Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

H Μεσσιανική διαδικασία ξεκίνησε με τους βομβαρδισμούς της IAF στη Συρία, θα τελειώσει με τις ισραηλινές εκλογές. «Ο Μεσσίας θα είναι ήδη εδώ πριν από τις εκλογές».

ΣΧΟΛΙΟ : Οι εξελίξεις στην Ελλάδα,τα Βαλκάνια αλλά και σε Συρία,Ισραήλ,Ιράν,δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία.Εμείς αναμένουμε την Πολιτειακή ανωμαλία και οι Εβραίοι τον Μεσσία-Αντίχριστο.
Ο ραβίνος Chaim Kanievsky, ένας από τους σημαντικότερους ραβίνους αυτής της γενιάς, έκανε μια συγκλονιστική δήλωση, ισχυριζόμενος ότι ο Μεσσίας(Αντίχριστος) θα προηγηθεί των επικείμενων ισραηλινών εκλογών . Αρκετοί ραβίνοι σημείωσαν ότι η γραφή είναι στον τοίχο και τα σημάδια ότι η διαδικασία που οδηγεί στον Μεσσία έχει ήδη ξεκινήσει ... για εκείνους που έχουν τα μάτια να το δουν.Ο ραβίνος Yekutiel Fish , ειδικός στην Καμπάλα (εβραϊκός μυστικισμός), έδωσε ένα μάθημα αυτή την εβδομάδα, στο οποίο συζήτησε πώς επρόκειτο να γίνει ο Μεσσίας. Ο Rabbi Fish ανέφερε τον ραβίνο Chaim Kanievsky , έναν από τους πιο εξέχοντες ραβείς των Χάρεντι αυτής της γενιάς, οι οποίοι άρχισαν να προδίδουν την άφιξη του Μεσσία μόλις πριν από λίγα χρόνια.
"Είναι γραμμένο ότι στις μέρες που οδηγούν στο Μεσσία, οι τζαντίκοι θα αρχίσουν να αναγγέλλουν την άφιξή του, αλλά μερικοί άνθρωποι, αυτοί που δεν έχουν προετοιμαστεί για την άφιξή Του, θα γελούν στους δίκαιους και τους μαθημένους", ο Rabbi Fish είπε, προειδοποιώντας ότι είναι απαγορευμένο να κοροϊδεύει τους δίκαιους.
Οι "Φίσερς" υπογράμμισαν ότι ο Καίεβσκυ ήταν ιδιαίτερα κατάλληλος για να αναδείξει την άφιξη του Μεσσία. Όχι μόνο ο Ραβίνος Καίεβσκυ είναι ένας από τους πλέον έμπιστους και δίκαιους Εβραίους ζωντανούς σήμερα, υπάρχει και άλλη ένδειξη της σύνδεσής του με τον Μεσσία. Το πλήρες δεδομένο όνομα του Rabbi Kanievsky είναι ο Shmaryahu Yosef Chaim ben (ο γιος της) Miriam(Μαρίας). Ο Ράβι Φις σημείωσε ότι οι πρώτες επιστολές καθενός από τα εβραϊκά ονόματα του ραβίνου Καϊέβσκυ μπορούν να αναδιαμορφωθούν για να λένε "Mεσσίας".
Ο Rabbi Fish ανέφερε μια ιστορία που μόλις τώρα λέγεται στους κύκλους των Haredi στο Ισραήλ. Ένας νεαρός μελετητής Τορά από το εξωτερικό του Ισραήλ φιλοξενήθηκε για το Σάββατο πριν από λίγες εβδομάδες στο σπίτι ενός οπαδού του Ραβίνου Καγιέφσκι. Ο νεαρός επισκέφθηκε τον Καίεβσκυ κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Ζήτησε από τον ραβίνο να υποβάλει αίτηση για ισραηλινή υπηκοότητα προκειμένου να ψηφίσει το κόμμα Haredi στις ισραηλινές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Απριλίου.
"Δεν υπάρχει καμία ανάγκη," απάντησε ο ραβίνος Kanievsky. «Ο Μεσσίας θα είναι ήδη εδώ πριν από τις εκλογές».
Ο νεαρός άνδρας δεν ήταν σίγουρος ότι είχε ακούσει τον ραβίνο σωστά, έτσι αφού αναχώρησε από το σπίτι, ζήτησε από τον εγγονό του Kanievsky, έναν σεβαστό ραβίνο από μόνο του, να επιβεβαιώσει την απάντηση. Ο εγγονός εισήλθε στην αίθουσα του ραβίνου και ρώτησε πάλι: «Πρέπει ο νεαρός να υποβάλει αίτηση για ιθαγένεια πριν από τις εκλογές;»
Ο Rabbi Kanievsky απάντησε: "Του είπα ήδη ότι δεν υπάρχει ανάγκη. Ο Μεσσίας θα είναι εδώ πριν από τις εκλογές. "
Ο Rabbi Fish τόνισε την ανάγκη του Ραβίνος Kanievsky να προβεί σε τέτοιες δηλώσεις.
"Οι άνθρωποι πρέπει να ενεργούν με πρακτικούς τρόπους για να προετοιμαστούν για τον Μεσσία, όχι μόνο να μιλάνε γι 'αυτό", δήλωσε ο Rabbi Fish στο News Breaking Israel . "Ο ραβίνος Καίεφσκι καλεί όλους τους θρησκευόμενους Εβραίους και όλους τους Εβραίους εν γένει να έρθουν μαζί, να επιδείξουν ενότητα όχι μόνο για τις ισραηλινές εκλογές ή τα εθνικά συμφέροντα. Ο απώτερος στόχος μας ως έθνος είναι να φέρει τον Μεσσία και πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον να το κάνουμε αυτό. "
Ο Rabbi Pinchas Winston , εμπειρογνώμονας για τις εβραϊκές πηγές σχετικά με τον Μεσσία, συνήθως αποφεύγει τις προβλέψεις για την άφιξη του Μεσσία βασιζόμενη σε ακριβή ημερομηνία, αλλά σημειώνει ότι μια τέτοια δήλωση του μελετητή και  Ιουδαίου Ραβίνου Καλέβσκυ έπρεπε να σχετίζεται με ένα διαφορετικό τρόπο.
"Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Εβραίοι που ζουν σε μια συνειδητοποίηση του Μεσσία λαμβάνουν αυτές τις προβλέψεις σοβαρά", δήλωσε ο Rabbi Winston στο Breaking Israel News . "Οι άνθρωποι που δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά για να το δουν αυτό, δεν μπορούν να το δουν. Δεν θα το δουν ακόμα και όταν συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. "
Ο Ουίνστον σημείωσε ότι το παράδειγμα αυτής της ικανότητας να δει την Εξαγορά ήταν σιωπηρή στην ιστορία της Εξόδου από την Αίγυπτο.
"Ο Μωυσής περπατούσε για 79 χρόνια και όταν αποκάλυψε τον εαυτό του, τόσο πολλοί άνθρωποι, Εβραίοι και Αιγύπτιοι, έμειναν έκπληκτοι."
Ο Ουίνστον σημείωσε ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τις αρχές του Μεσσία, καθώς εμφανίζονται πραγματικά διότι έχουν διδαχθεί ότι η λύτρωση δεν έχει συμβεί ποτέ.
«Το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ, είναι η δεύτερη φορά που οι Εβραίοι επέστρεψαν στο Ισραήλ», σημείωσε ο ραβίνος Ουίνστον. "Έχουν ήδη υπάρξει δύο Εβρα'ι'κοί Ναοί στην Ιερουσαλήμ. Οι άνθρωποι που δεν έχουν εκπαιδευτεί ή ζουν σε ένα πλαίσιο του Μεσσία δεν σχετίζονται με αυτό, ώστε να μην μπορούν να το δουν ως δυνατότητα ακόμα και όταν συμβεί. "
Ο Rabbi Winston εφάρμοσε αυτήν την έννοια στη σύγχρονη ιστορία.
"Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ παρά μόνο τότε", δήλωσε ο Rabbi Winston. "Έτσι, οι Εβραίοι ήταν έκπληκτοι από αυτό, παρόλο που χτίζονταν για χρόνια. Σήμερα, οι άνθρωποι μαθαίνουν για το Ολοκαύτωμα σαν να μην μπορεί να συμβεί ποτέ ξανά, έτσι ακόμα και μετά τη σκοποβολή στη συναγωγή στο Πίτσμπουργκ και την εκλογή ανοιχτά αντισημιτικών πολιτικών, επιμένουν ότι δεν μπορεί να συμβεί ξανά ».
"Ο Θεός μπορεί να μιλάει σωστά σε σας, λέγοντας ότι ο Μεσσίας είναι ακριβώς μπροστά σας, αλλά αν αρνηθείτε να ακούσετε, δεν θα το κάνετε", εξήγησε ο Winston.
Ο Rabbi Fish συμφώνησε, υπογραμμίζοντας ότι οι προφητικές προβλέψεις θα μπορούσαν να υλοποιηθούν ,παραμένοντας απαρατήρητες. Πριν από οκτώ ημέρες, ο Rabbi Fish προέβλεψε ότι η σεληνιακή έκλειψη του αίματος που πέρασε την ηπειρωτική Αμερική την Κυριακή θα ήταν σημαντικό φαινόμενο, ακόμα περισσότερο επειδή συνέπεσε με τις εβραϊκές διακοπές του Tu B'Shevat.
Στην πραγματικότητα, μια άνευ προηγουμένου αεροπορική επιδρομή της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας κατά των ιρανών στρατιωτικών στόχων στη νότια Συρία την Κυριακή οδήγησε σε εντατικοποίηση της σύγκρουσης. Ένας Ιρανος στρατηγός δήλωσε ότι οι δυνάμεις του ήταν διατεθειμένες να «καταστρέψουν το Ισραήλ» και ο Ισραηλινός Υπουργός Πληροφοριών αναφέρθηκε στην κατάσταση ως «ανοιχτή αντιπαράθεση» με το Ιράν.
"Είναι αλήθεια ότι ο ραβίνος Καίεβσκι λέει ότι ο Μεσσίας είναι επικείμενος σε λίγα χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο όταν μιλάμε για τον Μεσσία", δήλωσε ο Ραβί Ρίσι. "Και κάθε φορά, ο ραβίνος Καγιέφσκι μιλά με διαφορετικούς όρους, περιγράφοντας μια διαφορετική πτυχή της διαδικασίας", πρόσθεσε.
"Ο Μεσσίας είναι ήδη ενεργός στον κόσμο, αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να το δουν", δήλωσε ο Fish. "Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να το δουν αυτό, ανεξάρτητα από την απόδειξη. Αν αναπτυχθεί η σύγκρουση με τη Συρία, θα γίνει σαφές ότι η διαδικασία του Μεσσία ξεκίνησε στον Tu B'Shevat. "
Ο Rabbi Fish τόνισε ότι οι επερχόμενες ισραηλινές εκλογές είναι αποτέλεσμα πολιτικού χάσματος που μπορεί να αποδειχθεί ασυμβίβαστο.
"Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της ισραηλινής κυβέρνησης όπως το ξέρουμε", δήλωσε ο Fish. "Η σύγκρουση είναι πάνω από το νόμο σχετικά με το σχέδιο. Το Ανώτατο Δικαστήριο τους έδωσε τρεις μήνες για να το λύσουν. Μετά από αυτό, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. "
"Η μόνη λύση είναι η ενότητα", υποστήριξε. "Όχι η εμφάνιση ενότητας για πολιτικούς σκοπούς αλλά μια ειλικρινής και βαθιά ενότητα του εβραϊκού λαού. Η τελευταία φορά που βρισκόμασταν μαζί ως έθνος ήταν στις ημέρες του Ναού. Εάν αυτή η πολιτική κρίση, ή η στρατιωτική κρίση, μας φέρει μαζί, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ο Μεσσίας ».
Η δήλωση του Rabbi Kanievsky συζητήθηκε επίσης από τον ραβίνο Matityahu Glazerson , ειδήμονα στους κώδικες Torah, σε πρόσφατο βίντεο . Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα Torah που ψάχνει για αλληλουχίες γραμματοσειρών ανά τακτά διαστήματα στη Βίβλο, ο ραβίνος Glazerson έκανε αναζήτηση για σχετικές εκφράσεις σχετικά με την ανακοίνωση του Kanievsky. Σημείωσε ότι ο όρος "יבוא משיח" (ο Μεσσίας θα έρθει) εμφανίζεται μία φορά στο Λευιτικό 23 δίπλα στα γράμματα "תשעט" που σηματοδοτούν την τρέχουσα εβραϊκή χρονιά, 5779.
Ο ραβίνος σημείωσε επίσης ότι στον πίνακα συμπεριλήφθηκε η λέξη "מפורים" (από το Purim). Οι διακοπές του Purim θα πέσουν στις 21 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, τριάμισι εβδομάδες πριν από τις ισραηλινές εκλογές.
Επίσης περιλαμβάνεται στον πίνακα η λέξη "תשובה" (μετάνοια) και אמונה (πίστη).
"Η Τσούβα και η πίστη είναι αυτό που φέρνει τον Μεσσία", δήλωσε ο ραβίνος Γλάσεσον. "Ακόμη και σε καιρούς που είναι κατάλληλοι για να έρθει ο Μεσσίας, χωρίς τσούβα, δεν μπορεί να υπάρχει Μεσσίας. Και η πίστη είναι που οδηγεί στο να εξαργυρωθεί το Ισραήλ ».
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου