Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ: α) Τι κερδιζουμε με τον αγωνα…. β) «Τον αθεο μη τον εχετε εμπιστοσυνη, μη τον βαζετε στο σπιτι σας. Ο απιστος στο Θεο θα ειναι απιστος και σε σας».

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

π. A. εφ. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ:

Τι κερδίζουμε με τον αγωνα; α) «Ὰν οἱ άθεοι και οἱ μασόνοι που μᾶς κυβερνοῦν δεν βροῦν αντίσταση ἀπο το λαό, προχωροῦν ἀμέσως στο επόμενω βῆμα. Αν βροῦν αντίσταση, σταματοῦν και περιμένουν να τους δωθῆ νέα ευκαιρία, για να ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια. Αν ο λαός εἶναι συνεχῶς αγρυπνος δὲν προχωροῦν εὔκολα».

β) Και ένα σύνθημα πολύ ἀγαπητο στοὺς κατασκηνωτας τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης, ἐπὶ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου: «Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΝΙΚΑΕΙ ΕΙΤΕ ΝΙΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ»
 *  *  *

«Τον αθεο μη τον εχετε εμπιστοσυνη, μη τον  βαζετε στο σπιτι σας,  μη τον κανετε γαμπρο

Ο απιστος στο Θεο θα ειναι απιστος και σε σας»

γ) Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος σε κήρυγμά του έλεγε: «Τον άθεο μή τον έχετε εμπιστοσύνη, μη τον  βάζετε στο σπίτι σας,  μη τον κάνετε κουμπάρο, μή τον κάνετε γαμπρό. Αυτός που δεν σέβεται τον Θεό ούτε εσας θα σεβαστῆ. Ο άπιστος στο Θεό, θα είναι άπιστος και σε σᾶς».
(Τον Τσίπρα όλοι τον ξέραν ότι ήταν άθεος. Ηταν ὰστεφάνωτος, και τα παιδιά του σαν τους γιαχωβαδες δεν τα βαπτισε, τα εδωσε τα ονόματα σ` ένα κέντρο! Κάλεσε και ἐπισήμους για να παρακολουθήσουν την ονοματολογία! Και όμως οι Ελληνες τον ψήφισαν!
 Υπάρχουν και οἱ μασόνοι πολιτικοί, να μη τους ξεχνᾶμε, που κανουν τον θεοφοβούμενο, οπως ὁ Παυλόπουλος. Τον παρασημοφορουν μάλιστα αναισθητοι δεσποταδες, γιατὶ πιθανόν νὰ ἔχουν τα ἴδια ἀφεντηκα).

Ο Αλεξανδρουπολεως Ἀνθιμος εχει αντιθετη γνωμη :

«…ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ»!!!

augoustinos-kantiotis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου