Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Οι προφητείες της μοναχής Ελένης.The Prophecies of Shimonahia Elena (Anna Petrovna Kapustina) 1916-2002 Ρωσία.

 


Οι προφητείες της μοναχής Ελένης.
The Prophecies of Shimonahia Elena (Anna Petrovna Kapustina) 1916-2002 Ρωσία
 "Κορίτσια! Μην παίρνετε πολλά στο κεφάλι σας! Τέτοια ώρα έρχεται....ζήστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δόξα τω Θεώ".

 Η μητέρα είπε ότι η Ουκρανία θα υποφέρει πολύ για τη δολοφονία του - Μητροπολίτη Βλαντιμίρ (Bogoyavlensky +1918).
  Για τον διαχωρισμό της Ουκρανίας από τη Ρωσία το 1991.
 Για το σχίσμα της Ορθοδοξίας στην Ουκρανία (Φιλαρετιανό) το 1992.

 Δεν θα υπάρξει άνθιση της Ορθόδοξης πίστης μέχρι να έρθουν οι άνδρες στην εκκλησία για να προσευχηθούν.

  Για κάθε πιστό θα κρεμαστούν 40 άπιστοι, στο τέλος της εποχής.

 Αδελφός εναντίον αδελφού θα πάει», είπε η μητέρα στα μέσα της δεκαετίας του 90. Αλλά η Λευκή Εκκλησία δεν θα υποφέρει.
 Αυτή η πόλη είναι αγιότητα (Κίεβο).

 Η Μητέρα Έλενα ήταν μεγάλη παρακλήτρια για όλο τον κόσμο, συχνά διωκόμενη, φώναζε ότι ο κόσμος χάθηκε στις αμαρτίες.  Έκλαιγε στις 8 Μαρτίου:
  - Πόσες βρεφοκτονίες διαπράττονται αυτή την ημέρα.

 Όλοι έχουμε την ελπίδα ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να σωθούν από τον Κύριο.  Αλλά στους ανθρώπους λείπει ο φόβος του Θεού.  Οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης έλεγαν: «Αρχή σοφίας είναι ο φόβος του Θεού...», και στην Αποκάλυψη λέγεται ότι χωρίς φόβο Θεού καμία ψυχή δεν θα σωθεί.  Ο άγγελος Κυρίου θα περπατήσει στη γη και θα σφραγίσει με τη θεϊκή σφραγίδα όλους εκείνους τους ανθρώπους που θα φοβηθούν τον Θεό.

  Τις τελευταίες ημέρες θα είναι δύσκολο να κερδίσετε τα προς το ζην χωρίς να αμαρτήσετε.  Και όπως είπε ο μοναχός Αντώνιος του Κιέβου-Πετσέρσκ, ότι τις τελευταίες ημέρες δεν θα μπορεί κάθε κληρικός να διακρίνει μεταξύ μαύρου και λευκού, μεταξύ αμαρτίας και καλού.  Ο Κύριος είπε ότι δύσκολα θα βρω επίσκοπο, ιερέα και λαϊκό όταν έρθω να κρίνω ζωντανούς και νεκρούς.  Μια τέτοια δυνατή μάχη θα είναι το τέλος του κόσμου για κάθε βοσκό.  Ενίσχυε, στήριξε με πνεύμα και προσευχή τους ιερείς και επισκόπους που στάθηκαν στην αλήθεια και επέπληξαν άφοβα τους απρόσεκτους ποιμένες.  Έδωσε μια ακούραστη πνευματική μάχη.

 Η μητέρα Έλενα είπε ότι θα είναι αρκετό να κλείσει το νερό σε πολυώροφα κτίρια και οι άνθρωποι θα τρέξουν από αυτά τα διαμερίσματα μόνοι τους.  Θα αναζητήσουν ένα μέρος για να εγκατασταθούν στη γη, αλλά δεν θα υπάρχει πια κενή γη.  Όλη η γη θα αγοραστεί από τους ολιγάρχες.  Η αύξηση του κόστους των υπηρεσιών θα οδηγήσει σε υψηλό χρέος.
 Ολόκληρα σπίτια θα αποσυνδεθούν.  Και οι γείτονες των οφειλετών θα απαιτήσουν οι ίδιοι την έξωση από τα διαμερίσματα των οφειλετών.  Και όταν η αξία των χρεών θα υπερβεί την αξία του κόστους ενός ιδιωτικοποιημένου διαμερίσματος, τα διαμερίσματα αυτά θα μεταφερθούν στην κυριότητα των οικιστικών συνεταιρισμών ή άλλων ιδιοκτητών κτιρίων.

 (R.D. Natalia).  Η μητέρα Έλενα ήρθε σε μένα και δεν έβρισκε θέση για τον εαυτό της.  Όλα πάνε μπρος-πίσω, μπρος-πίσω.  Δεν μπορούσε να ηρεμήσει κοιτάζοντας την τηλεόρασή μου, που καθόταν σε μια γωνιά του δωματίου.  Περπατούσε αθόρυβα, χωρίς να την πλησιάσει, σπάνια την κοίταζε.   Γι' αυτό ήταν αποσυνδεδεμένη  και αποσυνδέθηκε η κεραία.  Την ειχε σκεπασμένη με ένα ύφασμα και δεν ενοχλουσε κανέναν.  Ξαφνικά έγινε μια έκρηξη, έμεινα  έκπληκτος.  Ξέρω σίγουρα ότι η μητέρα δεν πήγε κοντά στην τηλεόραση και βγήκε καπνός από αυτήν.  «Αυτή είναι η δύναμη της προσευχής!» - σκέφτηκα.  Και η μητέρα μου απαντά ικανοποιητικά: «Αυτή είναι η πέμπτη τηλεόραση...

 Τα νεαρά κορίτσια που περπατούν  στην παραλία, με γυμνούς αφαλούς... Η μητέρα προειδοποίησε ότι όσοι περπατούν με γυμνό αφαλό θα αντέξουν πολύ την πείνα.

 Η μητέρα Έλενα είπε ότι θα γίνει πόλεμος, οι Κινέζοι θα μας επιτεθούν και μετά πείνα.  Αλλά θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ανάλογα με το πώς θα μετανοήσουν οι άνθρωποι.
  Την παραμονή του έτους 2000. Η Μητέρα είπε: «Σύντομα όλα στη Γη θα είναι διαφορετικά, όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν».  Πάντα έκλαιγε για την Ουκρανία: "Ποιος θα προσευχηθεί για την Ουκρανία; Και πρόσθεσε: "Επειδή η Ουκρανία επέτρεψε το σχίσμα - θα υποφέρει πολύ".

 Ένας πόλεμος συνεχίζεται για να καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα.

 Εμείς οι Scimnic είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους.  .  Συγχέουμε και τις πνευματικές και τις κοσμικές αρχές.» Στη συνέχεια, παρατηρεί: «Αυτοί επιζητούν την ενότητα, αλλά εμείς διαφυλάττουμε την αγνότητα της πίστης».
  Η μητέρα είπε αρκετές φορές: "Υπάρχουν μόνο κλέφτες και εγκληματίες τριγύρω, εδώ και 70 χρόνια. Κάποτε είχαν 20 παιδιά, αλλά τώρα δεν θέλουν να ταΐσουν ούτε ένα. Μόνο "χάπια", προφυλακτικά και μπουκάλια.... ... Πώς θα είναι η νέα γενιά; Ποιος θα τους ταΐσει στα γεράματά της; Ποιος θα υπερασπιστεί τη χώρα;»... Μετά από αυτό ήταν πάντα δακρυσμένη.
 Κανείς δεν μετανοεί, οι αμαρτίες δεν εξαφανίζονται, αλλά συσσωρεύονται και μεταβιβάζονται από τους γονείς στα παιδιά.  Και έτσι από οικογένεια σε οικογένεια.  Οι άνθρωποι είναι όλοι άρρωστοι χωρίς μετάνοια!  Ποιος θα πληρώσει για αυτές τις αμαρτίες;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου