά τους αιώνες η γεωπολιτική γέφυρα της πνευματικής και πολιτισμικής τροφοδοσίας με ζωοποιά νάματα στον Παγκόσμιο Πολιτισμό.    
Όσες γενιές και να περάσουν η Ελλάδα θα κτυπάει με καρδιά Μακεδονίας.   
Διότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χθες και σήμερον η αυτή και εις τους αιώνες    
Γιατί η Μακεδονία ευλογήθηκε ποικολοτρόπως με τα Αγιαστικά Νάματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  . 
Με Πίστη και Ελπίδα  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου