Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Τι είπε ο Άγιος Παΐσιος και πως θα σου το πω….. ο όφις σε σχήμα 8008………..

 Τι είπε ο Άγιος Παΐσιος και πως θα σου το πω….. ο όφις σε σχήμα 8008………..


Ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι όποιος βαστάξει την παρθενία του μέχρι τον γάμον του [από τότε και πέρα] λαμβάνει μισθόν Μάρτυρος !

Λακωνικότατος πάντοτε ο Άγιος Παΐσιος….

Τούτο όντως είναι αξιοθαύμαστον που είπε και για να το επιτύχει τις….

Όμως λίαν συντόμως [είθε ουχί] όποιος παραμείνει άνδρας και όποια παραμείνει γυνή και όποιος δεν pushτέψει και δεν μετεμβολιαστεί ή και μετατραπεί σε μετάκτηνος τραβεστί, θα λαμβάνει μισθόν Μάρτυρος, καθότι θα πληθύνουν οι διεστραμμένοι και θα σου λένε ακόμη δεν τον έφαγες από πίσω ν’ ανοίξεις την κουνταλήνια έκσταση ;

Η ηδονή ευρίσκεται εις τον πυθμένα και την άβυσσον και η έκσταση εις τον ίσαλον και την υπερεπιφάνεια. Εις την κουνταλήνια ηλεκτροφόρα πολυπαραίσθηση και πολυέξαρση υπερπαροξυσμένων αισθήσεων, ενώνεται ο πυθμένας με την υπερεπιφάνεια κορυφή και όλα γίνονται έναν και περίεργον αξιοπερίεργον. Πολλοί τα βίωσαν και τα βιώνουν με τα ναρκωτικά και διεγερτικά, ειδικώς οι Εμπειριστές, με συνοδεία χορών, μουσικών και άγριου ειδυλλιακού περιβάλλοντος συν της ανάλογης συντροφιάς….

Και μετά θα έρθει και το άλλον, η μετάλλαξη μέσω κουνταλήνιας μετεξέλιξης ή και κλωνοποίησης εσωτερικής και εξωτερικής με επεμβάσεις, φάρμακα και θετικές σκεψούλλες !

Τότε θα περιπατείτε εις τους δρόμους και σπανίως θα βλέπετε κανονικόν υποανάπτυκτον «καθυστερημένον» παλαιοσύγχρονον άνθρωπον ! και θα γελάτε όσοι θα είσαστε αλλαγμένοι με γέλωτα κρωγμού, βρυχηθμού, χλημιντρίσματος, ήλιου ηλεκτρονικού και βάλε ό,τι θέλεις και σε συνδυασμούς….

Η γη των Ελλήνων θα γίνει η γη των Τεράτων, η γη των Τεράτων θα γίνει η γη των Ελλήνων, και τότε θα αναβιώσουν οι μύθοι εν πράξει !

Η γη των παραισθήσεων εν γονιδίω….

Η γη της Φώτεισης του Εωσφόρου , με εκατομμύρια Εωσφοράκια θεάκια !

Λογής λογής βρυκολακάκια !

Παναγιώτης Δίας

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου