Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Tα κομμάτια για τον αποκαλυπτικό πόλεμο έχουν τοποθετηθεί στη θέση τους: Ο Κίτρινος πόλεμος περιμένει απλώς το "Γεγγονός έναρξης"

- Ποιος χρηματοδότησε την άνοδο του Ισλάμ; «Το Ισλάμ είναι το« χέρι εκτέλεσης »της νέας παγκόσμιας τάξης»behold_cup_of_trembling.jpg

Υποβάλλεται στο All Pipeline από τον Pastor Dick Carmack.

Καθώς μελετάτε τη Βίβλο σας, δεν θα δείτε καμία αναφορά στον πόλεμο των τελευταίων χρόνων με ασιατική εξουσία που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Ισραήλ. Αντ 'αυτού, οι βιβλικοί πόλεμοι Ισλάμ / Ισραήλ είναι συγκεντρωμένοι στο κέντρο της Ανατολής. Η επόμενη μεγάλη σύγκρουση ονομάζεται "Γωγ-Μαγώγ" και τα κομμάτια πέφτουν γρήγορα στη θέση τους. Ο "Ψαλμός 83 του Ψαλτηρίου" μπορεί επίσης να είναι μέρος της εξίσωσης. 
 Ο προφήτης Ιεζεκιήλ στο Κεφ. 38, αναφέρει μια εξουσία από τα "βόρεια μέρη" σε σχέση με το Ισραήλ, μερικές άλλες μεταφράσεις, επιδιώκουν την εξειδίκευση και προσπαθούν να πουν "τα τελικά μέρη του βορρά." Μερικοί λένε "πολύ βόρεια" "Και ένας λέει" άκρως βόρεια ". Το Εβραϊκό αποκαλεί" πλευρές του βορρά. "Καμία όμως δεν χρησιμοποιεί" ανατολικά "σε σχέση με το" βορρά. "Ας το ονομάσουμε" βόρεια ".

Αυτό ουσιαστικά αποκλείει την Κορέα ή την Κίνα, τουλάχιστον μέχρι που οι "βασιλιάδες της ανατολής" να εμπλακούν αργότερα στον Αρμαγγεδώνα.

Οι περισσότεροι σχολιαστές πιστεύουν ότι η χώρα που κάνει εισβολή στις Προφητείες του Ιεζεκιήλ στο κεφ. 38, είναι η Ρωσία. 
 Ένας μικρότερος αριθμός υποστηρίζει ότι η Τουρκία ταιριάζει καλύτερα στην περιγραφή. Λαμβάνοντας υπόψη τους υπάρχοντες ελιγμούς, η Τουρκία ταιριάζει περισσότερο από τη Ρωσία και φαίνεται να είναι ο πιθανός υποψήφιος. Μήπως η Ρωσία ενδιαφέρεται ακόμη και για την περιοχή; 
Σίγουρα. Η Ρωσία είναι σημαντικός προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Οι προτεινόμενοι ανταγωνιζόμενοι αγωγοί στα μέσα της ανατολής είναι οι ανασταλτικοί παράγοντες στη σύγκρουση της Συρίας-ISIS και η Ρωσία έχει άμεσο ενδιαφέρον για τον έλεγχο του αποτελέσματος. Θα επιθυμούσε επίσης να γίνει θαλάσσια δύναμη στη Μεσόγειο. Η Ρωσία, ωστόσο, πάσχει από μια χαλαρή οικονομία, μόνο ένα κλάσμα του μεγέθους της αμερικανικής οικονομίας και είναι περιορισμένη σε ό, τι μπορεί πραγματικά να επιτύχει.
Ωστόσο, ένας μεγάλος πόλεμος, ίσως ένας παγκόσμιος πόλεμος, μας περιμένει.Οι παίκτες είναι ευθυγραμμισμένοι, η έναρξη είναι κοντά και ρωτάμε: "Ποιο θα είναι το γεγονός της έναρξης για τον πόλεμο Γωγ και Μαγώγ;
Μόνο ο Θεός ξέρει σίγουρα, αλλά από εδώ φαίνεται ότι το Ιράν θα σπρώξει τα γεγγονότα λίγο πολύ σκληρά και το Ισραήλ θα απαντήσει συντριπτικά, ίσως με προληπτικό κτύπημα για να διατηρηθεί ως έθνος. Μετά από αυτό όλα τα στοιχήματα είναι απενεργοποιημένα.
Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο ανατολικό Ιράν (Ελάμ) στον Περσικό Κόλπο μπορεί να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στον ερχόμενο πόλεμο, διότι εάν ο αρχαίος αυτός εχθρός του Ισραήλ, που επιστρέφει στην εποχή του Αβραάμ, πλήξει ολόκληρη την περιοχή, μπορεί να εκραγεί. 
Εάν επρόκειτο να σημειωθεί μεγάλος σεισμός με την καταστροφή των εργοστασίων, θα μπορούσαν να προκύψουν όλα τα είδη πτώσης. Εάν η γη κινείται, το Ισραήλ θα κατηγορηθεί γι 'αυτό;
gog_magog_war_near.jpg
 Η προσοχή του κόσμου επικεντρώνεται σε αυτό το μικρό κομμάτι γης στην ανατολική Μεσόγειο. Έτσι είναι και η Βίβλος.
Η αρχαία Ελάμ  όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και στη Γένεση κεφ. 14 ήταν ένας από τους εισβολείς της περιοχής που αργότερα αποκαλούνται " Άγιοι Τόποι," παίρνοντας αιχμαλώτους και λεηλατώντας τις πόλεις της πεδιάδας. Ήταν τότε και είναι σήμερα πρωταρχικός υποψήφιος για τους πολέμους των εσχάτων καιρών.
Οι πόλεμοι που συνδέονται με τους απογόνους του Αβραάμ τρέχουν βαθιά στην ιστορία και συνεχίζονται για αιώνες καθώς οι λεπτομέρειες παίζουν οι ίδιες, προ-γράφονται ως προφητείες στις σελίδες της Βίβλου.
Ξεκινά από την εποχή του Αβραάμ.Το πρώτο παιδί του με την Αιγύπτια Άγαρ ήταν ο Ισμαήλ.Το 2ο παιδί του ήταν ο  Ισαάκ όταν ο Αβράμ ήταν 100 και η Σαράη η σύζυγός του ήταν 90. Οι δύο απόγονοι του Αβραμ (αργότερα του Αβραάμ) είχαν προορισμό να συγκρούονται από τότε. Ένα παιδί ήταν νόμιμο, το δεύτερο παιδί (Ισαάκ). Το πρώτο παιδί (Iσμαήλ), που γεννήθηκε εκτός γάμου με την Άγαρ , ήταν παράνομο. Από τον Ισαάκ προχώρησε ο εβραϊκός λαός, από τον Ισμαήλ ήρθαν οι Άραβες που απαρτίζουν τους ιδρυτές και το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών του Ισλάμ. Ο Θεός έχει καταστήσει σαφές ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός του λαός, ο κόσμος και ο πρίγκιπας (ο Σατανάς) στέκονται με το Ισλάμ. Βεβαιωθείτε ότι είστε στην νικήτρια πλευρά γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το πώς θα τελειώσει .
Καθώς διανύουμε τους έσχατους καιρούς παρατηρούμε ότι το Ισλάμ έγινε προφανώς το επιλεγμένο χέρι εκτέλεσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι άνθρωποι με χρήματα, σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, πρέπει να έχουν μια ομάδα κακοποιών για να επιβάλουν τη θέλησή τους, έτσι βλέπουμε μια ισλαμική εισβολή σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σκηνή έχει οριστεί, οι παίκτες είναι στη θέση τους και οι τελικές κινήσεις βρίσκονται στο στάδιο της εφαρμογής. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι ότι το Παγκόσμιο πλήθος θα είναι επιτυχές τώρα ή αργότερα; Επειδή η Αγία Γραφή διδάσκει σαφώς ότι σε μια ορισμένη χρονική στιγμή μια παγκόσμια κυβέρνηση θα διοικείται μέσω μιας ομάδας δέκα «βασιλέων» (Δανιήλ 7:24 · Αποκ. 17:12) ή πολιτικών αχρήστων για τον Αντίχριστο.
Η Ρωσία θέλει να έχει περισσότερη πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα,έτσι συνεργάζεται με την Τουρκία του Ερντογάν που είναι ο κύριος παίκτης από τα "βόρεια".
Οι Παλαιστίνιοι θέλουν κράτος με πρωτεύουσα την Αν.Ιερουσαλήμ.Το σχέδιο του Τράμπ μπορεί να πετάξει  τους Παλαιστίνιους, αλλά δεν θα πετάξει  τους θρησκευτικούς Εβραίους και αν καταφέρει να περάσει κάπως τα εμπόδια αυτά, ο ίδιος ο Θεός θα φροντίσει το πρόβλημα γιατί λέει καθαρά στο τρίτο κεφάλαιο του Ιωήλ ότι αν «κάνουν»την "Ιερουσαλήμ, που θα φέρει τον πόλεμο για να τερματίσει όλους τους πολέμους, 
Γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα, συγκεκριμένες τις συγκρούσεις που πρόκειται να συμβούν, αλλά το χρονοδιάγραμμα όλων αυτών είναι εντούτοις πολύ αβέβαιο. Το σημείο αυτού του άρθρου είναι ότι ο πόλεμος με την Κορέα αυτή τη στιγμή δεν ταιριάζει στο προφητικό σχέδιο, ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ισλάμ είναι πιο κοντά. 
Όσον αφορά τη σχετική ξαφνική εμφάνιση του Ισλάμ που αναδύεται σε όλο τον κόσμο και παίρνει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια πολιτική, μπορεί να αποδοθεί μόνο ένα εκπληκτικό χρηματικό ποσό που δαπανάται για την απόκτηση αλλιώς κάπως λογικών πολιτικών. Μία τέτοια είναι η Γερμανίδα Άγκελα Μέρκελl (συν την Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει) να χάσει εντελώς το μυαλό της στο να έχει ανοιχτά τα σύνορα της χώρας στην εισβολή μιας άπλυτης, αμόρφωτης μάζας παράτυπης ανθρωπότητας που ονομάζεται Ισλάμ και κατεβαίνει στον πολιτισμένο κόσμο από τη Μέση Ανατολή.

Απλώς δεν υπολογίζει ότι οι πολιτικοί του κόσμου ξαφνικά έχουν χάσει συλλογικά το μυαλό τους ανοίγοντας τα σύνορά τους στο Ισλάμ. 
Η Βίβλος λέει ότι η αγάπη των χρημάτων είναι η ρίζα όλων των κακών και η πιο λογική εξήγηση είναι ότι μερικά δισεκατομμύρια δολάρια έχουν τυπωθεί από τον αέρα και χρησιμοποιούνται για να αγοράσουν την πίστη των παγκόσμιων ηγετών στην προσπάθεια μιας ισλαμικής εισβολής στον κόσμο. Τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και το Ισλάμ θα κάνουν την υποβολή προσφορών από τους Money Masters τους, την κινητήρια δύναμη της ώθησης για παγκόσμια κυβέρνηση. Όπως πολλοί είναι επιρρεπείς να πουν, "Ακολουθήστε τα χρήματα."

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου