Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πώς η σατανιστική λέσχη Μπίλντερμπεργκ επιχειρεί να καθυποτάξει τους λαούς! Η οικονομική κρίση και τα μέτρα εξυγίανσης της οικονομίας οδηγούν de facto στο ηλεκτρονικό φακέλωμα, στον έλεγχο του Διαδικτύου και στο σφράγισμα ( μικροτσίπς) .


Του Διονύση Μακρή
 
Ολοένα και ενισχύονται οι φωνές εκείνων που επιχειρούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα με κάθε τρόπο και να επιβάλλουν στον πλανήτη μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Δυστυχώς στις φωνές αυτές προστέθηκαν πριν λίγο καιρό ο Πάπας Βενέδικτος και ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Ο αρχηγός του Βατικανού έκανε λόγο για την ανάγκη κατάργησης των κρατών προς όφελος της ανθρωπότητας (!!!) προετοιμάζοντας το έδαφος για την σιωνιστική κυβέρνηση ενώ ο Ντ. Κάμερον σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε πως επιβάλλεται για τη σωτηρία του ευρώ μία ενιαία κυβέρνηση για όλες τις χώρες της ευρωζώνης!!!
Την ίδια στιγμή οι υπόδουλες πολιτικές εξουσίες των χωρών με πρώτη αυτή των ΗΠΑ επιχειρούν να υλοποιήσουν τα σχέδια της λέσχης Μπίλντεμπεργκ περί του ηλεκτρονικού ελέγχου του ανθρώπου. Μέσα στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να εκδοθεί ηλεκτρονική ταυτότητα για τους πολίτες των περισσοτέρων Πολιτειών των ΗΠΑ ενώ πειραματικά με την πρόθεση της θωράκισης από ασθένειες Αμερικανών στρατιωτών προωθείται η εμφύτευση του μικροτσίπς... Παράλληλα με αυτά άρχισε πλέον να συζητείται ανοικτά η ανάγκη επιβολής ελεγκτικών μηχανισμών στο Διαδίκτυο (ΙΝΤΕΡΝΕΤ) μέσω ψηφίσματος στον ΟΗΕ! Με τον τρόπο αυτό θα περάσει αρχικά στους ήδη εθισμένους λαούς από το Διαδίκτυο ο έλεγχος των πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων (βλ. βιβλίο Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση, Εκδόσεις Αγαθός Λόγος)! Σύμφωνα μάλιστα με τους σχεδιασμούς της σατανιστικής σιωνιστικής λέσχης προωθείται σχέδιο επιβολής της ηλεκτρονικής υπογραφής του κάθε χρήστη.
Ο σοφός λαός λέει πώς ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Η τεχνητή από τους σιωνιστές και σχεδιασμένη από χρόνια οικονομική κρίση είναι η αναμπουμπούλα που τους βοηθά να υλοποιήσουν τα μοχθηρά σχέδιά τους. Θα επικαλούνται λοιπόν τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, τη σήψη που οι ίδιοι δημιούργησαν και ενίσχυσαν μέσω της ελεγχόμενης ευημερίας προκειμένου να λάβουν τα ηνία των χωρών και να κυβερνήσουν τον κόσμο. Και την προσπάθειά τους αυτή θα την καλύπτουν πίσω από βαρύγδουπους όρους και έννοιες όπως λ. χ. μεταρρυθμίσεις, μέτρα εξυγίανσης και υποδομής κ.ά. Εντέχνως λοιπόν καλλιεργούν το φόβο της απώλειας κεκτημένων στους λαούς. Συστηματικά ακόμη τους τρομοκρατούν με αποφάσεις οίκων αξιολόγησης και τραπεζών που έχουν δημιουργήσει στο πλαίσιο του οικονομικού ελέγχου των λεγομένων αγορών. Χρησιμοποιούν ακόμη και τα νέα τους οπλικά καταστροφικά συστήματα που επί του παρόντος κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, όπως το H.A.A.R.P. (προκαλεί τεχνητά επιφανειακούς σεισμούς) για να εκβιάζουν κυβερνήσεις...
Μέσω της τεχνολογίας αποσκοπούν να επιφέρουν στη γη μια πρωτοφανή δουλεία και να κυβερνήσουν τους ανύποπτους λαούς. Μέχρι στιγμής φαίνεται να κυριαρχούν και να υλοποιούν τα σχέδιά τους. Η εφαρμογή τους ωστόσο, έχει να κάνει από τον τρόπο αποδοχής των αποχαυνωμένων στην κυριολεξία λαών, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία αντιδρούν με τη μορφή του ζαλισμένου κοπαδιού. Ανάλογα λοιπόν με την αντίδραση στην επιβαλλόμενη μέθοδο αποδοχής μέσω της φιλοσοφίας της εξοικείωσης και της προπαγάνδας επιταχύνουν ή επιβραδύνουν τα μεθοδευμένα εδώ και καιρό σχέδια...
Στην Ελλάδα επιχείρησαν να επιβάλλουν με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου την ηλεκτρονική κάρτα αλλά απέτυχαν. Ωστόσο ο στόχος τους παραμένει και επιχειρούν με κάθε τρόπο να στερήσουν μέσω του ηλεκτρονικού φακελώματος την ελευθερία του Έλληνα πολίτη. Ακόμη και τα μικροτσίπς έφεραν... Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Και ξενοδόχος της γης είναι ο τριαδικός Θεός, ο οποίος απεχθάνεται την ανομία και τα τερτίπια του Αντιδίκου. Ο Θεός θα δείτε πολύ γρήγορα πως θα οδηγήσει, δίχως καν να το καταλάβουν τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, όπως λ.χ. των μελών της Μπίλντερμπεργκ μέσα στην παγίδα που οι ίδιοι έχουν τις τελευταίες δεκαετίες στήσει για να ρίξουν τους λαούς. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα δείτε πως αυτοί που κρατούν τον πλούτο της γης να κοιμούνται το βράδυ πλούσιοι και να ξυπνούν πάμφτωχοι το πρωί. Ζει Κύριος ο Θεός!

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΪΟΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου