Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας – Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο).

 

Πλήθος πιστών έδωσε το παρόν στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα το πρωί του Σαββάτου.

Φέτος και λόγο των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού ο Δεκαπενταύγουστος γιορτάζεται διαφορετικά, αφού δεν θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση εικόνας.

Παράλληλα, λόγω του ορίου πιστών που θα πρέπει να τηρείται, αρκετοί εκκλησιάστηκαν εκτός του Ιερού Ναού, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Να σημειωθεί πως το απόγευμα στις 7:30 μ.μ. θα τελεστεί Μεθέορτος Εσπερινός και Παρακλητικός Κανών της Παναγίας .

Κατά το διήμερο της Ιεράς Πανηγύρεως (14-15 Αυγούστου) ο Ιερός Ναός παρέμεινε και θα παραμείνει ανοικτός καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας ως αργά την νύχτα, προς αποφυγή συνωστισμού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πιστών.

Δείτε φωτογραφίες:

Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο) Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο) Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο) Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο) Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο)Λάρισα: Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οι πιστοί για τη γιορτή της Παναγίας - Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος (φωτο)onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου