Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...

Με αφορμή την πιό κάτω ανάρτηση μας: 

ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ...

έχουμε να πούμε μια δυό λεξούλες κι εμείς. Καλό είναι πού κάποιοι άνθρωποι και ιδίως ο μητροπολίτης Νεόφυτος αναλύει και συζητάει για όλα και για τα προφητικά.Και ψάχνει κάθε πηγή καθάρια να του δώσει σωστή πληροφόρηση. Και την μεταφέρει και σε μάς με ευθύνη. Οι δικοί μας μητροπολίτες ή έστω ιερείς και μοναχοί με υπεύθυνες θέσεις δεν έχουν τέτοια ενδιαφέροντα; Αυτός αναφέρει αρκετούς σύγχρονους ανθρώπους του Θεού που συνομιλεί μαζί τους και μαθαίνει, ότι κι αυτοί λαμβάνουν απο την αιώνια πηγή που λέει μόνο αλήθειες, το Άγιο Πνεύμα δηλαδή. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να συναντήσουν κάποιο τέτοιο πρόσωπο; Έστω να ρωτήσουν, κάτι θα βρούν ψάχνοντας. Εμείς βρήκαμε γέροντα Πα'ί'σιο, γέροντα Νεκτάριο στην Καμάριζα, Παπα Γιάννη Καλα'ί'δη, Παπα Ευθύμη, Μητροπολίτη Αντώνιο Σιατίστης, γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό, γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη, Γερόντισσα Μακαρία στην Νέα Μάκρη, και τώρα κάτι ακούμε κι απο την Γερόντισσα της Αττικής. Δεν μιλήσαμε με κάποιους απο αυτούς μόνο για προφητικά, ρωτήσαμε κι άλλα πολυποίκιλα θέματα. Μάθαμε όμως πολλά!! Τρέξαμε, ενδιαφερθήκαμε, λαχταρήσαμε να βρούμε αγιασμένες ψυχές. Επί τη ευκαιρία μάθαμε κι ουκ ολίγα προφητικά. Και βάλαμε μια τάξη στο μυαλό μας. Ξέρουμε τι θα γίνει, όσο βέβαια μένουμε οι Έλληνες στα ίδια και τα ίδια. Άν αγιαστούμε σαν λαός δια της μετανοίας και προσευχής, τότε όλα θα αλλάξουν. Όσο όμως μένουμε έτσι , θα βιώσουμε και θλίψεις. Και ξέρουμε την ροή των γεγονότων. Και δεν βιαζόμαστε για τα ελληνοτουρκικά , αυτά όπως τα περιέγραψε ο πατήρ  Πα'ί'σιος, είναι λίγο μακρυά ακόμη. Έχουμε και μέσα στην Ελλάδα "θαυμαστά" γεγονότα, μην τα ξεχνάμε. Μπορεί να  την γλυτώσουμε απο την FIFA και την UEFA στο ποδόσφαιρο την αποπομπή απο τις διεθνείς διοργανώσεις, στο οικονομικό όμως τομέα θα μας αποπέμψουν. Αφού γίνει αυτό το γεγονός και μετά θα έχουμε εξελίξεις στα στρατιωτικά θέματα. Όλοι καλοπροαίρετα προσπαθούν να μας πληροφορήσουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και παίρνουν αποσπάσματα απο όλους όσους έχουν πεί κάτι προφητικό και προσπαθούν να συρράψουν το σκηνικό με σειρά αλληλουχίας των γεγονότων. Και παιδεύονται και σαφή εικόνα δεν δίνει κανένας, γιατί λείπουν κομμάτια απο το πάζλ. Θα γίνουν κάπως έτσι, όχι όμως όπως εμεις τα έχουμε μέσα στο μυαλό μας! Κι όμως η γερόντισσα της Αττικής τα έδωσε μέσα σε 2 ποιήματα όλα. Κι έβαλε και σειρά. 

ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΑ
http://immorfou.org.cy/newsvarious-articles/1258-ymjkg.html

ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΛΛΟ
 http://immorfou.org.cy/newsvarious-articles/1255-lkjhg-sf.html



ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ  (ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ), ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΑΠΛΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ! Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑ... ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ , ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ off the record, ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΕ....( ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤ' ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΤΗΣ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ)! ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΟΥΜΕ! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΤΙ ΑΓΑΘΟΤΕΡΟ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ  ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ; ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ, ΣΥΝΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ  ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΔΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ, ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ. ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ OI  ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου