Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: « και εκεί που όλοι θα περιμένουν Κούρδους πρόσφυγες λόγω Συρίας, θα μας προκύψουν τούρκοι τρομαγμένοι πρόσφυγες μετά την πτώση Ερντογάν»


-         Βρε πως τα φέρνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τα πράγματα;
-         «Καθείλε δυνάστας από θρόνων και ύψωσε ταπεινούς· πεινώντας ενέπλησεν αγαθών και πλουτούντας εξαπέστειλε κενούς» (Λουκ. 1. 52-53)
Μας είπε Γέροντας υπερηλικιωμένος πρώην αξιωματικός των  Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
-         Μας λέτε Γέροντα ανέφικτα πράγματα λόγω των σημερινών συμμαχιών – συγκυριών. Πολλοί που πιστεύουν μας λένε ότι μπορεί να γίνουν αυτά που προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μετά από χρόνια.
Και η απάντηση του ήταν:
-         Από την στιγμή που ο κόσμος εμφορείται από πνεύμα αντιλογίας και απείθειας έσβησαν και τα μάτια του , σίγασαν και τα αυτιά του.
-         Για αυτό δεν θέλει να χάσει την βολή του διότι κατά βάθος τον ενοχλεί ένα ερώτημα που τον φοβίζει , μήπως αυτά γίνουν σύντομα ;
-         Ας τον κόσμο  αδελφέ γιατί η πληροφόρηση που δίνει και λαμβάνει δεν έχει καμία αξία  σε σχέση με την πληροφόρηση που δίνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ.
-         Όπως προφήτεψαν παλαιοί άγιοι πατέρες «Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας» και αλλού λένε « Άδης έτοιμος προς Αγαρηνών και βαρβάρων.»
-         Έχεις μάτια δες , δεν έχεις, έχασες και αυτή την ζωή και την άλλη.
-         Όσοι σήμερα χλευάζουν είναι σαν να βλασφημούν το ίδιο τον εαυτό τους.
-         Οι προφητείες των πατέρων δεν είναι « μια φορά και ένα καιρό» και φυσικά δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Αυτό εξαρτάται από την έμπρακτη μετάνοια μας και Πως θα Οικονομεί ο ΘΕΟΣ τα πράγματα.
-         Ο Ρώσος και ο τούρκος σήμερα συνυπάρχουν προσωρινά γιατί σε λίγο θα συγκρουστούν με μεγάλη σφοδρότητα.
-         Ο νέο – Έλληνας τώρα λαμβάνει τα επιχείρια της αποστασίας του από την ιστορική του παράδοση και τα αίματα των αγίων και των προγόνων του.
-         Οι πρόσφυγες που έρχονται ( και δεν είναι όλοι τζιχαντιστές )  γιατί είναι σχέδιο των τούρκων να μας φέρουν σε δύσκολη  θέση πριν μας κτυπήσουν,  σαν εικόνες και πλάσματα του ΘΕΟΥ μας δείχνουν κάτι :
Είναι σαν να μας λένε … « ανά πάσα στιγμή μπορείτε και εσείς να ξεσπιτωθείτε από τα μέρη σας γιατί το παγκόσμιο μυστήριο της ανομίας σήμερα κάνει κουμάντο στον κόσμο»
-         Και εμείς αδελφέ συνεχίζουμε να αμαρτάνουμε ,να αθετούμε βασικές πνευματικές μας υποχρεώσεις και να πορευόμαστε κατά το θέλημα της σάρκας.
-         Πολλοί άσημοι της ερήμου πνευματικοί αγωνιστές προσευχήθηκαν για τις μέρες μας  και έλαβαν σκληρά μηνύματα άνωθεν.
Άκου τα, πόσο ωμά είναι;
« όπως πάτε τον ΘΕΟ έτσι και ο ΘΕΟΣ θα σας πάει»
« οι πανηγυρικοί λόγοι των ταγών της εκκλησίας με όλα αυτά που γίνονται θα αντικατασταθούν με Νεκρολογίες»
« ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ με την διάλυση της τουρκίας μοιράζει προγονικά κληρονομικά δικαιώματα σε διάφορους λαούς που ταλαιπωρήθηκαν από αυτήν»
« επειδή η Ελλάδα δεν μετανοεί από μόνη της ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει δικό του σχέδιο για αυτό διότι  πρέπει να λάβει σύντομα  και αυτή το νόμιμο δικαίωμα της»
« δείτε τους κούρδους σήμερα που ματώνουν για την πατρίδα τους για αυτό έχουν να λαμβάνουν»
        
« εμείς έχουμε τράπεζα αιμοδοσίας αγίων και μαρτύρων και την αγνοούμε επιδεικτικά, ενώ πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε άμεσα( να γιατί έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ¨ θα μας σώσουν τα αίματα των προγόνων μας¨»
« και εκεί που όλοι  θα περιμένουν  Κούρδους πρόσφυγες λόγω Συρίας, θα μας προκύψουν τούρκοι τρομαγμένοι πρόσφυγες μετά την πτώση Ερντογάν»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου