Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Πώς θα έλθει σιγά – σιγά η Παγκόσμια Δικτατορία. Καθοριστικός ο ρόλος των Τραπεζών…

ROTSILNT

Η Κυβέρνηση τής φτωχής Ελλάδας πρωτοστατεί  Παγκοσμίως στήν χρήση κάρτας πολίτη καί Εφορίας. Δέν καταλαβαίνουν άραγε οί βουλευτές της, καί ειδικά οι πολιτικοί τους αρχηγοί, τό πόσο επικίνδυνο είναι ένα σχέδιο σάν κι΄ αυτό, πού ούτε προηγμένες χώρες τής Δύσης δέν σκέφθηκαν να εφαρμόσουν;
Επιτέλους, ποιοί είναι αυτοί, καί τί καλάμι είναι αυτό πού καβάλησαν λέγοντας ότι μάς εξέλεξε εν λευκώ ο λαός; Τού είπαν ποτέ τού λαού προεκλογικά, ότι θα κάνουν τέτοια πράγματα;
 

---Πήγα σήμερα στο γκισέ τής Τράπεζας νά πληρώσω, και μου λέει ή ταμίας θέλω δύο ευρώ γι΄αυτή τήν συναλλαγή, αν όμως θέλεις ηλεκτρονική αυτή είναι δωρεάν...
Το πράγμα λοιπόν είναι απλό,όπως το έχει πει και ο Άγιος Παϊσιος
« Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί τό σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μόνο μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει απο τον κόσμο. Τα κράτη όλης της γης θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη.»..
Θα μας Αναγκάσουν να το πάρουμε από μόνοι μας,γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορεί κανένας να συναλλάσσεται και να επιβιώσει σαν «πολίτης» της «Νέας τάξης πραγμάτων». ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ...Και να καταργηθεί το ρευστό,για να παραλάβουμε την Κάρτα του πολίτη που «θα τα κάνει όλα», αλλά μαζί με αυτήν βιομετρικά, θα δωσουν και το ΧΑΡΑΓΜΑ....
Όλα( τα παραπάνω) αυτά τα κάνουν για να μας δυσκολεύουν την ζωή...Θα ερθει ωρα που ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, τα γκισέ – ταμεία θα κλείσουν...Θα μείνουν μόνο τα ΑΤΜ κι΄αυτά για λίγο.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 2002 δόθηκε ένα περιθώριο να επιστρέψουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΡΩ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΕΥΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ,ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΡΕΥΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ !
Εκτός αν μετατραπούν σε χρυσό, σε Εγγλέζικες λίρες. Αλλά και τότε πώς θα κάνεις συναλλαγή, πώς θα «σπάς» τις λίρες; Αλλά και αφού τις σπάσεις παντού τα ταμεία, σούπερ μάρκετ, κλπ θα λειτουργούν μόνο με πλαστικό, άϋλο χρήμα πού μ΄ένα DELETE από κάποια κεντρική μονάδα - διαταγή στο μηδένισαν ! Και άντε εσύ να αποδείξης ότι είχες μέσα χρήμα !!!.. 

« Εγείρατε φωνήν εντονωτέραν…»

Ἐπιστολή τοῦ Γέροντος Παϊσίου στον μακαριστό Αυγουστίνο Καντιώτη

N. Σκήτη – Aγ. Oρους 5/18-6-1985

Σεβαστέ μου ιεράρχα ( π. Αυγουστίνε ), χαίρετε εν Kυριω,
Εἰς ώρας νυκτός ετελείωσα την ανάγνωσιν της απολογίας σας επί τη συμπληρώσει πεντήκοντα ετών εις τους αγώνας κ.τ.λ.
Oμιλείτε και περί εχθρών. Mην εκπλαγείτε. Ό,τι ευλογεί ο Θεός μισεί ο πονηρός δαίμων και εγείρει αγώνας. Kύριος ο Θεός διαφυλάττει ους ηγάπησε.
Συγχωρήσατε πάντας, και μη παύσετε, τώρα εις την δύσιν του βίου, τον ελεγκτικόν αγώνα προς παραβάτας κυρίως εις το προσεχές μέλλον, το θλιβερόν δια την ανθρωπότητα.
Tώρα που η αποστασία αυξάνει και τα του Θεού απορρίπτονται, ἐγείρατε φωνήν εντονωτέραν, και έστέ πεπεισμένος ότι θα έχετε λαμπροτέρα κατορθώματα εις τους αγώνας σας και λαμπρότερον τον στέφανον παρά Kυρίου.
Yικώς την δεξιάν σου ασπάζομαι ζητών τας ευλογίας σας

Παϊσιος, ελάχιστος εν μοναχοίς


Η παρακάτω συζήτηση δείχνει τον πλάγιο τρόπο μέσω του οποίου θα επικρατήσει ο τελευταίος Παγκόσμιος δικτάτορας, πράγμα πού το είχε επισημάνει πολλά χρόνια πρίν ο Όσιος Παϊσιος ο Αγιορείτης…

++++++++++++++++++++++++

--- «Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του Αντιχρίστου; Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί τό σφράγισμα παιδί μου, μού έλεγε και ξαναέλεγε ο γέροντας Πνευματικός μου ! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι... Αυτό θα το κάνει μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει απο τον κόσμο. Τα κράτη όλης της γης θα χρεωκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη.»..
--- «Μα πώς είναι δυνατόν παππούλη μου να γίνει μια Παγκόσμια δικτατορία με τα σημερινά δεδομένα, όπως λές και όπως έλεγε κι ο Γέροντας Παΐσιος;» ρωτούσα με περισσή απορία, μιας και η στενομυαλιά μου δε με άφηνε να σκεφτώ πιο καθαρά, πιο ξάστερα. Ο παππούλης χαμογελούσε, με ένα χαμόγελο όλο γαλήνη αλλά και συμπόνοια απέναντι σε έναν νεαρό, που επειδή ήξερε πέντε γράμματα παραπάνω, νόμιζε πως μπορούσε να διυλίσει και τον …κώνωπα.

--- « Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο. Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός.Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα. Κατάλαβες;»

Όλα αυτά μου φαινόταν τρομερά υπερβολικά. Δηλαδή δεν μπορούσα να κατανοήσω ακόμη το πώς θα μπορούσε κάποιος να σκλαβωθεί με τη …θέλησή του!

--- «Να πώς θα γίνει… Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα.
Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, απο ποιό κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν. Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα κομπιούτερ της γής. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα «αναγκάσει».

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μήπως εσένα σε ανάγκασε κανείς να βγάλεις αυτή τη Τραπεζική κάρτα που έχεις; Όχι βέβαια! Μόνος σου πήγες και την έβγαλες, επειδή σε διευκολύνει για να βγάζεις τα λεφτά σου από τη τράπεζα! Απλό δεν είναι;

Ε, αύριο-μεθαύριο, αυτό που σου φαίνεται εσένα ως απλοϊκό, θα είναι αναπόφευκτο.Δεν θα σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα τα λεφτά σου, θα χρειάζεσαι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και βδομάδες!

Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες. Εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά-σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία οτι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου. Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου, ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου. Αυτό θα είναι όμως και το τέλος σου».

Ναι, ήταν ένα σενάριο που μπορούσα να το καταλάβω. Ένα σενάριο που «έστεκε». Αλλά και πάλι μου φάνταζε πολύ μακρινό, πέρα δηλαδή κι απ τον ίδιο ίσως τον 21ο Αιώνα, μιας και προϋπόθετε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες, που θα απαιτούσαν πολλά χρόνια για να αφομοιωθούν από τις κοινωνίες των κρατών. Ένα σενάριο, που δεν έμοιαζε και τόσο σαν επιστημονική ή μεταφυσική φαντασία....
Ας κάνουμε τώρα ένα απλό πείραμα σκέψης: 
Έστω ότι η Ελλάδα μας έχει ένα έλλειμμα στον προϋπολογισμό της. Έστω ότι διαρκώς δανείζεται για να πληρώσει και πληρώνει τόκους επί τόκων.
Έστω ότι οι πολιτικοί μας παίρνουν μίζες και έχουν καταχραστεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Έστω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες. Ακόμα ας αποδεχθούμε ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοροδιαφεύγει στερώντας τη Κυβέρνηση από έσοδα που θα της επέτρεπαν να πληρώσει τα δάνεια και τους τόκους των δανείων.
Περίπου αυτά μας ΕΙΠΑΝ ότι μας οδήγησαν εδώ... Είμαστε περισσότερο διεφθαρμένοι από τη Γερμανία με την Siemens που λαδώνει τους πάντες, με την Bosch που εξαπατεί κατ’ εξακολούθηση με παράνομο λογισμικό, την VW που λαδώνει βουλευτές και οργανώνει πάρτι με ναρκωτικά και πόρνες; Είμαστε τεμπέληδες όταν είμαστε η 2η χώρα στον κόσμο σε ώρες εργασίας μετά το Μεξικό με την Γερμανία να βρίσκεται στην 72η θέση;;; Γνωρίζετε πόσα Χρωστάει η Γερμανία;;; 8 ΤΡΙΣ!!!
Τώρα ας διαγράψουμε από το μυαλό μας όλα τα προηγούμενα δεδομένα και ας κάνουμε μια νέα υπόθεση: Ας υποθέσουμε ότι τα νούμερα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μαγειρεύτηκαν (όπως υποστηρίχτηκε στο παρελθόν) και ότι τα στοιχεία της Κρατικής στατιστικής υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) πειράχτηκαν για αυτά ώστε η χώρα να φανεί ελλειμματική όπως επίσης έχει υποστηριχτεί ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!!! Τι έγινε στην χώρα λοιπόν αυτά τα χρόνια του μνημονίου;;;;
Δημιουργήθηκαν μονοπώλια στα Σουπερμάρκετ κλείνοντας πολλές μικρές αλυσίδες και μικρά καταστήματα. Το ίδιο επιχειρήθηκε να γίνει με τα πρατήρια καυσίμων. Έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις: Καταστήματα ρούχων, καλλυντικών, περίπτερα κλπ.
Οι ίδιοι οι μνημονιακοί υπουργοί ανεξάρτητα Κυβερνήσεων και κομμάτων δήλωναν ότι «τα μικρά μαγαζιά ΠΡΕΠΕΙ να κλείσουν και χρειαζόμαστε μια-δυο μεγάλες αλυσίδες ΜΟΝΟ!». Στις ψυχιατρικές κλινικές π.χ. με τα μέτρα που πήρε το υπουργείο υγείας πέτυχε να τις οδηγήσει σε πτώχευση με αποτέλεσμα να εξαγοραστούν από συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Το ίδιο επιχειρείται να γίνει και με τα φαρμακεία. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν με τα ταξί. Το ίδιο έκαναν με τα φορτηγά και τις μεταφορές.
Ο Εθνικός πλούτος φεύγει από τα χέρια των επαγγελματιών και περνάει στα μονοπώλια!
Αυτά τα χρόνια του μνημονίου, αυτό που άλλαξε ήταν να περάσουν οι επιχειρήσεις στα χέρια ελαχίστων!!! Πέτυχαν να περάσουν μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών θεσμοθετώντας σύστημα φακελώματος με την «όλα σε ένα» ταυτότητα. Ο λαός παραχωρεί ευχαρίστως τις ελευθερίες του προκειμένου να έχει «οικονομικά οφέλη» και με τη πρόφαση να «παταχθεί η διαφθορά»!!! Οδηγούμαστε σε μια πρωτόγνωρη δικτατορία χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Όσοι υποτάσσονται θα έχουν οικονομικά οφέλη ενώ οι υπόλοιποι θα οδηγούνται σε οικονομική εξουθένωση με βαριούς φόρους. Αυτό μας είπαν ότι θα συμβεί σε όσους δεν κάνουν όλες τις συναλλαγές τους αποκλειστικά με πλαστικό χρήμα.
Ζούμε μια ευφάνταστη Ηλεκτρονική δικτατορία!
Υιοθετούμε τακτικές του Γ΄ Ράιχ: Δεν βλέπουμε τον άνθρωπο σαν άνθρωπο αλλά σαν δαπάνη. Οι συνταξιούχοι, οι καρκινοπαθείς κλπ ασθενείς, οι ανάπηροι δεν είναι παραγωγικές μονάδες αλλά ζημιώνουν το σύστημα. «Οι συνταξιούχοι ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. Ζουν πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους.» μας είχε πει ο κ. Λοβέρδος, μια θέση που υιοθέτησαν και άλλοι υπουργοί και βουλευτές. Παρόμοια θέση εκφράστηκε για τους καρκινοπαθείς και τις θεραπείες που λαμβάνουν. Η μείωση των συντάξεων και η μείωση της δυνατότητας πρόσβασης στην υγεία στους Συνταξιούχους οδήγησε σε μείωση του μέσου όρου ζωής τα χρόνια των μνημονίων.
Παράλληλα η υπογεννητικότητα ενισχύεται με την θέσπιση τεκμηρίων στα παιδιά της κάθε οικογένειας, ενώ παράλληλα αυξήθηκε και η παιδική θνησιμότητα.
Ζούμε Εθνική Γενοκτονία και δεν το συνειδητοποιούμε!
Ο Λαός καλείται να ψηφίσει Κυβερνήσεις, να πει τη γνώμη του σε δημοψηφίσματα αλλά ανεξάρτητα από αυτό η πολιτική γραμμή παραμένει σταθερή. Οι εκλογές δίνουν την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής και αποτελούν την πρόφαση να καταδειχτεί ο λαός συνένοχος με τις εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, ΟΛΕΣ οι μνημονιακές Κυβερνήσεις υιοθέτησαν «μνημόνια», νόμους δηλαδή και τροποποιήσεις που τους δόθηκαν από το εξωτερικό, χωρίς καν να της διαβάσουν!!!
Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν αποφασίζουν και δεν νομοθετούν, αλλά λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα ξένων δυνάμεων και συμφερόντων.
Δεν έχει σημασία τι σου είπαν ότι είσαι: Δεξιός, Αριστερός...
Δεν έχει σημασία τι ψήφισες, ούτε τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις...
Διέγραψε για μια στιγμή ότι σου λένε στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Κοίτα γύρω σου τι συμβαίνει και ποιος πραγματικά επωφελείται από αυτό.
Η κρίση στήθηκε για να στηθούν μονοπώλια.
Η κρίση στήθηκε για να ξεκινήσει η Πανευρωπαϊκή δικτατορία.
Η κρίση στήθηκε για να σε μετατρέψουν σε σκλάβο-τμήμα μια μηχανής που εξυπηρετεί την παράγωγη και να ξεφορτώνονται το άχρηστο τμήμα όταν δεν μπορεί να παράγει πια (συνταξιούχους και ασθενείς)
Μια Παγκόσμια Δικτατορία ξεκινάει από την Ελλάδα.
Μήπως να την τελειώσουμε εμείς εδώ;;;
Ξύπνα και κοίτα γύρω σου... Ξανασκέψου το!
YianisPapadopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.