Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.

 

Μετά από ευλογία του πνευματικού μου, σας κοινοποιώ την κάτωθι εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας. Η πραγματική αχειροποίητος εικόνα βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, Άγιον Όρος. Η εικόνα της Κυρίας Θεοτόκου ελήφθη πριν 3 ημέρες ή, δηλαδή, λίγες μέρες της παραμονές της Αγίας Κοιμήσεώς της τον Δεκαπενταύγουστο.

Μετά από δική του προσευχή, ο γέροντας μου επιτρέπει μόνον την δημοσίευση της εικόνας της Μητρός του Κυρίου μας. Και τίποτε άλλο.

Δείτε τα δάκρυα της Θεομήτορος. Προσέξτε αυτό το νεώτερο θεϊκό σημάδι και άλλο ένα ακόμη σημείο των καιρών.

Ο γέροντας μου είπε ότι: «Η Θεονύμφη είναι πολύ λυπημένη και κλαίει για την γενική και συνεχιζόμενη αποστασία των Ελλήνων από τον Υιό της. Ιδιαίτερο πόνο έχει η Κυρία των Ουρανών και για την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας».

Ακόμη ο γέροντας πρόσθεσε: «Η Μεγαλόχαρη κλαίει, παιδί μου, και εμείς όχι. Δυστυχώς. Συνεχίζουμε να την στεναχωρούμε με το να μένουμε χωρίς μετάνοια, προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, κλπ. Οι ιερείς και οι ρασοφόροι πρέπει να ετοιμασθούμε για μια νέα φάση του κορωνοϊού. Θα ζήσουμε χρόνια που θα θυμίζουν κατακόμβες. Ζητήστε προσευχητικά την βοήθεια της Βασίλισσας του Ουρανού και της Γης».

Επίσης, έλαβα 2η ευλογία από τον πνευματικό μου να σας αναφέρω, επιπροσθέτως, ότι ο Σταυρός ενός αγίου ανθρώπου του Θεού, του π. Μ., με τον εσταυρωμένο Κύριο επί αυτού, εδώ και λίγες μέρες τρέχει αίμα..! Και μόνον αυτό.

Τέλος, κλείνω με αυτά που είπε ο πνευματικός μου με πολύ πόνο και πατρική αγάπη: «Οι Έλληνες πρέπει να αυξήσουν την προσευχή τους προς τον Κύριο και να δυναμώσουν τις παρακλήσεις τους προς την Θεοτόκο να λάβουν την Θεία Χάρη και το άγιο έλεός Τους. Έρχονται μεγάλες δοκιμασίες». Αμήν.

Ηλιας Καλλιωρας

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου