Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

5 βιβλικές προφητείες που εκπληρώθηκαν το 2017 και 5 ακόμα που αναμένονται για το 2018.

Το έτος 2017 ήταν γεμάτο με αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν σαν "αξιοσημείωτα" ή "πρωτοφανή" γεγονότα. Τα προεδρικά εγκαίνια του Ντόναλντ Τραμπ και η τελευταία ανακοίνωσή του ότι βλέπει την Ιερουσαλήμ σαν αιώνια πρωτεύουσα του εβραϊκού λαού,  θεωρούνται από τους πιστούς ως προφητικά σημάδια ότι ο κόσμος έρχεται όλο και πιο κοντά στην Μεσσιανική εποχή.
Το Breaking Israel News εξετάζει αυτές τις προφητικές στιγμές και προτείνει πέντε ακόμα προφητείες που θα μπορούσαν να εκπληρωθούν το 2018.

5 βιβλικές προφητείες που εκπληρώθηκαν το 2017.
1. Ιερουσαλήμ σαν τόπος συναντήσεως για μη-Εβραίους.
Το 2017, η Ιερουσαλήμ έγινε τόπος συναθροίσεως, οίκος προσευχής για όλα τα έθνη, Εβραίοι και μη-Ιουδαίοι, όπως ακριβώς προφήτευσε ο Ζαχαρίας. Ο τουρισμός στην Ιερουσαλήμ ανέβηκε στα ύψη, με τις αφίξεις να ανεβαίνουν κατά 25 τοις εκατό σε σχέση με το 2016 και να φέρουν έσοδα ύψους 5,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με τον ραβίνο Tuly Weisz, που εκπληρώνει το προφητικό όραμα για το πώς θα παρατηρηθεί το Sukkot στο τέλος των ημερών, η μη εβραϊκή συμμετοχή στη "Γιορτή των Σκηνικών" έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση των Εβραίων με τον εορτασμό του Sukkot όπως περιγράφεται στα βιβλία του προφήτη, και όπως θα γιορτάζεται στο τέλος των καιρών.
2. Η έκλειψη σηματοδοτεί θύελλες και προβλήματα για το "βασιλιά της ανατολής".
Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου ήρθε ακριβώς στην αρχή του εβραϊκού μήνα του Elul. Ο ραβίνος Γκόσεφ Μπέργκερ, ο ραβίνος του Τάφου του βασιλιά Δαβίδ στο όρος Σιών, το συνέδεσε με μια προφητεία που γράφτηκε σε ένα μυστήριο κείμενο,  μιας έκλειψης που θα συνέβαινε ακριβώς εκείνη την εποχή που θα ακολουθήσουν θύελλες και προβλήματα για τον βασιλιά της Ανατολής, που ο ραβίνος εντόπισε ότι είναι ο βόρειο κορεάτης δικτάτορας Kιμ Γιονγκ Ουν. Ο ραβίνος Μπέργκερ υποστήριξε ότι η Βόρεια Κορέα θα υποστεί ζημιά εάν ο ηγέτης της εξακολουθεί να χλευάζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο ραβίνος Μπέργκερ εξήγησε ότι στον εβραϊκό μυστικισμό, το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τον εβραϊκό λαό και ο ήλιος αντιπροσωπεύει τους μη Εβραίους. Έτσι, ο ραβίνος Μπέργκερ είδε την έκλειψη της ηλιακής ακρόασης σαν προφητεία ότι το Ισραήλ θα ανανεωθεί και θα επανέλθει από το γκάλι (εξορία).
3. Ο Τραμπ επισκέπτεται το δυτικό τείχος.
Ο κόσμος πέρασε μια αναταραχή όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που επισκέφτηκε το Κοτέλ, αυξάνοντας τις ελπίδες του εβραϊκού λαού ότι μια δεύτερη αναγέννηση του ναού μπορεί ακόμα να γίνει σε αυτή τη γενιά. 

Η αδιάκοπη υποστήριξη του Προέδρου Tραμπ για τις εβραϊκές εθνικές προσδοκίες τον συνέδεσε με τον Πέρση βασιλιά Κύρο, του οποίου η σύνδεση με το Μεσσία βρίσκεται στο βιβλίο του Ησαΐα. Όπως ο Κύρος, ο Tραμπ κυβερνά το μεγαλύτερο έθνος της εποχής 
Οι υπαινιγμοί της Εσωτερικής Γεμετρίας (αριθμολογίας) προσδιόρισαν ότι ο νέος πρόεδρος είχε ρόλο στο Μεσσία και οι πράξεις του ήταν σαφώς ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο καταστροφής της αξίας των εβραϊκών επιστολών, το όνομα του Ντόναλντ Tραμπ στα εβραϊκά είναι επίσης το αριθμητικό ισοδύναμο του "moshiach για το Σπίτι του Δαβίδ". Παρόλο που κανείς δεν έχει κάνει τον ισχυρισμό ότι ο Tραμπ είναι ο Μεσσίας, moshiach (mesiah), πολλοί πιστεύουν ότι βοηθά πραγματικά τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ και να αρχίσουν να χτίζουν τον τρίτο ναό.
4. Ψηφοφορία των ΗΕ για την Ιερουσαλήμ.
Τις τελευταίες εβδομάδες του 2017, αμέτρητες χώρες των Ηνωμένων Εθνών ψήφισαν κατά της αναγνώρισης από τον Πρόεδρο Tραμπ της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσας του Ισραήλ και πατρίδα της μελλοντικής αμερικανικής πρεσβείας.
Ο ραβίνος Shimon Apisdorf, ένας βραβευμένος συγγραφέας και δάσκαλος για το Yeshiva για τα έθνη, είδε την ψήφο των Ηνωμένων Εθνών, η οποία επεδίωκε να απομονώσει την Ιερουσαλήμ από τον κόσμο, σαν απόδειξη ότι ο τρίτος ναός θα ανοικοδομηθεί ξανά.
Ενώ η ψηφοφορία ήταν μια απόπειρα των εχθρών του Ισραήλ να "βάλουν την Ιερουσαλήμ υπό πολιορκία" και "να απομονώσουν την πόλη", όπως συνέβη με την καταστροφή του Ναού του Σολομώντος και της Βαβυλώνας, ο ραβίνος Άσιντορντ δήλωσε " ...ήταν κρυμμένα, φυτεύτηκαν στην καταστροφή του Ναού. "Ομοίως, είπε," Αυτό φαίνεται σαν ένα πλήγμα για το Ισραήλ, αλλά αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι ο κόσμος επικεντρώνεται στη σχέση του εβραϊκού λαού με την Ιερουσαλήμ και μόνο καλά πράγματα μπορούν να βγουν από αυτό. "
5.Συγκέντρωση των εξόριστων. 
Το έτος 2017 ήταν ένα ισχυρό έτος για τη μετανάστευση στο Ισραήλ. Όπως προφητεύτηκε στη Βίβλο, οι εξορισμένοι επιστρέφουν στη γη που ο Θεός υποσχέθηκε στον Αβραάμ. Οι στατιστικές του πληθυσμού έδειξαν αύξηση της μετανάστευσης με 28.400 μετανάστες που έκαναν επαναπατρισμό στο Ισραήλ το 2017. Ο νέος olim περιλάμβανε Εβραίους από τέσσερις γωνιές της γης: 1.200 Αιθιοπικοί Εβραίοι, Bnei Menashe, Ουκρανοί Εβραίοι, Ινδοί Εβραίοι, Γάλλοι Εβραίοι, Αμερικανοί Εβραίοι και πολλοί άλλοι .
5 Προφητείες που αναμένουμε να δούμε το 2018.
1. Μετακίνηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ.Στη νέα εποχή των εβραϊκών-χριστιανικών σχέσεων, το Ισραήλ παίρνει τελικά τον προφητευόμενο ρόλο του σαν φως στα έθνη. Αυτό θα υλοποιηθεί πλήρως όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ ,θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Μια σημαντική πλατφόρμα στην προεκλογική του εκστρατεία, αυτή η υπόσχεση προήλθε από την ισχυρή χριστιανική πίεση του Ευαγγελίου στον Tραμπ για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του για την εκστρατεία. Αυτός ο αυξανόμενος δεσμός μεταξύ του Εβραϊκού λαού και των χριστιανών είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη που πετάει μπροστά σε μια χιλιετία δύσκολων σχέσεων και κινείται αδιαμφισβήτητα προς την εποχή της ειρήνης και της αδελφοσύνης μετά το Μεσσία. Δεδομένης αυτής της νέας εποχής των σχέσεων, οι πρωτοφανείς εξελίξεις είναι βέβαιο ότι είναι αποθηκευμένες.
2. Σουνίτες-Σιίτες διαιρούνται.
Μια 800χρονη προφητεία στο αρχαίο ιερό βιβλίο του Yalkut Shimoni δηλώνει ότι όταν ο βασιλιάς της Περσίας (Ιράν) θα προκαλέσει τον βασιλιά της Αραβίας (Σαουδική Αραβία), η εξύψωση βρίσκεται κοντά. Ως απόγονοι του Ισμαήλ, ο πόλεμος κυριαρχεί στις σχέσεις μεταξύ αδελφών στον αραβικό κόσμο. Το Ιράν και η Σαουδική Αραβία δεν έχουν δει την ειρήνη εδώ και δεκαετίες και αυτό το παρελθόν έτος έδειξε έναν ακόμα μεγαλύτερο αγώνα για περιφερειακή κυριαρχία που έχει ρίζες στο χάσμα Σουνιτών-Σιιτών. Μία προφητεία στο Yalkut Shimoni, μια συλλογή βιβλικών διδασκαλιών που πιστεύεται ότι έχουν οργανωθεί τον 13ο αιώνα, συνδέει την πολιτική ένταση μεταξύ Ιράν και Σαουδικής Αραβίας με την πλήρη εξόφληση του εβραϊκού λαού. Καθώς η εξομάλυνση πλησιάζει, αυτή η πολιτική ένταση μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας θα αυξηθεί μόνο.
"Ο ραβίνος Γιζτσόκ δήλωσε:« Η χρονιά που θα αποκαλυφθεί ο Μελέχ ΧοΜοσιάχ [Μεσσίας ο βασιλιάς], όλα τα έθνη του κόσμου θα προκαλούν το ένα το άλλο. Ο βασιλιάς της Περσίας (Ιράν) θα προκαλέσει τον βασιλιά της Αραβίας, και ο βασιλιάς της Αραβίας θα πάει στην Εδώμ (Δύση) για να λάβει συμβουλές, αλλά ο βασιλιάς της Περσίας θα καταστρέψει με τη σειρά του ολόκληρο τον κόσμο. Τα έθνη του κόσμου θα εξαγριωθούν και θα πανικοβληθούν. Θα πέσουν στα πρόσωπά τους, και θα βιώσουν πόνους, όπως ο κνησμός της γέννησης. 
Και το Ισραήλ θα είναι εξοργισμένο και σε κατάσταση πανικού και θα ρωτήσει, πού πηγαίνουμε; Αλλά λέτε σε αυτούς: "Τα παιδιά μου, μη φοβάστε" Higiyah zman geulatchem "[η ώρα της λύτρωσης σας έχει έρθει]. Και η τελευταία λύτρωση θα είναι διαφορετική από την πρώτη που ακολουθήθηκε από περαιτέρω δουλεία και πόνο. Μετά από αυτή την τελευταία λύτρωση, δεν θα ξαναζήσεις πια πόνο ή υποταγή. "
3.Η απειλή της Βόρειας Κορέας.Χρόνια πριν ήταν γνωστό ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει πυρηνικά όπλα, ένας αξιοσημείωτος ισραηλινός kabbalist (μυστικιστής) προέβλεψε ότι η Βόρεια Κορέα θα γίνει το πυρηνικό κλειδί για τον τελικό πόλεμο στη διαδικασία αποταμίευσης. Ο Rabbi Levi Sa'adia Nachmani, ο οποίος προέβλεψε σωστά τον πόλεμο των έξι ημερών το 1967 και τον πόλεμο του Yom Kippur το 1973, απέρριψε όλους τους μεγαλύτερους εχθρούς του Ισραήλ, όταν είπε: "Δεν είναι η Συρία, όχι η Περσία (Ιράν) και όχι η Βαβυλώνα ), και όχι ο Καντάφι (Λιβύη). "Αντίθετα, ο ραβίνος Nachmani ονόμασε μια άγνωστη οντότητα σαν τη μεγαλύτερη απειλή:« Η Κορέα θα φτάσει εδώ », είπε.Βασίστηκε αυτή η πρόβλεψη στη λέξη «She'ol», η οποία είναι η εβραϊκή λέξη για την κόλαση, η οποία λέγεται ίδια με την εβραϊκή λέξη για τη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας. Πράγματι, καθώς η Βόρεια Κορέα αύξησε το πρόγραμμα δοκιμών όπλων και πυραύλων, οι προθέσεις και οι δυνατότητές της είναι σαφείς. Ένας πυρηνικός πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει πολύ καλά με τη Βόρεια Κορέα να επιτεθεί στη Σεούλ, επεκτείνοντας μέχρι να γίνει ο τελευταίος πόλεμος στα τέλη των ημερών.
4. Επανακατασκευή της Δαβινικής Δυναστείας.Σύμφωνα με τα γενεαλογικά αρχεία, υπάρχουν πραγματικά οι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ ζωντανοί σήμερα. Σύμφωνα με την προφητεία, μόνο οι άμεσοι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ είναι κατάλληλοι για την αποκατάσταση της Δαβινικής Δυναστείας που απαιτείται για το moshiach.(Μεσσία)Ο Μίτσελ Νταμάν, ο οποίος ανακαλύπτει την γενεαλογία των 87 γενεών στον βασιλιά Δαβίδ, είπε στο Breaking Israel News, "Οι πραγματικοί απόγονοι ίσως δεν το γνωρίζουν, αλλά υπάρχουν απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ ζωντανοί σήμερα. Αυτό ήταν προφητευμένο στη Βίβλο, αλλά είναι επίσης γεγονός. Η πολιτική είναι άσχετη. Θα συμβεί, μια τη μέρα ή  την άλλη. "Συνέχισε: "Ο Μόσχας είναι ήδη εδώ. Ο Μόσχας στην εβραϊκή σημαίνει «χρισμένος». Δεν είναι θαύμα. Η οικογένεια του Δαβίδ υπάρχει και περιμένει τον Ισραήλ να επιλέξει και να τον χρίσει ».
5.Ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού.Σε μια ξαφνική επίσκεψη έκπληξη στο Δυτικό Τείχος πριν από αρκετά χρόνια, ο ρώσος πρόεδρος Βλάντμιρ Πούτιν εξέφρασε την επιθυμία του να χτιστεί ο τρίτος ναός. Σύμφωνα με το Chadrei Charedim, ένα ορθόδοξο εβραϊκό περιοδικό ειδήσεων, ο Πούτιν είπε ότι ο λόγος που ήρθε στο Όρος του Ναού κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ήταν "να προσευχηθούμε για να ξαναχτιστεί ο Ναός." Αυτή η επιθυμία, σε συνδυασμό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που υποστηρίζει του Ισραήλ, θα μπορούσε να δημιουργήσει τις πολιτικές συνθήκες για την ευρεία υποστήριξη του εβραϊκού δικαιώματος στην Ιερουσαλήμ σαν πνευματική κληρονομιά τους.
Η οργάνωση Σανχρεντίν έστειλε μια επιστολή στον Πούτιν και τον Τραμπ, υπενθυμίζοντας τους το βιβλίο που δόθηκε στους μη εβραίους βασιλιάδες για να χτίσουν τον τρίτο εβραϊκό ναό στην Ιερουσαλήμ. 

Η σύγκρουση στις αίθουσες του ΟΗΕ ελπίζει ότι θα οδηγήσει περισσότερους ηγέτες του κόσμου να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην ανοικοδόμηση του Ναού.
https://www.breakingisraelnews.com/100479/5-biblical-prophecies-fulfilled-2017-5-expected-2018/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου