Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!

 

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ισραηλινή Κνεσέτ (Κοινοβούλιο) θα συγκαλέσει αύριο Κυριακή συνεδρίαση για να συζητήσει «τρόπους αλλαγής της ταυτότητας του τζαμιού Αλ Άκσα». Επιδιώκουν τον αποχαρακτηρισμό του από τζαμί σε Ναό. Εκεί είναι η θέση του Ναου του Σολομώντα. Η σύνοδος θα περιλαμβάνει εξτρεμιστικές οργανώσεις «Ομάδες Ναού» και πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του υπουργού Ασφαλείας του Ισραήλ Ιταμάρ Μπεν Γκβίρ.

Είναι πασιφανές γίνονται οι απαραίτητες ζυμώσεις και πολιτικές διεργασίες σε υψηλό πλέον πολιτικό επίπεδο για την ανέγερση του Γ Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί σύμφωνα με την εσχατολογία τους την έλευση του Μεσσία δηλ του Αντίχριστου. Ο Νετανιάχου θολώνει τα νερά με την επίκληση στον ιουδαιοχριστιανισμό αλλά οι προθέσεις του είναι μεσσιανικές..

Διοίκηση του ” Όρους του Ναού” Πρόσκληση

Το εορταστικό συνέδριο της Ημέρας της Ιερουσαλήμ στη Σιών, Κνεσέτ ( Βουλή) Η επιστροφή του Όρους του Ναού στο Ισραήλ

Έπαινος και ευχαριστία, ύμνοι και πλούσια αναψυκτικά

Με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβίρ Πρόεδρος της φατρίας Otzma Yehudit MK Yitzhak Kreuzer

Με συμμετοχή των Υπουργών και μελών της Βουλής, ραβίνων και γιεσίβα

Οι οργανώσεις του “Temple Mount” και του “Ναού” Η έδρα των οργανώσεων του ναού “Όρος του Ναού” Yeshiva και ”οι Γυναίκες για το ναό”, ”η κλειδαριά του Ναού”, ”ο Γιος του Ναού”

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Temple Mount, Ραβίνος Shimshon Elboim.

Το εορταστικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κνεσέτ στην αίθουσα στην Ιερουσαλήμ την Κυριακή, 2/6/24, στην οδό 25 Bayer Tashpad (2.6.24) ώρα 11:30 έως 14:00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος Απαιτείται προεγγραφή στο σύνδεσμο https://did.li/kenes24 ή στο τηλέφωνο 055-48-720-520

Η είσοδος στο κτίριο της Κνεσέτ εξαρτάται από την ειδοποίηση στους διοργανωτές για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και την επίδειξη ταυτότητας (ταυτότητα / διαβατήριο / άδεια οδήγησης)

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου