Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η Ρωσία πρέπει να εγκαταλείψει τα κατεχόμενα εδάφη του Ντόνετσκ και της Κριμαίας.


Η Ρωσία θα αποκομίσουν μια καταιγίδα και να σπάσει σε κομμάτια - τα κακά όνειρα Turchynov | Ρωσική άνοιξη
Όσο το έδαφος του Ντόνετσκ και της Κριμαίας δεν επιστρέφει στην Ουκρανία, οι Ουκρανικές αρχές δεν θα "κλείσουν" το θέμα. 
Αυτό έσπευσε να δηλώσει ο "πάστορας του αίματος," οΑλέξανδρος Turchinov, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ,  ότι το θέμα της Κριμαίας  έχει κλείσει άπαξ και δια παντός.

Η  δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (NSDC), η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου:
"Η Ρωσία θέλει να κλείσει το θέμα της Κριμαίας; Αλλά το θέμα δεν θα κλείσει για μας και για την παγκόσμια κοινότητα, καθώς και το ζήτημα του Ντόνετσκ, έως ότου αυτά τα εδάφη  επιστρέψουν στην Ουκρανία, και μέχρι να αποκατασταθούν τα σύνορα της χώρας μας, τα οποία έχουν αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα ", αυτοί είναι οι ευσεβείς πόθοι του Turchinov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Ρωσία υπάρχει μόνο μία ευκαιρία για να «κλείσει το θέμα αυτό" - ". Να φύγετε από τα κατεχόμενα εδάφη" 
"Η Βίβλος λέει, αυτός που σπέρνει τον άνεμο - θερίζει θύελλες. Αυτό σημαίνει ότι ο επιτιθέμενος, ο οποίος δημιουργεί ένα προηγούμενο, που προσπαθεί να αλλάξει τα υπάρχοντα σύνορα, σύντομα θα αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και καταστροφική. Μετά από όλα, αυτά,η Ρωσία θα βρεθεί σε μια βαθιά κρίση και απομόνωση και τελικά δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει όχι μόνο την εθνική-εδαφική αυτονομία, αλλά και περιοχές που έχουν αποκοπεί από τις άλλες χώρες, που αρχίζουν από την Άπω Ανατολή και καταλήγουν στις ακραίες δυτικές περιοχές », - δήλωσε ο  Γραμματέας του NSDC.
http://rusvesna.su/news/1455550268
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου