Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Δήλωση γνωστού τραγουδιστή που θα συζητηθεί! "Έχω δει τον Ιησού Χριστό..."



Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε γνωστό ελληνικό περιοδικό, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδοποιός, Σταμάτης Γαρδέλης, μίλησε για το δεύτερο του παιδί, έβαλε τέλος σε όσα είχε πει για τους εξωγήινους και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων υποστηρίζει πως είδε τον Ιησού Χριστό.

"Είναι γραφικό για κάποιους να με ακούσουν στην ηλικία που είμαι να λέω ότι είδα τον Χριστό ή την Παναγία. Αυτό θα το κατανοήσουν άνθρωποι πνευματικοί που το έχω μοιραστεί μαζί τους για να δω αν κάνω λάθος. Αλλά δεν κάνω. Αυτά που γράφω στο βιβλίο είναι τα σημάδια που πήρα από κάποιο θείο χέρι".
Επιπλέον αναφέρθηκε και στα χλευαστικά σχόλια που δέχτηκε όταν αναφέρθηκε στους εξωγήινους, εκείνος δήλωσε τα εξής:
"Επειδή σε συμπάθησα θα σου πω ότι το έκανα εσκεμμένα αυτό. Τους χρησιμοποιώ, δεν είμαι τόσο κορόιδο να τους δίνω τροφή για σχόλια όταν δεν θέλω εγώ. Όταν, όμως, θα βγει η Χίλαρι Κλίντον και θα πει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι -γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν κι όλο αυτό είναι φτιαχτό για την παγκοσμιοποίηση- δεν θα την πουν γραφική".
http://www.voicenews.gr/index.php/media-life-style/66893-dilosi-gnostoy-tragoudisti-pou-tha-syzitithei-exo-dei-ton-iisoy-xristo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου