Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ -«Ανάσα αξιοπρέπειας» σε όλο τον κόσμο.Ποιοί παίζουν με τις "λέξεις;"ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

  «Ανάσα αξιοπρέπειας» σε όλο τον κόσμο! «Ανάσα αξιοπρέπειας» σε όλο τον κόσμο "Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει,"γράφει το ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ και όπως όλα δείχνουν φτάσαμε σε αυτό το σημείο.  <<Συλλαλητήρια με σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας» την ώρα του Eurogroup πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ένδειξη συμπαράστασης προς την ελληνική κυβέρνηση. >>γράφουν τα ΜΜΕ.  Εκατοντάδες πολίτες με πρόσκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώθηκαν επίσης στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, στα Περιβολάκια της Κορίνθου, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. Συγκέντρωση υπέρ των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης.


Η συγκέντρωση, στην πλατεία Ελευθερίας, έγινε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω του ψύχους και της βροχής, που πάντως δεν εμπόδισαν τους Ηρακλειώτες να πάρουν μέρος μαζικά και στο συλλαλητήριο.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν και στα Χανιά, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Στην εκδήλωση με πανό και μικροφωνική συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Χανίων, ζητώντας την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Με κεντρικά συνθήματα «Ανάσα Αξιοπρέπειας» και «Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, ΝΙΚΑΜΕ», πραγματοποιήθηκαν συλλαλητήρια υποστήριξης των θέσεων της κυβέρνησης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου.

Διαμαρτυρία και στην Κύπρο υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης
«Αλληλεγγύη στους Ελληνες» φώναξαν και χιλιάδες Ευρωπαίοι, καθώς παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν στο Αμστερνταμ, τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, την Κοπεγχάγη, τη Λωζάννη, τη Ρώμη, τη Λισαβόνα, το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη, τη Μαδρίτη, το Ελσίνκι και αλλού.

«Η Σκωτία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας» σημειώναν στην ιστοσελίδα τους οι διοργανωτές της διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε έξω από το κοινοβούλιο στο Εδιμβούργο.

Στην Δανία οι πολίτες που διοργάνωσαν το συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ελλάδα σημείωναν χαρακτηριστικά: «Όχι στον εκβιασμό των Ευρωπαίων στην Ελλάδα.Στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων στον αγώνα τους κατά της λιτότητας». Υπέρ των Ελλήνων και κατά της λιτότητας διαμαρτυρήθηκαν ακόμη και στη Βραζιλία.

 Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επίσης, κατά της λιτότητας διαδήλωσαν και στη Νέα Υόρκη.  (ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ και ρεπορτάζ :   http://www.protothema.gr/world/article/450844/anasa-axioprepeias-se-olo-ton-kosmo/           Βλέπουμε την παγκόσμια συμπαράσταση όλου του πλανήτη στον Ελληνικό λαό,ο οποίος είναι ο μπροστάρης στην παγκόσμια κρίση και αναλόγως των κατευθύνσεων που θα δώσει θα ακολουθήσει όλος ο πλανήτης,αφού από εδώ θα ξεκινήσουν οι εξελίξεις και η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.Εμείς θα δώσουμε τα φώτα του πολιτισμού,ξανά,σε όλο τον πλανήτη,όταν συγκατανεύσει ο Θεός!Ποιά θα είναι η συνέχεια; αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν
πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις»,γράφει το ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ.Φτάσαμε πλέον σε απίστευτες επαληθεύσεις προφητικών κειμένων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου